Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεκρός ο ισλαμιστής – κανίβαλος από τους στρατιώτες του Άσαντ

kanivalos-syria

Οι κανίβαλοι ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν ως μισθοφόροι των Αμερικανοσιωνιστών για να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας και να προωθήσουν τα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στην Μέση Ανατολή αργά, αλλά σταθερά βρίσκουν το τέλος που τους αξίζει.

Συγκεκριμένα ο κανίβαλος σαλαφιστής Abu Sakkar που είχε γίνει γνωστός για την αποτρόπαια πράξη του να καταβροχθίσει την καρδιά ενός νεκρού Σύρου στρατιώτη σκοτώθηκε στην Δαμασκό από την πολιτοφυλακή του νόμιμου προέδρου Άσαντ. Από μερίδα των ΜΜΕ και τους Αμερικανοσιωνιστές ο συγκεκριμένος ανθρωποφάγος είχε αναγορευτεί «ήρωας» και «σταρ» και έδινε μάλιστα και συνεντεύξεις σε σιωνιστικά ελεγχόμενα ΜΜΕ. Στο BBC και στους TIMES είχε δηλώσει ότι είναι αμετανόητος για την πράξη του και έτοιμος να την επαναλάβει.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του αποτελούμενη και από άλλους κανίβαλους μισθοφόρους είχε μετακινηθεί από την βόρεια Συρία στα περίχωρα της πρωτεύουσας Δαμασκού για την δημιουργία εντυπώσεων και χάους με δολοφονίες, ανθρωποφαγίες και βομβιστικές ενέργειες. Αυτές οι ενέργειες μάλιστα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε φιλήσυχες γειτονιές ώστε να επιφέρουν μόνιμο φόβο και πανικό στους αθώους πολίτες. Ήταν ένα σχέδιο αντιπερισπασμού προκειμένου να αποσπάσουν τα φώτα της δημοσιότητας από τις συνεχιζόμενες στρατιωτικές επιτυχίες του Άσαντ.

Οι άνδρες του νόμιμου συριακού στρατού είχαν ορκιστεί εκδίκηση για την αποτρόπαια πράξη του κανίβαλου και τελικά το πέτυχαν. Αυτό το γεγονός δίνει ένα παράδειγμα για το τι θα επακολουθήσει στο μέλλον με όλους αυτούς τους θρασύδειλους πράκτορες της Τουρκίας, του Ισραήλ, των ΗΠΑ κ.α.  Επιτέλους θα νιώσουν στο πετσί τους ότι δεν είναι οι «εκλεκτοί του Αλλάχ».

Η πραγματική αιτία του πολέμου που διεξάγεται στην Συρία έχει αναλυθεί πολλάκις από την ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη προσπαθεί να θέσει υπό την κηδεμονία της την Μέση Ανατολή με πρώτο στόχο την Συρία και ακολούθως το Ιράν, τον Καύκασο και την Κεντρική Ασία που αποτελούν το γεωστρατηγικό υπογάστριο της Ρωσίας.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση συμπαρίσταται με τις πολιτικές, διπλωματικές και πιθανώς λίαν συντόμως με τις στρατιωτικές ενέργειές της στις σφαγές αθώων πολιτών, χριστιανών και ελληνορθόδοξων στο μέτωπο της Συρίας. Η ιστορία και η  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ θα τιμωρήσει όλους αυτούς που με τις ενέργειές τους οδήγησαν στον σφαγιασμό χιλιάδες αθώους πολίτες και έβλαψαν τα χιλιόχρονα Ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nekros-o-islamisths-kanibalos-apo-tous-stratiwtes-tou-asant#.UftTE5JM_-Q#ixzz2an6tbkUh

Exit mobile version