Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια οφειλόμενη απάντηση στους πληρωμένους κονδυλοφόρους

kondyloforoi2__article

Η λάσπη και οι οχετοί ψεύδους, τα ποτάμια της παραπληροφόρησης και οι ανακρίβειες που καθημερινά εκτοξεύουν τα καθεστωτικά media και οι ακριβοπληρωμένοι κονδυλοφόροι δημοσιοκάφροι είναι πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο, μια καθημερινότητα που κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα καλείται να αντιμετωπίσει, δείχνοντας με το ήθος και τις Ιδέες που αντιπροσωπεύει, μα πάνω από όλα με τη συμπεριφορά, ποια είναι η αλήθεια. Αυτοί, που σκόπιμα διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, αποκρύπτουν τεχνηέντως το κοινωνικό μας έργο, κλείνουν τα μάτια στα εγκλήματα των λαθροεισβολέων εις βάρος των Ελλήνων, πανηγυρίζουν σε κάθε ευκαιρία με την ολοένα και πιο ασφυκτική οικονομική πολιτική που επιβάλλουν τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης, είναι οι ίδιοι που πανηγυρίζουν όταν αντισυνταγματικά και παράνομα το κράτος απαγορεύει σε εμάς να διανέμουμε νόμιμα τρόφιμα στους Έλληνες που τα έχουν ανάγκη.

Στους Έλληνες που δοκιμάζονται από τις ληστρικές επιδρομές της τρόικα και του ΔΝΤ. Βλέπετε, για αυτούς η έννοια του ανθρωπισμού συνίσταται μοναχά στην αλληλεγγύη προς τους εγκληματίες λαθρομετανάστες. Αν είσαι Έλληνας άνεργος, πολύτεκνος, χτυπημένος από ασθένεια ή οτιδήποτε άλλο, αν δεν είσαι λαθρομετανάστης, δεν πρέπει να χαίρεις αλληλεγγύης. Αυτή είναι η συλλογιστική τους και ο ψευδοανθρωπισμός τους. Αφορμή για όλα τα παραπάνω, το λιβελλογράφημα κάποιου Χ. Μπόκα, στο protothema.gr . Προσπαθώντας να εξηγήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, καταφεύγει σε διάφορες σκέψεις τύπου, στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα, αποδίδοντας την άνοδό μας τάχα στην αδιαφορία των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων για φλέγοντα ζητήματα, όπως η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση, αλλά και η παροχή συσσιτίων.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η αδιαφορία των υπόλοιπων κομμάτων και φορέων για τα προβλήματα των Ελλήνων είναι ένα φαινόμενο υπαρκτό, αλλά από μόνο του δεν παρέχει την επιζητούμενη εξήγηση. Αν βγάλουν τις παρωπίδες του χρήματος και του συμφέροντος και καλύψουν τα γεγονότα όπως έχουν θα δουν την αλήθεια που βλέπουν όλοι όσοι μας υποστηρίζουν. Η Χρυσή Αυγή από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Καστοριά μέχρι την Κύπρο, είναι στο πλευρό του Έλληνα έμπρακτα, καθημερινά και χωρίς ρουσφετολόγια και κούφιες υποσχέσεις για διορισμούς και βολέματα.

Προβάλλει αξίες όπως η Πατρίδα, μια ιδέα βαθιά ριζωμένη στο συλλογικό ασυνείδητο του Έλληνα, μια ιδέα που αξίζει όλες τις θυσίες και όπως με πίκρα διαπιστώνει ο κειμενογράφος Μπόκας: «Είναι δε ενδεικτικό ότι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν τους περνά από το μυαλό ότι αυτό που χαρακτήριζε ανέκαθεν την Αριστερά, ήταν ο πατριωτισμός», αποδεικνύοντας περίτρανα τις καταβολές και την στρατευμένη πένα του και άρα την έλλειψη αντικειμενικότητας που τον χαρακτηρίζει. Εδώ όμως θα συμφωνήσουμε σε ένα κομμάτι της δήλωσής του. Πράγματι η αριστερά σε όλη την ιστορική της διαδρομή αποφεύγει την χρήση της λέξης πατρίδα, μιας και πιστεύει πως.. δεν υπάρχουν πατρίδες και σύνορα, ούτε έθνη. Ο δε Σύριζα θα ήταν πανευτυχής αν η Κύπρος και η Κρήτη παραχωρούνταν στους τούρκους, μαζί με τη Θράκη μας, η Μακεδονία στους βουλγαροσκοπιανούς και η Ήπειρος στους αλβανοκατσαπλιάδες.

Με ποιο ηθικό έρμα λοιπόν θα μπορούσαν να κάνουν λόγο για πατρίδα αυτοί που αποδεδειγμένα και με βάση επίσημες θέσεις και διακηρύξεις του παρελθόντος αλλά και του παρόντος θέλουν την Ελλάδα μας τεμαχισμένη και μοιρασμένη στα αρπακτικά που ελλοχεύουν; Πως θα τολμήσουν να μιλήσουν αυτοί που εφήρμοσαν το σύγχρονο παιδομάζωμα με τις χιλιάδες ανήλικων παιδιών που στάλθηκαν στη Σοβιετική Ένωση; Δεν έχουν το σθένος να μιλήσουν για Πατρίδα, γιατί ποτέ δεν ήταν πατριώτες. Ανθέλληνες, προδότες και ξεπουλημένοι ήταν μια ζωή. Δεν θα αλλάξουν τώρα, στα τελειώματα.

Νικόλαος Λεμοντζής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mia-ofeilomenh-apanthsh-stous-plhrwmenous-konduloforous#.UfwJcpJM_-Q#ixzz2aqH3M1bn

Exit mobile version