Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

23 Ιουλίου 2013: Η “πρόκληση” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

??????????

 

Μία επέτειος, μία συγκέντρωση και μία απαγόρευση

Στις 20 Ιουλίου του τραγικού εκείνου θέρους του 1974, ο Αττίλας εισέβαλε στην Κύπρο μας. Στις 24 Ιουλίου ήλθε, μας είπαν, η δημοκρατία στην Ελλάδα! Την ίδια ώρα που τα Ελληνόπουλα, Ελλαδίτες και Κύπριοι, έχυναν το αίμα τους στην Κύπρο για την εθνική τιμή, στην Αθήνα κάποιοι πανηγύριζαν. Οι αρχιτέκτονες του ψεύδους έπαιζαν με την ψυχολογία του όχλου, αγνοώντας την εθνική τραγωδία. Πρωθυπουργός ήταν να γίνει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, κατά καθόλου παράδοξο τρόπο όμως, όπως προέκυψε από την συνέχεια των γεγονότων, προέκυψε ο Καραμανλής. Ο Καραμανλής ακολούθησε ως γνωστόν την τακτική του «η Κύπρος είναι μακράν»…

Καίτοι εκείνη την εποχή δεν είχα συμπληρώσει τα 17 μου χρόνια, είχα επίγνωση των όσων συνέβαιναν. Εκείνη την 24η Ιουλίου του 1974 εγώ δεν πανηγύρισα, αφού ήμουν κρατούμενος, έχοντας συλληφθεί στην εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αγγλική πρεσβεία. Οι Άγγλοι είχαν παίξει έναν πολύ βρώμικο ρόλο εκείνον τον Ιούλιο. Δεν πανηγύρισα ποτέ καμμία 24η Ιουλίου. Και όσο για αυτούς που ομιλούν για την προδοσία της Κύπρου, ας ανοίξουν επιτέλους τον φάκελο και ας γίνει μία δημόσια δίκη. Όχι, όμως, δεν έκαναν αυτό, αλλά αντίθετα με νόμο το 1975, ανέστειλαν  κάθε δίωξη για τα γεγονότα της Κύπρου. Βεβαίως αυτόν τον νόμο δεν τον έκαναν προς χάριν των Αξιωματικών, οι οποίοι ήδη ευρίσκοντο στις φυλακές.

Αυτήν την 24η Ιουλίου, λοιπόν, του έτους 2013, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποφάσισε να κάνει μία συγκέντρωση πολιτική, η οποία θα συνοδευότανε από διανομή τροφίμων στους δοκιμαζόμενους από το αντεθνικό μνημόνιο συμπατριώτες μας.

Ένα δείγμα γραφής της λύσσας τους

Το κατεστημένο λύσσαξε και προχώρησε σε απαγόρευση όχι μόνον της διανομής τροφίμων, αλλά και κάθε πολιτικής συγκεντρώσεως. Τελικά όμως δεν τους πέρασε! Και έτσι στα γραφεία μας της οδού Δηλιγιάννη συγκεντρώθηκαν χιλιάδες λαού. Όχι μόνον για να πάρουν τρόφιμα, αλλά κυρίως  για να δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους Εθνικιστές και να εκφράσουν δυναμικά την αντίθεσή τους στην απαγόρευση.

Κατελήφθη κυριολεκτικά από μανία το κατεστημένο για την πολιτική τόλμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να αμφισβητήσει ευθέως έναν από τους καθιερωμένους μύθους τους! Διαπίστωσαν για μία ακόμη φορά ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι «παίξε, γέλασε»…, δεν είναι ένα κόμμα από ποδηγετούμενους αρλεκίνους, σαν αυτούς που χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν σαν… «ακροδεξιό φόβητρο». Είναι ένα αληθινό Λαϊκό και Εθνικιστικό Κίνημα που τολμά να λέει την αλήθεια και να αμφισβητεί ευθέως τα ψέματά τους! Διαβάστε παρακάτω ένα δείγμα της λύσσας τους:

«ΒΗΜΑ: «Με προκλητικά λόγια και έργα και ολοκληρωτική άρνηση της έννομης τάξης και του πολιτικού συστήματος, επέλεξε να δράσει η Χρυσή Αυγή στην επέτειο των 39 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Το φασιστικό πρόσωπο που αποκάλυψε και η προσβολή στους αγώνες και στην ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού δυστυχώς δεν συνάντησε την κατακραυγή όλων των πολιτών. Αντιθέτως εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής για να παραλάβουν τρόφιμα και ρούχα «μόνο για Έλληνες», και παρέμειναν όταν ο αρχηγός του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος βγήκε στο μπαλκόνι και μετέτρεψε τη συγκέντρωση σε πολιτική εκδήλωση μίσους… Η εικόνα του έξαλλου αρχηγού ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, ο οποίος κατήγγειλε την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας ως επέτειο αποκατάστασης «της κλεπτοκρατίας, των σκανδάλων, της προδοσίας», καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο που έμενε στο δρόμο παρά το λιοπύρι και την υψηλή θερμοκρασία έφερνε στο μυαλό ανατριχιαστικές μνήμες από τις εύθραυστες δημοκρατίες του μεσοπολέμου…»

Η ομιλία μου της 23ης Ιουλίου 2013

Όλα αυτά που γράφει παραπάνω το Βήμα, δεν έχουν την ελαχίστη σχέση με αντικειμενική πληροφόρηση. Και αν τους πείραξαν τα περί κλεπτοκρατίας, σκανδάλων και προδοσίας, δικό τους πρόβλημα, όπως και δικά τους είναι τα σκάνδαλα. Για του λόγου το αληθές το τι είπα επακριβώς έχει ως εξής:

«Έλληνες και Ελληνίδες, Η σημερινή σας παρουσία εδώ είναι ένα χαστούκι στα μούτρα αυτών που έκαναν την απαγόρευση. Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες ενάντια σε μία απαγόρευση γιατί τα τρόφιμα αυτά που δεν είναι δικά μας είναι δικά σας, σε σας ανήκουν, είναι απ’ την κρατική χρηματοδότηση και απ’ τον μισθό των βουλευτών. Γιατί κάναμε το έγκλημα να θέλουμε να τα μοιράσουμε μόνο σε Έλληνες, εάν τα μοιράζαμε σε πακιστανούς, σε μαύρους, σε ξένους, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Χιλιάδες λαού σε 40 βαθμούς Κελσίου με την καρδιά πυρωμένη για Ελλάδα, ένα μεγάλο εύγε σε όλους εσάς πρώτα απ’ όλα.

Όμως η απαγόρευση αυτή έχει σαν πρώτο συνένοχο έναν άθλιο δήμαρχο, έναν υπουργό που λέει συνεχώς ψέματα ότι αποκατέστησε τον νόμο και την τάξη. Όμως ο μέγας πρωταγωνιστής είναι αυτός που πρόδωσε και αυτήν την ίδια την παράταξη του. Είναι ο Αντώνης Σαμαράς, αυτός έδωσε την εντολή. Με την παρουσία σας εδώ στέλνουμε και ένα μήνυμα σ’ αυτούς που κάνουν τις απαγορεύσεις ότι όσο μας χτυπάνε τόσο πιο πολύ θα δυναμώνουμε. Είμαστε έτοιμοι για την ελευθερία της πατρίδας μας και φυλακή να πάμε και το αίμα μας να χύσουμε αλλά δεν θα τους αφήσουμε να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας.

Έλληνες και Ελληνίδες, Δεν διαλέξαμε τυχαία την σημερινή ημέρα κι ας το πουν τα κανάλια της διαπλοκής, δεν με νοιάζει. Είναι 24 Ιουλίου και γιορτάζουν λέει τον ερχομό της δημοκρατίας. Γιορτάζουν τον ερχομό της κλεπτοκρατίας, των σκανδάλων, της προδοσίας, τον ερχομό ενός καθεστώτος που κατέβασε την ελληνική σημαία απ’ τα Ίμια, που υπέγραψε το μνημόνιο. Θέλω να τελειώσω λέγοντας σας ότι από κανένα από σας, ξεχωριστοί άνδρες και γυναίκες Έλληνες και Ελληνίδες δεν ζητήσαμε κομματική ταυτότητα. Η Χρυσή Αυγή είναι μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους Έλληνες. Σας ευχαριστώ μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου για την παρουσία σας εδώ.

Θέλω να σας δηλώσω πως εμείς οι Χρυσαυγίτες και πρώτα απ’ όλα τα παιδιά με τα μαύρα που είναι η ψυχή της Χρυσής Αυγής δεν θα σας προδώσουνε ποτέ…»

Η Ελλάδα της μεταπολίτευσης σήμερα και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα λόγια αυτά δυσαρέστησαν πολύ το ένοχο κατεστημένο, που πίστευε ότι θα διαθέτει για πάντα «τον άρτον και τα θεάματα», ώστε να κρατά στη σιωπή και στο ανάθεμα ακόμη την ιστορική αλήθεια. Ποιος φταίει αλήθεια για το κατάντημα της χώρας μας; Για την ηθική, πολιτική και οικονομική χρεωκοπία του Έθνους μας, εάν όχι αυτοί που κυβέρνησαν και εξουσίασαν ιδεολογικά και πολιτικά την Πατρίδα μας τα τελευταία 39 χρόνια; Αυτά τα περίφημα χρόνια της μεταπολιτευτικής τους «δημοκρατίας», την οποία έχουν το θράσος να θέλουν να την βλέπουμε σαν τον χρυσό αιώνα του Περικλέους… Ποιοι έκαναν τα σκάνδαλα; Ποιοι είναι με νόμο ατιμώρητοι, που οι ίδιοι ψήφισαν, και αναφέρομαι στον νόμο περί ευθύνης υπουργών, που εξασφαλίζει την ατιμωρησία στους πολιτικούς; Ποιοι διέλυσαν την δημόσια υγεία; Ποιοι οδήγησαν σε τόσο χαμηλό επίπεδο την εθνική παιδεία; Ποιοι άλλοι από αυτούς, από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ και την αριστερά, που επίσης έπαιξε κυρίαρχο ρόλο όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο ιδεολογικό και πολιτικό, αλλά και στα οικονομικά σκάνδαλα με τις ΜΚΟ, με τα κονδύλια στα Πανεπιστήμια, με τους καταχρεωμένους αριστερούς δήμους…. Ας μη παριστάνουν, λοιπόν, και αυτοί τους αθώους.

Ο Ιούλιος του 2013 θα μείνει στην μνήμη πολλών με αισθήματα ανάμεικτα. Από τη μια πλευρά με αισθήματα γεμάτα ελπίδα και από την άλλη, από την πλευρά της αμαρτωλής νομενκλατούρας της μεταπολιτευτικής ψευτοδημοκρατίας, με αισθήματα πανικού και εκπλήξεως, γιατί κάποιοι επιτέλους τους αμφισβητούν!

Τον Ιούλιο εκείνο του 1974 συνετελέστη μία μεγάλη προδοσία και επάνω σε αυτήν κτίστηκε ένα διεφθαρμένο καθεστώς «ημετέρων». Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το πρώτο σημάδι ότι αυτό σύντομα τελειώνει. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτό. Θα πολεμήσουμε τον εχθρό, τον εχθρό του Εθνικού Κράτους, μέχρις ότου γονατίσει και πέσει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/gengramateas/view/23-iouliou-2013-h-proklhsh-arthro-tou-n.g.-michaloliakou#.Uf_qBpJM_-Q#ixzz2b7T9gx6A

Exit mobile version