Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σύριζα με τον Δένδια, οι μάχιμοι πυροσβέστες με την Χρυσή Αυγή!

Το πραγματικό πρόσωπο του συνεταιρισμού Ν.Δ.-Σύριζα ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έδειξε ακόμη μια φορά το κατά τ’ άλλα «αντισυστημικό» μα επί της ουσίας σφοδρά καθεστωτικό παραμάγαζο της Κουμουνδούρου. Συγκεκριμένα, ένα αυτοαποκαλούμενο «τμήμα σωμάτων ασφαλείας Σύριζα», εξέδωσε ανακοίνωση- αποθέωση του Δένδια, συγχαίροντας τον για την απόφασή του να αρνηθεί την εθελοντική συμμετοχή Χρυσαυγιτών στην φωτιά του Μαρκόπουλου.

Η λογική έκπληξη για το γεγονός πως το κόμμα των μαρξιστο-τροτσκιστικών συμμοριών, του οποίου τα στελέχη υβρίζουν με τους πλέον αισχρούς χαρακτηρισμούς τους άνδρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας, διαθέτει τμήμα σχετικό με τα σώματα ασφαλείας, ερμηνεύεται από την αγωνιώδη προσπάθεια των κομματόσκυλων του ΠΑΣΟΚ να αποφύγουν τη δικαιολογημένη οργή των συναδέλφων τους, βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά της ροζ αριστεράς. Βεβαίως, κανένα δεν υφίσταται ενδιαφέρον από το κόμμα της Κουμουνδούρου για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Τούτο αποδεικνύεται τόσο από τη γενική αριστερίστικη συμπλεγματική πεποίθηση πως τα σώματα ασφαλείας είναι φασιστικά, όσο και από δηλώσεις επιφανών στελεχών του Σύριζα που χαρακτήριζαν υποτιμητικά «μπάτσους» τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ..

Παρά ταύτα, οι πρώην πρασινοφρουροί και νυν υπηρέτες του κόμματος των φίλων της μαρξιστικής τρομοκρατίας, είχαν το θράσος να εκδώσουν ανακοίνωση, στην οποία εμμέσως χειροκροτούν και συγχαίρουν τον συνέταιρο και συνεργάτη τους στον «αντιφασιστικό» αγώνα Δένδια, για την απόφασή του να διατάξει την με κάθε τρόπο, αποτροπή συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο Αττικής. Το ύφος της ανακοίνωσης, κινείται στο κλασικό μοτίβο της βομβαρδιστικής μπουρδολογίας από βολεμένους, κρατικοδίαιτους νεοκαπιταλιστές, οι οποίοι επιμένουν να αυτοπροσδιορίζονται ως «επαναστάτες μαρξιστές». Η γλώσσα που χρησιμοποιούν, είναι πασιφανές, πως παραπέμπει σε αργόσχολες και αξύριστες καθηγητριούλες μέσης ηλικίας που τρέφονται από το μίσος κατά του Έθνους και όχι βέβαια σε στελέχη σωμάτων ασφαλείας τα οποία τιμούν το εθνόσημο και έχουν θέσει εαυτούς στην υπηρεσία της ασφάλειας και προστασίας των Ελλήνων πολιτών. Η ανακοίνωση-σφραγίδα των υποτίθεται αντισυστημικών, παλαμάκηδων του Δένδια, έχει ως εξής:

«Η παρουσία της «Χρυσής Εφεδρείας» του συστήματος στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Μαρκόπουλο, το μόνο που εξυπηρέτησε ήταν την παρακώλυση του έργου των πυροσβεστών, οι οποίοι έδιναν άνιση μάχη με τις φλόγες.

Το Πυροσβεστικό Σώμα έχει κοινωνικό ρόλο και προσανατολισμό, βρίσκεται πολύ ψηλά στη συνείδηση του κόσμου και  μετράει δεκάδες θύματα στην προσπάθεια της σωτηρίας του περιβάλλοντος, της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας, σε αντίξοες συνθήκες, σε συνθήκες υποβάθμισης σε επίπεδο μέσων, νέας τεχνολογίας αλλά και καταβύθισης των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων του συνόλου του ένστολου προσωπικού.

Οι δράσεις του  είναι ειρηνικές και χαρακτηρίζονται από ανθρωπιά, ευαισθησία και αυτοθυσία. Οι κήρυκες του μίσους , με την παρουσία τους και μόνο προσβάλλουν τους πυροσβέστες. Οι φασίστες δεν έχουν καμιά σχέση με δράσεις αλληλεγγύης, ανθρωπιάς.

Ο περιφερόμενος  θίασος των φασιστοειδών,  είναι ο επιχειρησιακός βραχίονας της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής, η οποία έχει αναλάβει την επικοινωνιακή  του στήριξη και ο ρόλος που του έχουν δώσει είναι ο αποπροσανατολισμός του λαού, ο ταξικός διχασμός του και  η τρομοκράτηση των αδυνάτων.    Η υπέρπροβολή της «Χρυσής Αυγής» από τμήμα των ΜΜΕ, αναδεικνύει τον ύποπτο ρόλο ορισμένων τηλεοπτικών μέσων ώστε ο σκληρός πυρήνας του υπάρχοντος συστήματος να   συνεχίζει να διαφημίζει τις ιδέες του «νεολιθικού πολιτισμού».

Η ανιδιοτελής προσφορά της Χρυσής Αυγής στην προσπάθεια των ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος, χαρακτηρίζεται από τους απόβλητους της στέπας ως «παρακώλυση του έργου των πυροσβεστών»! Μάλλον η ανακοίνωση γράφτηκε βιαστικά στο κάμπινγκ της νεολέρας του Σύριζα, όπου κυριαρχεί η ιδέα της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών, οπότε είναι φυσιολογικό ο συντάκτης να βρίσκεται σε μια σχετική θολούρα: παρακώλυση πυροσβεστών, διαπράττουν τα συντρόφια τους, οι αναρχικοί, όταν απειλούν τη σωματική ακεραιότητα των πυροσβεστών, οι οποίοι επιχειρούν να σβήσουν τις φωτιές από τις μολότοφ των προστατευόμενων του Σύριζα. Ή ακόμη χειρότερα, όταν κάποιοι αποτρέπαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις από το να προσεγγίσουν το φλεγόμενο κτίριο της Marfin, όπου δολοφονήθηκαν δύο συμπατριώτες μας και μια έγκυος γυναίκα.

Το αν φυσικά η Χρυσή Αυγή έχει ή όχι σχέση με δράσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, θα το κρίνουν τόσο τα μάχιμα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, όσο και ο Ελληνικός Λαός(ο οποίος μιλά με θαυμασμό για το κοινωνικό έργο του Κινήματος) και όχι οι αμερικανοχαφιέδες και οι απολογητές του Τσαουσέσκου!

Εν κατακλείδι, τα περί «επιχειρησιακού βραχίονα της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής» και οι μαρξιστικές γελοιότητες περί «υπερπροβολής» της Χρυσής Αυγής από τμήμα των ΜΜΕ, κινούνται στη σφαίρα κουβανέζικων παραμυθιών! Όπως γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός, η Χρυσή Αυγή δεν έχει θέση ούτε στα «μεγάλα» κανάλια, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα της μεταπολιτευτικής διαπλοκής, ούτε στα σαλόνια της καπιταλιστικής μπουρζουαζίας, όπου συνωστίζονται οι νεοκαπιτάλες-μαρξιστές του Σύριζα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-suriza-me-to-dendia-oi-machimoi-purosbestes-me-th-chrush-augh#.UgJpMJJM_-Q#ixzz2bIXelgGQ

Exit mobile version