Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Ιράν επόμενος στόχος των αμερικανοσιωνιστών

iran9_photol__article

Το τελευταίο διάστημα τα ελεγχόμενα από την αμερικανοσιωνιστική προπαγάνδα ΜΜΕ αναμεταδίδουν ειδήσεις πανικού και ψεύδους περί του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν. Υποτίθεται ότι το Ιράν βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση κατασκευής ατομικής βόμβας. Αυτά όμως μας τα μεταδίδουν εδώ και δεκαπέντε χρόνια και η πρόγνωσή τους δεν έχει επαληθευτεί. Πρόκειται περί του ορισμού της προπαγάνδας να επινοούμε ψέματα στην θέση των πραγματικών γεγονότων.

Συνήθως οι πληροφορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν προέρχονται από την CIA και άλλες δυτικές μυστικές υπηρεσίες, δηλαδή τις ίδιες υπηρεσίες που είχαν σπείρει πανικό σε όλο τον κόσμο για το χημικό και βιολογικό οπλοστάσιο του Σαντάμ, το οποίο όπως αποδείχτηκε ουδέποτε υπήρξε. Η ιρανική κυβέρνηση αντικρούει τα σενάρια περί κατασκευής ατομικών βομβών, αλλά αποδέχεται ότι έχει πρόγραμμα εν εξελίξει για την ειρηνική χρήση της πυρηνικής ενέργειας. Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ απαιτούν από το Ιράν, όπως παλαιότερα και από τον Σαντάμ, την αρνητική απόδειξη, δηλαδή η Τεχεράνη θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν κατασκευάζει ατομικά όπλα. Για τις ΗΠΑ και το Ισραήλ αρκεί η απόδειξη ότι η Τεχεράνη θα ήταν σε θέση να κατασκευάσει ατομική βόμβα, ώστε να δικαιολογήσουν την οποιαδήποτε επιθετική τους επέμβαση στο Ιράν και  να αποτρέψουν δήθεν την ολοκλήρωση της κατασκευής.

Πόσα κράτη όμως είναι σε θέση να κατασκευάσουν σήμερα ατομικές βόμβες; Ας αναφέρουμε κάποια από αυτά: Ελβετία,  Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία. Σημαίνει αυτό ότι πρέπει να επιτεθούμε σε όλα αυτά τα κράτη, επειδή είναι δυνητικοί κατασκευαστές ατομικών βομβών; Ο κάθε άνθρωπος δυνητικά θα μπορούσε να γίνει φονιάς. Σημαίνει αυτό ότι πρέπει να συλλάβουμε όλους τους ανθρώπους; Αυτό που αποσιωπάται επιμελώς από την προπαγάνδα των Αμερικανοσιωνιστών είναι ότι το Ισραήλ από το 1960 διαθέτει στο οπλοστάσιό του μεγάλο αριθμό ατομικών βομβών. Επίσης αποσιωπάται επιμελώς ότι το Ισραήλ αρνείται τον σχετικό έλεγχο από την Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας ΙΑΕΑ (International Atomic Energy Agency)  και ότι δεν έχει υπογράψει την συνθήκη των Ηνωμένων Εθνών για την απαγόρευση διάδοσης των πυρηνικών όπλων. Συνεχώς και αδιαλείπτως γίνεται αναφορά από τα ΜΜΕ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν αλλά ποτέ δεν αναφέρεται το αντίστοιχο πρόγραμμα του Ισραήλ.

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι η κατασκευασμένη δήθεν πυρηνική απειλή που προέρχεται από το Ιράν δεν είναι παρά μια δικαιολογία για την επερχόμενη στρατιωτική επίθεση εναντίον της χώρας αυτής. Τα πραγματικά αίτια όμως αυτής της επίθεσης είναι διαφορετικά. Το Ιράν από της ιδρύσεώς του ως ισλαμική δημοκρατία απαγκιστρώθηκε από την Δύση και την ηγεμονία των ΗΠΑ, σε αντίθεση με τα άλλα αραβικά κράτη της περιοχής, με εξαίρεση την Συρία. Το Ιράν αργά και σταθερά εξελίσσεται  σε περιφερειακή δύναμη και αμφισβητεί τις ΗΠΑ στην στρατηγικά τόσο σπουδαία αυτή περιοχή. Η δυνατότητα του Ιράν να προσφέρει ως ηγεμονική δύναμη προστασία στα κράτη της Μέσης Ανατολής εξαρτάται από τον μεγάλο φυσικό του πλούτο. Υπό αυτή την έννοια μια δυνατή και ακμάζουσα ιρανική οικονομία είναι το κλειδί για την ανάδειξη και επέκταση του Ιράν ως περιφερειακή δύναμη.

Αβίαστα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα των ΗΠΑ και κατ’ επέκταση των Αμερικανοσιωνιστών δεν είναι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, αλλά η οικονομική ανάπτυξη και η επιρροή του στην παγκόσμια και περιφερειακή ισορροπία δυνάμεων. Μια Μέση Ανατολή που θα κυριαρχείται από το Ιράν θα ανέτρεπε τις ισορροπίες στην περιοχή εις βάρος των ΗΠΑ και του Ισραήλ και θα εμπόδιζε την πρόσβαση των συμφερόντων του Αμερικανοσιωνισμού και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης στην στρατηγικής σημασίας περιοχή του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας, δηλαδή το στρατηγικό υπογάστριο της Ρωσίας. Το Ιράν  λοιπόν μαζί με την μικρότερη Συρία είναι εμπόδιο στα σχέδια των Αμερικανοσιωνιστών.

Θα πρέπει ως ορθολογικά σκεπτόμενοι άνθρωποι να αναρωτηθούμε ποιον απειλεί το Ιράν; Σε ποιον έχει επιτεθεί τα τελευταία 75 χρόνια; Σε κανέναν. Οι ΗΠΑ στα όμορα κράτη του Ιράν Τουρκία, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Ομάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν και Κιργιστάν διατηρούν 45 στρατιωτικές βάσεις εν ενεργεία. Ποιος απειλεί ποιόν; Οι μόνοι που διεξάγουν πολέμους, βομβαρδίζουν χώρες, καταλαμβάνουν κράτη και φονεύουν εκατομμύρια αθώους πολίτες είναι οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους. Είναι οι μοναδικοί εναπομείναντες παγκόσμιοι εγκληματίες, μετά τους κομμουνιστές και τους συνοδοιπόρους τους, και οι μοναδικοί που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη. Η επίθεση που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ εναντίον του Ιράν μπορεί να καταλήξει σε έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο με τραγικές και τρομακτικές συνέπειες.

Οι σκηνοθέτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Αμερικανοσιωνιστές ετοιμάζονται να σκηνοθετήσουν την τελευταία πράξη του απόλυτου χάους, ώστε μέσω αυτού να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια  ηγεμονία τους. Όποιος δεν θέλει να υποκύψει, πρέπει να συστρατευτεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την μόνη πολιτική δύναμη που τολμά να αντισταθεί στην απειλή της Παγκοσμιοποίησης.

Γ.Λ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-iran-o-epomenos-stochos-twn-amerikanosiwnistwn#.Uf06JZJM_-Q#ixzz2avY5ZQiE

Exit mobile version