Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Αφού τόσες ώρες μετά την προσβολή της Βούλτεψη προς τους Έλληνες νεκρούς και αγνοούμενους της Κύπρου, ο Σαμαράς δεν έχει επέμβει διαγράφοντας αυτή την άσχετη, εμείς ως σύλλογος Κυπρίων παύουμε να έχουμε την οποιαδήποτε σχέση με το εθνοπροδοτικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η ανιστόρητη αναφορά της Βούλτεψη, η οποία δεν ήξερε ούτε καν την ημερομηνία της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, συνιστά προσβολή για τους νεκρούς και όνειδος για την δημοκρατία. Η ΝΔ απέδειξε ότι ουδεμία σχέση δεν έχει με την εθνική σκέψη και πραγματικότητα. Φαίνεται πως στα πλαίσια της μελλοντικής συνεργασίας τους με τους ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει και τους επηρεάζει.

Σύλλογος Κυπρίων

Παπαγαλάκι της νέας μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ με Σύριζα και ο Χαϊκάλης – ΒΙΝΤΕΟ

Είδα πριν λίγο ειδήσεις και με έκπληξη διαπίστωσα ότι το επίμαχο απόσπασμα που έδειχνε πόσο άσχετη και ανάλγητη και … είναι η Σοφία Βούλτεψη είχε εξαφανιστεί. Δεν ξέρω τι έγινε στα άλλα κανάλια, αλλά ο Μπόμπολας έκοψε το εν λόγω απόσπασμα για να προστατέψει την Βούλτεψη, λες και δεν ήταν αρκετός ο Δραγασάκης. Δεν έφτανε δηλαδή το γεγονός ότι σύμφωνα με την Βούλτεψη τον Αύγουστο δεν πέθανε κανείς στην Κύπρο, έπρεπε να προστατευτεί και από τα κανάλια. Πλημμυρίζω πραγματικά από οργή όταν σκέφτομαι την σύμπραξη δυνάμεων του συστήματος εναντίον μας. Κανάλια, συριζαίοι, τρομοκράτες, νεοδημοκράτες, πασόκοι, καμμένοι, καναλάρχες, εργολάβοι και όλο το κακό συναπάντημα εναντίον μας. Θα έρθει όμως η ώρα αλήτες!

Κ.Α.

Να ανοίξει ΤΩΡΑ ο φάκελος της Κύπρου! Ψευτοεθνάρχης ο Καραμανλής – ΒΙΝΤΕΟ

Και να που ο Δραγασάκης και οι ΣΥΡΙΖΑιοι υπερασπίζονται τον Καραμανλή. Για δεύτερη φορά, βέβαια, αλλά κάθε φορά έχει και μεγαλύτερη πλάκα. Ανυπομονώ να δω μέχρι που θα φτάσουν τα λιγούρια της εξουσίας, προκειμένου να δικαιολογήσουν την μελλοντική συγκυβέρνηση με την ΝΔ του μνημονίου. Ετοιμάζουν τον κόσμο για αυτό το επερχόμενο «αντιφασιστικό μέτωπο». Μας κάνουν να γελάμε, τιμή μας ο πόλεμος τους. Να μας πουν μόνο ποια είναι η «νύφη».

Σ.Ρ.

Συμβαίνει στο… αντιρατσιστικό Ισραήλ: Ενοικιάζονται σπίτια που δεν έχουν “μολυνθεί” από μαύρους!

Το ΚΚΕ το πιο στυγερό κόμμα που μισεί τους Έλληνες και η μόνη του επιδίωξη είναι το κακό του ελληνικού έθνους μέσω της ανθελληνικής πολιτικής του από ιδρύσεώς του, αφού απέτυχε στον συμμοριτοπόλεμο αδελφοκτόνο πόλεμο που πρώτοι αυτοί άνοιξαν πυρ και κατά των αδελφών τους ακόμη, μετά το 1974 που ο Κ. Καραμανλής το έκανε νόμιμο- ο ίδιος το είχε βγάλει παράνομο- έχει κάνει το απόλυτο τίποτα για τον λαό του οποίου δήθεν τα δικαιώματα υπερασπίζεται. Προσωπικά παραδείγματα από την υπηρεσία μου δείχνουν ότι κομματικά στελέχη τους έπαιρναν πάντα με όλες τις κυβερνήσεις -ιδιαίτερα επί ΝΔ- τις καλύτερες θέσεις- άνευ προσόντων – υπερωρίες ,προαγωγές, μπόνους και υπάρχουν και καταγγελίες και για χρηματισμό υπαλλήλων που δούλευαν σε νευραλγικές θέσεις που με έναν μισθό κατάφεραν να αποκτήσουν διαμερίσματα και μεζονέτες!  Αυτοί είναι οι προστάτες της εργατικής τάξης: Όλοι τους βολεμένοι, καλοπληρωμένοι, υπηρέτες της αστικής τάξης και του καπιταλισμού με αντίσταση στα λόγια, έτσι …..για να παρασέρνουν και κανέναν  αγανακτισμένο!  Φυσικό επακόλουθο να είναι και οι χειρότεροι εργοδότες, οχι μόνο στο Ριζοσπάστη και στο 902 αλλά και όπου είχαν δικές τους επιχειρήσεις. Ελπίζω και εύχομαι το κόμμα των μπολσεβίκων που προκαλεί τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχώς, να έχει πάρει το μάθημά του από τον ελληνικό λαό που το καταποντίζει στις εκλογές γιατί ουδόλως θέλουμε να έχουμε στη μνήμη μας την καταστροφή που προκάλεσε στην πατρίδα ο συμμοριτοπόλεμος των ορκισμένων εχθρών της Ελλάδος!

Α.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-2-augoustou-2013#.Ufrkj5JM_-Q#ixzz2alCLA3ON

Exit mobile version