Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρίπολη: Άγριο κράξιμο στην Φώφη Γεννηματά – ΒΙΝΤΕΟ

fofi_kraximo-2__article

Μετά την «Αλίκη στο Ναυτικό»… η Φώφη στο Στρατό!

Λίγες βδομάδες πέρασαν από την εγκατάσταση της Φώφης στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπου ανέλαβε καθήκοντα αναπληρώτριας υπουργού κι άρχισαν οι γκρίνιες από τους αξιωματικούς. Αφορμή αποτελεί ο ιδιαίτερος οίστρος που επιδεικνύει το προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για ένα πυλώνα εθνικής πολιτικής, τον οποίο όχι μόνο δεν γνωρίζει αλλά προφανώς δεν επιχειρεί και να μάθει.

Μάλιστα η ψαρωμένη Φώφη τις πρώτες μέρες που έπιασε δουλειά στο Υπουργείο ζήτησε να δοθούν διευκρινήσεις για ανυπόστατες και γελοίες καταγγελίες αναρχικών οργανώσεων για δήθεν αστράτευτους Χρυσαυγίτες εισπράττοντας το πρώτο της πανηγυρικό άκυρο από το ΓΕΣ. Μετά και την νέα πατάτα η Φώφη άφησε τα υπουργικά γραφεία και θέλησε να παραστεί σε πραγματικό χρόνο σε τελετή ορκωμοσίας μήπως και σώσει την εικόνα της από τα συνεχόμενα επικοινωνιακά λάθη που έκανε το ένα μετά το άλλο. Έτσι λοιπόν φόρεσε το τακουνάκι της ξεκίνησε για το κέντρο νεοσυλλέκτων.

Κατά την εμφάνισή της στο χώρο της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη, η αναπληρώτρια υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, αποδοκιμάστηκε από πολίτες και συγγενείς των στρατιωτών που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν την τελετή. Οι φωνές και τα συνθήματα ήταν κυρίως κατά πολιτικάντηδων, κλεφτών και γλειφτών ενώ αποδοκιμασίες ακούστηκαν και κατά την αποχώρηση της από το σημείο της ορκωμοσίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/agrio-krajimo-sthn-gennhmata-sthn-tripolh-binteo#.UfuiypJM_-Q#ixzz2aoUXcVNt

Exit mobile version