Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΖΗΤΩ Η 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ. Πιστοί στις αρχές του Εθνικού Ευαγγελίου ας ξαναγράψουμε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος και ας γίνει ξανά η Ελλάδα με ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσία Εθνος Ελλήνων με ευημερία ευνομία πειθαρχία δημιουργία πολιτισμό και εθνική ανεξαρτησία. Ο Ι.ΜΕΤΑΞΑΣ μπόρεσε! Μπορούμε και εμείς να είμαστε οι πρωτοπόροι της ανατροπής του κράτους των ραγιάδων και να σώσουμε τα ιερά και όσια της ελληνικής φυλής. Ας βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ.

Μ.Γ.

Ο Δραγασάκης επιβεβαιώνει την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς το ΠΑΣΟΚ

Σαν σήμερα το 1936 ο Ι. Μεταξάς έβαλε τα θεμέλια για το Εθνικό Κράτος με γερά θεμέλια. Κοινωνική πρόνοια -θέσπιση 8ωρου, αργία Κυριακής – ισχυρή εθνική άμυνα και στήριξη-προώθηση του ελληνικού πολιτισμού μέσα από μια Εθνική Παιδεία. Ο χαρισματικός αυτός ηγέτης είπε το ΟΧΙ στους Ιταλούς και οι Έλληνες Εθνικιστές της 4ης Αυγούστου, έγραψαν χρυσές σελίδες νίκης στην ιστορία μας, στις μάχες της Β. Ηπείρου και βαθύτερα, μέσα στην Αλβανία. Σήμερα, οι προδότες πολιτικοί λένε σε όλα NAI, υποτάσσονται στους ξένους τοκογλύφους, θέλουν να διαλύσουν καθετί ελληνικό και εξαθλιώνουν τους Έλληνες, χωρίς καμία κοινωνική φροντίδα και την ανεργία να καλπάζει. Στα δε εθνικά θέματα η εθνική άμυνα είναι υπό πλήρη διάλυση και έχουν εκχωρήσει ήδη την εθνική μας κυριαρχία προς όφελος των σιωνιστών για εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου! Το χρέος δεν επιθυμούν να το καταγγείλουν και αντίθετα προχωράμε και σε άλλο μνημόνιο. Αυτά συμβαίνουν σήμερα και καταδεικνύουν την ανάγκη δημιουργίας άμεσα Εθνικού κράτους με Εθνική Ηγεσία με σκοπό την καταγγελία του μνημονίου και την ευημερία του ελληνικού λαού. Σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει προτάσεις και σχέδια συγκεκριμένα απεμπλοκής από τους τοκογλύφους, ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξουμε το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πριν είναι πλέον πολύ αργά.

ΑΓ.Α.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απαντά για τα γεγονότα στο Μαρκόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της προδοτικής συγκυβέρνησης τα οικονομικά μέτρα θα αυξηθούν, η φορολογία θα τσακίσει ιδιαίτερα τα χαμηλά εισοδήματα και με τις χιλιάδες απολύσεις η ανεργία θα αυξηθεί. Στην βουλή προχθές ο Βουλευτής κ. Κασιδιάρης κατήγγειλε ότι το 40% της αγροτικής γης είναι υποθηκευμένο στην Αγροτική Τράπεζα η οποία εξαγοράσθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς και θα περάσει σε ξένες τράπεζες. Δηλαδή η μισή αγροτική έκταση θα ανήκει σε ξένους! Αυτό βέβαια κανείς πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν το έχει καταγγείλει και ο ελληνικός λαός δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται πλήρως ότι έρχεται στυγνή λιτότητα για τους Έλληνες.

Γ.Α.

ΔΗΜΑΡ: Κρύψτε την εγκληματικότητα αλλοεθνών και “ευπαθών”, γιατί αυξάνεται ο… ρατσισμός

Πριν χάσουμε ότι μας απέμεινε- η ελληνική ψυχή και η αξιοπρέπειά μας- ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσουμε δυναμικά πολεμώντας μέσα από το Εθνικιστικό κίνημα για την απόκτηση όσων χάσαμε τόσα χρόνια. Η ανάκτηση των κεκτημένων που καθημερινά με αποφάσεις υπουργών καταργούνται, θα είναι δύσκολη γι αυτό χρειάζεται σύγκρουση με το πολιτικό κατεστημένο σε όλα τα επίπεδα. Αν χάσουμε και αυτή την ευκαιρία ,μέσω της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είμαστε πλέον χαμένοι. Γι αυτό ψυχική ανάταση, ψηλά το κεφάλι και σαν απόγονοι Ελλήνων που νίκησαν ισχυρότερους εχθρούς, ενωμένοι σαν μια γροθιά θα νικήσουμε. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Γ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-5-augoustou-2013#.Uf-b3ZJM_-Q#ixzz2b67QabvP

Exit mobile version