Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κυβέρνηση Ραγιάδων» ομολογεί ο Στουρνάρας

Στο Bloomberg παραχώρησε συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, Γ. Στουρνάρας, όπου και ομολόγησε ευθέως πως η σημερινή πολιτική της κυβέρνησης, έχει προαποφασισθεί από την συνεδρίαση του Eurogroup! Ανερυθρίαστα δηλαδή, ένας από τους σημαντικότερους -λόγω θέσης- υπουργούς της κυβέρνησης,παραδέχεται πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων, η δε κυβέρνηση Σαμαρά, δεν αποτελεί παρά μια κυβέρνηση αχυρανθρώπων των ξένων.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Στουρνάρας ερωτηθείς για το αν υπάρχει plan B για την Ελλάδα, αποκρίθηκε πως: «δεν υφίσταται σχέδιο Β. Όλα έχουν συμφωνηθεί στο Eurogroup. Όλα τα στοιχεία είναι εκεί. Έχουμε εποικοδομητική συνεργασία με την τρόικα για την κάλυψη του κενού». Η σκληρότητα των μέτρων με τα οποία η κυβέρνηση Σαμαρά έχει φορτώσει τον Ελληνικό Λαό, είναι απόρροια των διαταγών των ξένων, οι οποίες εκτελούνται υπάκουα και δίχως διαμαρτυρία από την κυβέρνηση των υποτακτικών.

Θέλοντας μάλιστα να χρυσώσει το χάπι, ενώ επί της ουσίας έχει ήδη συμφωνηθεί η συνέχιση της οικονομικής πολιτικής της εξαθλίωσης του Λαού μας, ο υπουργός των Οικονομικών δήλωσε πως «δεν είναι λύση η περαιτέρω λιτότητα». Δεν είναι λύση, κατά τον υπουργό των Οικονομικών, αλλά ακολουθείται από τον ίδιο και το σύνολο της κυβέρνησης Σαμαρά, σύμφωνα με τις επιταγές της Τρόικα. «Οι δύο μεγάλοι στόχοι μας είναι να βελτιωθεί η φοροσυλλογή και να ολοκληρωθούν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», συνέχισε ο Γ. Στουρνάρας, γεγονός το οποίο υποδηλώνει πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε αυστηρότητα απέναντι στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος σηκώνει δυσβάσταχτα και άδικα φορολογικά βάρη.

Η Χρυσή Αυγή, αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για να αποκτήσει η Πατρίδα και ο Λαός μας Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια. Ενάντια στην πολιτική του ραγιαδισμού της κυβέρνησης Σαμαρά, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διακηρύσσει πως το νέο μνημόνιο και οι απολύσεις που επιβάλλουν οι τοκογλύφοι, θα γιγαντώσουν το κύμα της ύφεσης και της ανεργίας που πλήττει τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στα νέα αντιλαϊκά μέτρα και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Στόχος της τρόικα είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού, η καταστροφή της οικονομίας μας και η υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου. Μόνη λύση η άμεση καταγγελία της άθλιας μνημονιακής πολιτικής, η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kubernhsh-ragiadwn-omologei-o-stournaras#.Uf_szJJM_-Q#ixzz2b7VvJHOb

Exit mobile version