Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εργατοπατέρας Πολυζωγόπουλος στέλνει στα δικαστήρια το Άσυλο Ανιάτων

POLYZOGOPOULOS94

Οι Πασόκοι παραμένουν ίδιοι και απαράλλαχτοι, ό,τι και να γίνει. Ειδικά η σχέση τους με το χρήμα δεν κρύβεται με τίποτα.

Μια ακόμη χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο επί δεκαετίας Πρόεδρος της ΓΣΕΕ και προερχόμενος από το «βαθύ ΠΑΣΟΚ», Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ο οποίος προσέφυγε στα Δικαστήρια κατά του Ασύλου Ανιάτων ζητώντας να του καταβληθεί το εφάπαξ του, ύψους 60.000 ευρώ, καθώς είναι εργαζόμενος στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ο επί χρόνια κορυφαίος συνδικαλιστής της χώρας απαιτεί να του καταβάλουν τα χρήματα αυτά την ώρα που το συγκεκριμένο ίδρυμα αδυνατεί να καλύψει τις βασικές ανάγκες των αναπήρων που περιθάλπει.

Όπως αναφέρουν συνάδελφοί του, κανείς δεν του αρνήθηκε το εφάπαξ, αλλά του ζήτησαν να κάνει υπομονή για ορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι να αποκατασταθούν τα τεράστια οικονομικά κενά, λόγω των οφειλών του ΕΟΠΥΥ. Και όμως ο Πολυζωγόπουλος, όχι μόνον δεν έδειξε κατανόηση, αλλά επέλεξε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ασύλου. Αυτή είναι η σοσιαλ(η)στική ευαισθησία των ανθρώπων με πασοκική νοοτροπία.

«Αρμέγουν» τον Ελληνικό Λαό, τον φορτώνουν με φόρους, τσακίζουν τους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά όταν πρόκειται για χρήματα που θα μπουν στη τσέπη τους δεν κάνουν το παραμικρό παζάρι ή διευκόλυνση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-ergatopateras-poluzwgopoulos-stelnei-sta-dikasthria-to-asulo-aniatwn#.UfxH3ZJM_-Q#ixzz2arMWKPvY

Exit mobile version