Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καίγεται ο Μαραθώνας: Περιουσίες Ελλήνων στις φλόγες – Εκκενώθηκαν οικισμοί! ΒΙΝΤΕΟ

marathonas__article

Ανύπαρκτο για μία ακόμη φορά το κράτος. Ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Πυροσβεστικής και των πολιτών που συμμετέχουν στην κατάσβεση.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η περιοχή Κάτω Σούλι στον Μαραθώνα, καθώς τυλίχθηκε στις φλόγες δασική έκταση η οποία βρίσκεται κοντά στον οικισμό Αύρα. Η φωτιά όχι μόνο έφτασε στις αυλές των σπιτιών, και έκαψε ολοσχερώς τρία από αυτά ενώ προκάλεσε υλικές ζημιές και σε άλλα τρία! Μάχη με την πυρκαγιά δίνει η πυροσβεστική. Όλα ξεκίνησαν, μετά από τροχαίο, όταν ένα τζιπ του λιμενικού χτύπησε σε μια κολόνα, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά η οποία σύντομα εξαπλώθηκε λόγω του δυνατού αέρα. Ο οικισμός Αύρα ο οποίος βρίσκεται κοντά στη δασική έκταση η οποία φλέγεται, εκκενώθηκε προληπτικά, ενώ στο σημείο επιχειρούν 14 οχήματα με 40 πυροσβέστες, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kaigetai-o-marathwnas-periousies-ellhnwn-stis-floges-ekkenwthhkan-oikismoi#.Uf_n2ZJM_-Q#ixzz2b7Qgae4O

Exit mobile version