Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εργασιακός μεσαίωνας: Προσλήψεις ανέργων με 427 ευρώ!

mesaionas__article

Ο καθεστωτικός “Ελεύθερος Τύπος”  “αποκάλυψε” σε δημοσίευμά του κοινή υπουργική απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών και αφορά την πρόσληψη 50.000 ανέργων σε προγράμματα “κοινωφελούς” απασχόλησης σε δήμους, σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες.

To έντυπο αποκλειστικά μας ενημερώνει ότι οι άνεργοι θα μπορούν να απασχοληθούν όχι μόνο με πεντάμηνες συμβάσεις αλλά και με συμβάσεις 7 ολόκληρων μηνών εφόσον υπάρχουν ειδικοί λόγοι. Οι αμοιβές δε, θα ξεκινούν από 427 ολόκληρα ευρώ για τους νεότερους των 25 ετών και θα φτάνει τα 490 ευρώ για τους μεγαλύτερους. Η επιλογή τον υποψηφίων θα είναι με κριτήρια μοριοδότησης. Επιπλέον όσοι επιλεγούν για το πρόγραμμα θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη! Απίστευτη ευκαιρία!

Έτσι το παρουσιάζουν και έτσι είναι αν το καλοσκεφτείτε, ευκαιρία… όχι για εμάς αλλά γι’ αυτούς! Απολύουν με “κινητικότητες” και “διαθεσιμότητες”, βαφτίζουν τις ανάγκες των δημοσίων οργανισμών “κοινωφελή απασχόληση” και κάνουν την χάρη σε 50.000 άνεργους να πάνε να δουλέψουν για μια χούφτα ευρώ.

Αυτοί είναι οι “δημοκράτες” και οι “αντιρατσιστές”, αυτοί που μετατρέπουν με κινήσεις ακριβείας τους Έλληνες σε σκλάβους και τους πληρώνουν τόσο, όσο είναι απαραίτητο για να κρατηθούν στη ζωή, με ένα πιάτο φαΐ. Αυτοί είναι που μας απαγορεύουν να δώσουμε τρόφιμα στον δοκιμαζόμενο λαό που οι ίδιοι τον εξαθλιώνουν και τον ξεφτιλίζουν. Αυτοί είναι που μας χαρακτηρίζουν “νεοναζί” και φτιάχνουν σύγχρονα στρατόπεδα “κοινωφελούς” εργασίας, σύμφωνα με τις εντολές των γερμανών. Αυτοί που μας κάνουν μαθήματα για “δημοκρατία” και “ισότητα”, αυτοί μας έφεραν ως εδώ με την “ασυλία” και την ασυδοσία τους.

Αυτοί που τώρα γεμάτοι έπαρση ομιλούν, σε λίγο καιρό θα τρέχουν να κρυφτούν. Χρυσή Αυγή μέχρι την τελική Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ergasiakos-mesaiwnas-proslhpseis-anergwn-me-427-eurw#.Ufuf45JM_-Q#ixzz2aoSapFcW

Exit mobile version