Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρίκη δίχως όρια στην Ηλεία: 13χρονος ρομά έπνιξε τα ανήλικα ανίψια του

ardeutiko_kanali__article

Ο αδερφός της μητέρας πέταξε σε αρδευτικό κανάλι τον 4χρονο και 7χρονο ρομά

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση στην τραγωδία στο Στρέφι Ηλείας όπου δύο ανήλικα παιδιά ρομά από την Βουλγαρία βρέθηκαν νεκρά μέσα σε αρδευτικό κανάλι, καθώς η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 13χρονου αδελφού της μητέρας των δύο παιδιών. Ο 13χρονος θείος των δύο παιδιών, κατονομάστηκε ως υπαίτιος από την ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο των δύο ανηλίκων και συνελήφθη, ενώ παράλληλα υπήρχαν ενδείξεις ότι τα δύο παιδιά δεν έπεσαν μέσα στο νερό από μόνα τους.

Ένα πουκάμισο που είχε δεμένο στη μέση του πρόδωσε τον 13χρονο θείο των παιδιών και οδήγησε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σε αυτόν. Το πουκάμισο που βρέθηκε μαζί με τα παιδιά και φαινόταν πως δεν ήταν παιδικό. Τα παιδιά πέφτοντας στο κανάλι, προσπάθησαν να κρατηθούν και πιάστηκαν από το πουκάμισο, το οποίο πήραν μαζί τους στον πάτο του καναλιού. Ο 13χρονος δράστης ομολόγησε πως πέταξε τα δύο αγόρια στο κανάλι, καθώς ζήλευε λόγω της αδυναμίας που έτρεφε ο πατέρας του στα δύο παιδάκια.

Ο ανθρώπινος νους δεν χωράει αυτά που συμβαίνουν στην Ηλεία. Η εγκληματικότητα και η αγριότητα των ρομά δεν έχει όρια. Μόλις πριν λίγες ημέρες στην περιοχή της Γαστούνης υπήρξαν 4 νεκροί σε άγρια συμπλοκή μεταξύ οικογενειών ρομά.

Δεν μας έφταναν οι εγχώριοι ρομά τώρα πλέον η ελληνική κοινωνία έχει να αντιμετωπίσει και τους εισαγόμενους ρομά εκ Βουλγαρίας οι οποίοι με μια απλή ταυτότητα εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια χωρίς κανέναν επιπλέον έλεγχο από το ελληνικό(;) κράτος. Το γεγονός ότι η Βουλγαρία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της εισροής των ρομά προς την χώρα μας. Σημειώνουμε ότι ο αριθμός των ρομά στην Βουλγαρία απαριθμεί 750 χιλ. άτομα, περίπου το 1/10 της γειτονικής χώρας. Όλοι αυτοί είναι έτοιμοι εισέλθουν ανενόχλητοι στην πατρίδα μας, την οποία το σαθρό πολιτικό κατεστημένο έχει καταντήσει άσυλο για κάθε λογής εγκληματικό και παρακμιακό στοιχείο που υπάρχει στην υφήλιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/frikh-dichws-oria-sthn-hleia-13chronos-roma-epnije-ta-anhlika-anipsia-tou#.UfvlPZJM_-Q#ixzz2apeEaLXt

Exit mobile version