Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυναμική παρέμβαση του ΛΑΣΙΤΑ στα γραφεία του ΣΑΤΑ – ΒΙΝΤΕΟ

lasita0-2__article__article

Τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες αυτοκινητιστές λαμβάνουν  απειλητικές επιστολές – κατασχετήρια από την καμόρα του Ο.Α.Ε.Ε., του «ευαγούς» αυτού ιδρύματος που σε απόλυτη συνεργασία με τους πολιτικούς προδότες  της συγκυβέρνησης και κατʼ εντολή των παγκόσμιων τοκογλύφων  οδηγούν στην εκποίηση – κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας εκατοντάδων συναδέλφων μας φτάνοντας ακόμα και στην προσωποκράτηση τους.

Ενεργοποιούν τον νόμο περί αναγκαστικής εισπράξης οφειλομένων ασφαλιστικών εισφορών (Νόμος 4152), ένας νόμος που ψηφίστηκε το 2013. Στην προσπάθεια μας να προστατεύσουμε τον Έλληνα αυτοκινητιστή, την οικογένεια του και το βιός του, όπως έχουμε καθήκον, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Σ.Α.Τ.Α., κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, ζητώντας του την άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου  του συνδικάτου μας για να καθοριστεί η στάση του κλάδου. Η αρνητική και  απαξιωτική απάντηση του Κυρίου Λυμπερόπουλου ήταν «να  πάτε να πληρώσετε»  και μας ανάγκασε την Παρασκευή  2  Αυγούστου 2013 να  προβούμε σε δυναμική παρέμβαση, με παρουσία 40 συναδέλφων – στελεχών του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α. στα γραφεία του συνδικάτου,  απαιτώντας την άμεση σύγκλιση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου.

Καταθέσαμε επισήμως αντίστοιχη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1281/2-08-2013 στην γραμματεία του συνδικάτου.

Συνάδελφοι, μην πανικοβάλλεστε και μην εκποιείτε τις περιουσίες σας. Συστρατευτείτε μαζί μας, γίνετε μέλη του ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α., είμαστε η τελευταία ελπίδα του έθνους και του κλάδου μας.

Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε, φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής

Τηλέφωνο Γραμματείας: 6977 200 226
Ιστοσελίδα: la-s-i-t-a.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-parembash-tou-lasita-sta-grafeia-tou-sata-binteo#.Uf05LZJM_-Q#ixzz2avXBPrZb

Exit mobile version