Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ… ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!

skoupidia__articleΤην στιγμή που δεκάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν φτάσει σε απόγνωση, δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε, τα χαράτσια και οι φόροι τους βομβαρδίζουν καθημερινά, αυτοκτονούν απελπισμένοι για το δυσοίωνο αύριο, η χώρα βυθίζεται σε απόγνωση και εξαθλίωση, το κράτος με τους Σέρλοκ Χόλμς της συμφοράς ανακάλυψαν το πρόβλημα: το τατουάζ του Συναγωνιστή Κασιδιάρη! 

Ευτυχώς όμως, μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τ’ ακούνε, διότι με τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στους συμπατριώτες μας κανένας δεν τους δίνει σημασία στην σαχλή αυτή προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών! Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις κλεψιές τους και τις ρεμούλες τους βάζοντας απέναντι ένα αρχαίο Ελληνικό σύμβολο. Φυσικό είναι άλλωστε το έχουμε ξαναγράψει, μισούν το κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα!  

Δια του λόγου το αληθές θα σας παραθέσουμε μερικές εικόνες από τους αρχαιοτάτους χρόνους μέχρι σήμερα:

Ερυθρόμορφο ελληνικό αγγείο

Γεωμετρικό αγγείο που βρέθηκε στην Ελευσίνα

Αρχαίος ελληνικός δίσκος που βρέθηκε σε αρχαίο τάφο στη Σκύρο. Εκτίθεται στο αρχαιολογικό μουσείο Σκύρου

Εμείς πάντως δεν γνωρίζουμε να υπήρχαν πουθενά τα αρχαία χρόνια αποτυπωμένα σφυροδρέπανα στην Πατρίδα μας, ενώ ο αγκυλωτός σταυρός ήταν παντού! Σε αγγεία, σε αρχαία ελληνικά νομίσματα, μουσεία ακόμη και μέσα στη βουλή…!!!

Δεν θα κάνουμε κανενός το χατήρι, να χαρίσουμε τα σύμβολά μας ή να τα μισήσουμε! Είμαστε Έλληνες και το δείχνουμε!

Z.E.B.

Exit mobile version