Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα οριζόντια μέτρα προαναγγέλλει υπουργός της Νέας Πασοκρατίας

1899286__article

Ο Πασόκος υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ληφθούν εκ νέου οριζόντια μέτρα σε όλα τα υπουργεία, λόγω καθυστέρησης στη διοικητική μεταρρύθμιση.

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου φέρνει συνεχώς στο προσκήνιο νέες απολύσεις και νέα μέτρα που ανεβάζουν τον πήχη της ανεργίας. Παρά τις φρούδες υποσχέσεις για ανάπτυξη και έξοδο της Ελλάδας από την συνεχή οικονομική ύφεση, οι πράξεις και οι αποφάσεις τους αποδεικνύονται εντελώς διαφορετικές… Μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και τις απολύσεις στο δημόσιο έρχεται η διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών να επικυρώσει ότι η κατηφόρα της χώρας μας δεν έχει τελειωμό.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, o Σ.Κεδίκογλου άφησε αιχμές κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να το αποκλείσω γιατί αργήσαμε πάρα πολύ, πληρώνουμε το γεγονός ότι είχαμε επί ένα χρόνο σε αυτό το κρίσιμο υπουργείο, υπουργό της ΔΗΜΑΡ που δεν πίστευε και τόσο σε αυτή την αλλαγή, τολμώ να το πω αυτό το πράγμα, και ό, τι δεν το κάνεις εγκαίρως σου έρχεται μετά με πολύ πιο σκληρό τρόπο” . Ερωτώμενος ειδικότερα για το εάν οι ευθύνες βαρύνουν τον κ. Μανιτάκη, ο κ. Κεδίκογλου απάντησε: “Προφανώς έχει ευθύνες, αν δεν έχει αυτός ευθύνες που ήταν για τόσο μεγάλο διάστημα δεν μπορεί να το έχει η κοινή γνώμη και ο κόσμος, και να σας πω και κάτι άλλο; Με τον τρόπο που την κάνουμε είναι σαν να τιμωρούμε τους πολίτες, δηλαδή έναν άνθρωπο τον βάζουμε στην κινητικότητα, του βάζουμε και 75% του μισθού, γιατί τον τιμωρείς και από πάνω;”.

Με λίγα λόγια, ο υπουργός του Πασόκ προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβήξει τα εναπομείναντα ψηφαλάκια της ΔΗΜΑΡ, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι πλέον το συγκεκριμένο (από)κομμα δεν βλέπει τη Βουλή… ούτε με κιάλια. Έχουν βγει στη «γύρα», λοιπόν, οι γνωστοί πολιτικάντηδες μήπως και καταφέρουν να πείσουν τον Ελληνικό λαό για την πολυαναμενόμενη ανάπτυξη που έρχεται. Όμως το μόνο που προκαλούν στον Έλληνα είναι αηδία και απέχθεια προς το σύστημα της κλεπτοκρατίας που χρόνια τώρα εξαθλιώνει κάθε Ελληνική οικογένεια. Τον Σεπτέμβρη έρχονται μαζικές απολύσεις που θα συνθλίψουν και πάλι την Ελληνική οικονομία και όλοι θα υποστούμε ξανά τις τραγικές επιπτώσεις του μνημονίου. Το νέο μνημόνιο και οι απολύσεις που επιβάλλουν οι τοκογλύφοι θα γιγαντώσουν το κύμα της ύφεσης και της ανεργίας που πλήττει τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στα νέα αντιλαϊκά μέτρα και την εξαθλίωση των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-orizontia-metra-proanaggellei-upourgos-ths-neas-pasokratias#.UgKjg5JM_-Q#ixzz2bJYFQTAJ

Exit mobile version