Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Όσο με διασκέδασε το επεισόδιο με την ανιστόρητη βουλευτή, τόσο σοκαρίστηκα όταν διάβασα το άρθρο για τον Μεταξά… και κατάλαβα ότι κι εγώ η ίδια είμαι… ανιστόρητη! Και είμαι ετών 40 – φαντάζομαι η νεολαία τώρα είναι σε βαθύτερη άγνοια. Το υπέροχο αυτό άρθρο λοιπόν με έκανε να σκεφτώ ότι θα πεθάνω χωρίς να ξέρω την ιστορία της Πατρίδος μου, χωρίς να ξέρω τι εστί Έλλην, χωρίς να ξέρω ποια πραγματικά είμαι… Σας ευχαριστώ που μας διδάσκετε την Ιστορία του ΄Έθνους μας. Έχω αρχίσει και αρχειοθετώ αυτά τα μαθήματα. Γιατί λοιπόν δεν βάζετε ένα σηματάκι εκτύπωσης πάνω από το άρθρο, να ενθαρρύνετε τον κόσμο; Να δημιουργήσετε μια σελίδα με αρχαία, φιλοσοφία, αλλά και σύγχρονη Ιστορία… ότι προσπαθούν – και έχουν πετύχει σε μεγάλο βαθμό – να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Μια διαδικτυακή σχολή… Μου αρέσουν επίσης όταν βάζετε αποσπάσματα από βιβλία όπως αυτό του Ν. Καζαντζάκη, σε κάνει να αναζητήσεις το συγκεκριμένο βιβλίο. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Εμείς θα σας στηρίζουμε.

Τ.Τ.

Ο ορκισμένος αντιχρυσαυγίτης «Στάθης» θεωρεί τους Τούρκους «αδέρφια» του

Ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ που κατέχει και θέση στη συγκυβέρνηση της υποταγής, χωρίς ίχνος σεβασμού στους νεκρούς-άμαχους που έπεσαν από χέρι ελληνικό, δηλαδή σφαγιάστηκαν από τους κομμουνιστές -φονιάδες, κατά τον συμμοριτοπόλεμο, τράπηκε σε φυγή μόλις αντίκρυσε Χρυσαυγίτες στο μοναστήρι και ούτε στο τρισάγιο έμεινε ούτε κατέθεσε στεφάνι! Αυτοί είναι οι νεοταξίτες προσκυνημένοι ανθέλληνες που χωρίς ιερό και όσιο ,παρουσιάζονται παντού μόνο όταν έχουν προσωπικά οφέλη και γίνονται λαγοί τρομαγμένοι μπροστά στο ενδεχόμενο να θεωρηθούν ανεπιθύμητοι από τον λαό. Τέτοιους πολιτικούς δεν τους θέλουμε στην Ελλάδα. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Α.Γ.

Η ελληνικότητα των συμβόλων

Συνταρακτική η μαρτυρία του Γάλλου δημοσιογράφου όμηρου των ανταρτών ισλαμιστών. Η σκηνή που περιγράφει με την επίθεση των σκυλιών πάνω σε αλυσοδεμένους χριστιανούς, υποστηρικτές του Ασαντ, μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω όταν ισλαμιστές – τούρκοι βασάνιζαν, έκαιγαν, έσφαζαν, βίαζαν, κρεμούσαν χριστιανούς. Και κατά τα χρόνια της τουρκοκρατίας αλλά και μετέπειτα στη γενοκτονία των Ποντίων, στη σφαγή των Μικρασιατών, στη λεηλασία και τον διωγμό Ελλήνων στην Πόλη το 1955, στις σφαγές στην Κύπρο το 1974. Το Ισλάμ δυστυχώς έχει εξαπλωθεί σήμερα στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Οι ισλαμιστές που έχουν εισέλθει στην πατρίδα μας έχουν αποδείξει την σκληρότητά τους με τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράττουν! Η Ελληνική προδοτική σιωνιστική κυβέρνηση αφήνει τους λαθροεισβολείς να αλωνίζουν τη χώρα και δεν παίρνει μέτρα καταστολής ισχυρά για να μην δυσανασχετήσουν τα αφεντικά της. Η Ελλάδα δεν έχει ούτε πρέπει να παίξει ρόλο στην γενοκτονία που γίνεται στη Συρία. Αντίθετα πρέπει να κάνει διαβήματα υπερ των χριστιανών που σκοτώνονται με σκληρό και βάρβαρο τρόπο και να υπερασπίσει τις χριστιανικές κοινότητες καταδικάζοντας επίσης την βαρβαρότητα των ισλαμιστών που αμερικανοσιωνιστές τους προμηθεύουν όπλα και πυρομαχικά με σκοπό την κατοχή της Συρίας. Οι βάρβαροι αλλόφυλοι δεν θα μείνουν στη Συρία……Θα συνεχίσουν τις επιθέσεις και εναντίον της Ευρώπης. Δυστυχώς η Ελλάδα έχει 3 και πλέον εκατομμύρια ισλαμιστές που αρκετοί εκ των οποίων θα σηκώσουν τα όπλα κατά των Ελλήνων χριστιανών, όταν πάρουν εντολή!

Α.Γ.Α.

Παραδοχή Δραγασάκη στο Βήμα: “Είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στην Χρυσή Αυγή”

Αγαπητοί συναγωνιστές και φίλοι -(ες), πολλοί ομιλούν για τα δεινά της μεταπολίτευσης και θα αναφέρω και ένα ακόμη , το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν έχει αναδειχθεί. Όλοι οι άθλιοι πολιτικάντηδες εκμαύλιζαν, διέφθειραν τους νέους ανθρώπους διορίζοντας τους στο δημόσιο με τη λογική της “ήσσονος προσπάθειας”, δηλαδή τη λίγη δουλειά και το σίγουρο μισθό (που δεν ήταν και λίγος ). Έτσι το πελατειακό σύστημα τρεφόταν παχυλά και διογκώθηκε τόσο πολύ που ολόκληρες στρατιές εξαπατημένων Ελλήνων ακολουθούσαν τα πολιτικά ανδρείκελα τα οποία πλούτιζαν και εκμεταλλεύονταν και τα πρόβατα ( δηλαδή τους ψηφοφόρους ) αλλά και άρμεγαν κοινοτικά και κρατικά ταμεία φτάνοντας έτσι η διαφθορά σε απίστευτα σημεία (πρωτεία καλύτερα). Το χειρότερο αποτέλεσμα ήταν οι Έλληνες να εκφυλιστούν παντοιοτρόπως: εθνικά,οικονομικά, ηθικά, πολιτιστικά… Επαγγέλματα, κυρίως χειρωνακτικά, ολόκληροι τομείς της οικονομίας (πχ αγροτική, οικοδομικά επαγγέλματα) υποτιμήθηκαν και επειδή εμφανίστηκε ένα τεράστιο κενό να καλυφθούν ολόκληροι αυτοί οι τομείς με λαθρομετανάστες, κυρίως αλβανούς (κατσαπλιάδες καλύτερα να τους αποκαλούμε). Έτσι σήμερα που έκλεισαν οι στρόφιγγες εκατοντάδες χιλιάδες ελληνόπουλα που θα μπορούσαν να εργάζονται σε αυτούς τους τομείς μένουν άνεργα, καθώς αφήσαμε τους αχάριστους λαθραίους (αλβανοκατσαπλιάδες ) να εργάζονται αυτοί και να είναι άνεργα τα δικά μας παιδιά. Αχάριστοι επειδή ο συγκεκριμένος λαός έχει καταρημάξει την επικράτεια και αποτελεί φυσικό σύμμαχο των τούρκων και μας μισεί θανάσιμα (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Έτσι το πολιτικό σύστημα προκάλεσε πολλαπλή ζημιά. Η παιδεία καταρρακώθηκε, η ελληνική νεολαία συστηματικά εξαπατήθηκε και κολακεύτηκε (παιδοκολακεία και άκρατος λαϊκισμός) και εγκαταλείφθηκαν κλάδοι της οικονομίας προς χάριν της δήθεν εύκολης ζωής και προς ωφέλειαν των λαθροεποίκων. Όλα αυτά, κατά τη γνώμη μου, συνιστούν -εκτός από ανοησία, απρονοησία , αβελτηρία των άθλιων πολιτικάντηδων που μας κυβερνούσαν εξαπατώντας το σύμπαν- ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Η μόνη λύση είναι τα νέα παιδιά να στραφούν σε αυτά τα επαγγέλματα (καθώς θα βρίσκουν εισόδημα, έστω και δευτερευόντως) και ΟΛΟΙ μας να προτιμούμε έλληνες τεχνίτες και παραγωγούς. Μόνο έτσι μπορούμε να αναστρέψουμε τα πράγματα. Καλή δύναμη συμπατριώτες μου και στα δύσκολα μαζί και αγαπημένα. ΚΙ όταν βελτιωθούν τα πράγματα να μη ξανακάνουμε τα ίδια λάθη και ατομικά και συνολικά. Πάνω από όλα η Πατρίδα, και αν το σκέφτονταν αυτό κάποιοι πολιτικάντηδες ίσως να μη φτάναμε σε αυτό το σημείο.

Μ.Δ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-7-augoustou-2013#.UgIfDJJM_-Q#ixzz2bHHS5nj6

Exit mobile version