Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ψοφάει σιγά σιγά το ΚΚΕ. Αυτά και αν ήταν ευχάριστα νέα σήμερα. Άντε σιγά σιγά να φεύγουν ένα ένα τα πρόσωπα του παλαιού πολιτικού κόσμου από την μέση, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Άντε στις επόμενες εκλογές θα αποχαιρετήσουμε και οριστικώς τον Κουβέλη και τον Βενιζέλο. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να λυπηθεί για όλους αυτούς, όταν θα βρεθούν άνεργοι. Έτσι και αλλιώς η δουλειά τους ήταν η προδοσία. Συντόμως θα μπορέσουμε να φτιάξουμε την χώρα.

Α.Β.

H πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής από το XAgr.net #13

Ακόμα και εν μέσω θέρους την ώρα που τα «μπάνια του λαού» φροντίζουν ώστε να μην διαδίδονται τόσο γρήγορα τα νέα, οι πολιτικάντηδες  ετοιμάζονται να περάσουν νέα επαίσχυντα μέτρα. Δίνουν γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους και μόλις μπορέσουν θα περάσουν και νέα θηλιά στον λαιμό του Ελληνικού Λαού. Συντόμως θα έχουμε νέες ιδιωτικοποιήσεις – ξεπουλήματα και μισθούς κάτω των 400 ευρώ. «Ιδανικό» κλίμα και εργασιακές σχέσεις για τους διεθνείς τοκογλύφους. Μόνη λύση η Χρυσή Αυγή!

Δ.Ε.

Αλλεργικός ο «Ιός» στην Ιστορία

Για ποιον ΣΥΡΙΖΑ μιλάτε; Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε… ΣΑΡΙΖΑ. Με τον Λάκη δήμαρχο; Έβγαλες όλους τους χαραμοφάηδες απατεώνες στο κλαρί ο Τσίπρας. Ξεφτίλας κομμουνισμός δε θα υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα, δεν αφήνουμε εμείς οι εθνικιστές αιματοκύλισμα α λα Δεκεμβριανά. Ας μην ονειρεύονται τα παιδιά της Σαμαρίνας. Έξω από την Ελλάδα ανθέλληνες κοπρίτες κομμουνιστές.

Θόδωρος

Νέο κατόρθωμα του ΚΚΕ: Πωλείται ο 902 και απολύονται οι εργαζόμενοι

Τα καμώματα του Δένδια –που έστειλε τα ΜΑΤ να εμποδίσουν τους εθελοντές μας να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς- δείχνει τον απόλυτο πανικό του καθεστώτος. Πέφτει το σάπιο καθεστώς τους και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Είναι οι τελευταίοι σπασμοί του κτήνους της μεταπολίτευσης πριν από το προδιαγεγραμμένο τέλος του! Έρχεται η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού.

Μάριος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-6-augoustou-2013#.UgArgJJM_-Q#ixzz2b8dbXpnY

Exit mobile version