Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένας μολυσματικός ιός

ΛΕΝΙΝ35__articleΤώρα τελευταία εξαπλώθηκε σαν επιδημία ένας μολυσματικός ιός τόσο σάπιος όσο και επιθετικός. Ο ιός αυτός που προέρχεται από την κόκκινη και δήθεν προοδευτική διανόηση αναπτύσσεται μέσα στη λάσπη και ως εκ τούτου είναι λίαν επικίνδυνος για τον ανυποψίαστο πολίτη.

Ο κακορίζικος αυτός κολλητικός ιός έχει καταντήσει πραγματική μάστιγα διότι κατασυκοφαντεί, διαβάλει και λασπολογεί κάθε υγιές άτομο που προσβάλει. Τα μικρόβια αυτά πολλαπλασιάζονται και μολύνουν την κοινωνία μας με απίστευτους ρυθμούς, διότι όπως έλεγε ο αρχιτέκτων Αριστομένης Προβελέγγιος σε συνέντευξη του «τα μικρόβια συνουσιάζονται φρενιτιωδώς».

Εκδηλώνονται δε υπό τον τύπον χτικιάρικων δημοσιευμάτων, σάπιων εκδόσεων, σκόρπιων άρρωστων γραπτών που μας αντιμετωπίζουν με απίστευτη κακία, μεροληπτικά, υποτιμητικά και με ένα αστείρευτο μίσος. Εκδόσεις που σε πλήρη σύγχυση μπλέκουν την Ακροδεξιά με την εξουσία, το Έθνος με τον φασισμό, το παρακράτος με τα πατριωτικά κινήματα, το τοκογλυφικό σύστημα διακυβέρνησης με τις αγνές πατριωτικές φωνές διαμαρτυρίας και όλα αυτά με την Χρυσή Αυγή. Οι εκδόσεις αυτές χωρίς να παρουσιάζουν τίποτε το ενδιαφέρον, αναμασούν τις γνωστές θεωρίες περί φασισμού και ναζισμού, μη έχοντας το θάρρος να αγγίξουν την πραγματικότητα.

Μια κοινωνική πραγματικότητα που δείχνει ολοκάθαρα ότι η δύναμη της Χρυσής Αυγής προέρχεται από τα πλέον αγνά, αδιάφθορα και λαϊκά στρώματα της κοινωνίας μας. Εύλογα όμως πολλοί θα αναρωτηθούν, μα για αρρώστους και ιούς θα μιλάμε τώρα; Όχι, δεν έχουμε καμία διάθεση να το κάνουμε αυτό. Αλλά όταν ο ασθενής λιβελογράφος είναι πέρα από δημοσιογράφος και Πανεπιστημιακός και ως εκ τούτου διαμορφώνει την κοινή γνώμη, τότε οι αισχρότητες που δημοσιεύει μας προβληματίζουν.

Κατ΄ αρχήν θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι το πατριωτικό μας κίνημα δεν έχει σχέση τόσο με τον Ιταλικό Φασισμό και με τον Γερμανικό Ναζισμό, πολιτικές εκφράσεις που δεν συνάδουν με την Ελληνική ιδιοσυγκρασία.

Θα τονίσουμε ξανά ότι η Χρυσή Αυγή ως πολιτική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών αγωνίζεται για μια πατρίδα ανεξάρτητη, ελεύθερη και αυτοδύναμη, μακριά από τα ξένα συμφέροντα και το διεθνές σύστημα εξουσίας.

Παρόλα αυτά εμείς το μόνο που θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους υβριστές μας είναι να μας πουν έως πότε θα είναι θαυμαστές αλλοφύλων «διανοητών» υπόδουλοι ξένων θεωριών, προπαγανδιστές ανθελληνικών ιδεολογιών; Αλήθεια δε πόσο επίκαιρο είναι τις μέρες μας το έργο του Ίωνα Δραγούμη ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ που έγραφε χαρακτηριστικά «Ω ρωμιοί κακομοιριασμένοι, μαραντζιασμένοι, πότε θα ανοίξει το μυαλό σας για να πάψτε να είσθε ραγιάδες; «

Λυπούμεθα δε που οι συκοφάντες μας επιδεικτικά αρνούνται την ρήση του Βολταίρου:

«Θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να εκφράζεις την διαφωνία σου»

Είμαστε όμως αισιόδοξοι διότι για κάθε μολυσματικό ιό υπάρχει και το αντίδοτο του. Και στην δική μας περίπτωση αυτό είναι η αλήθεια. Μια αλήθεια κόντρα στο ψέμα, στην συκοφαντία, στην λάσπη, στην διαβολή. Κι αλήθεια είναι ότι ο κατάπτυστος αυτός περιφερόμενος θίασος από νούμερα που υποδύονται τους συγγραφείς και δημοσιεύουν τις βρωμιές τους εναντίον του Κινήματος  μας είναι για λύπηση.

Η Χρυσή Αυγή δεν θα ασχοληθεί με τους επαγγελματίες λασπολόγους. Θα τους αφήσει να ζουν μέσα στον βόρβορο πού έχουν επιλέξει. Και όπως έλεγε ο Ζαρατούστρα «άφετε  τους νεκρούς θάπτειν Τους  εαυτών  νεκρούς».

ΠΟΤΑΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enas-molusmatikos-ios#.UftNoZJM_-Q#ixzz2an12AYFn

Exit mobile version