Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθρωπισμός made in Israel!

Το στυγνό πρόσωπο του σιωνιστικού τέρατος, κατέδειξαν για μια ακόμη φορά οι ισραηλινές δυνάμεις σε βάρος των αβοήθητων και εγκαταλειμμένων από τους περιβόητους «ανθρωπιστικούς» οργανισμούς, Παλαιστινίων. Σιγή ιχθύος και από τους εγχώριους «ουμανιστές» της καθεστωτικής ενημέρωσης, οι οποίοι πλάθουν σενάρια ελληνικής ρατσιστικής βίας, ενώ ο πραγματικός ρατσισμός πηγάζει πρωτίστως από το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, το οποίο βεβαίως οι έγκριτοι ψευτοδημοκράτες δημοσιογράφοι, αποφεύγουν για ευνόητους λόγους να καταδικάσουν.

Το χαρακτηριστικό της απανθρωπιάς και του ταλμουδικού μίσους των σιωνιστών περιστατικό, έλαβε χώρα στη κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπου και διαβιούν υπό καθεστώς σιωνιστικής τρομοκρατίας ΠαλαιστίνιοιΟ «ανθρωπιστικός» χαρακτήρας της ισραηλινής κυβέρνησης εκδηλώνεται με το οργανωμένο σχέδιο της εσκεμμένης εγκατάλειψης οικιών που ανήκουν σε Παλαιστινίους, δίχως νερό. Αντίθετα, οι σωλήνες της υδροδότησης, ανακατευθύνονται από τις ισραηλινές αρχές, ώστε να γεμίσουν οι πισίνες στα σπίτια των εβραίων εποίκων.

Ο Παλαιστίνιος Fadel Jaber, επιχείρησε να βρει νερό για την οικογένειά του. Ήταν η ζεστότερη εβδομάδα του χρόνου και το σπίτι της οικογένειας είναι ένα από εκείνα τα παλαιστινιακά σπίτια, που στερούνται του νερού, εξαιτίας των ισραηλινών τρομοκρατικών και συνάμα απάνθρωπων πρακτικών. Δυστυχώς, ο Fadel Jaber συνελήφθη από τους σιωνιστές στην προσπάθεια να εξασφαλίσει νερό για την οικογένειά του.

Τραγική φιγούρα ο 5χρονος γιός του Fadel, Khaled, ο οποίος κλαίγοντας, προσπαθεί να απελευθερώσει τον συλληφθέντα πατέρα του από τις σιωνιστικές δυνάμεις κατοχής. Το σπαρακτικό κλάμα του μικρού Παλαιστίνιου καταδεικνύει και το συνολικότερο δράμα του ηρωικού Παλαιστινιακού Λαού, ο οποίος και υπομένει τη βαναυσότητα και τον αυθεντικό και δίχως προσχήματα ρατσισμό του σιωνιστικού κράτους. Όποιος βεβαίως τολμήσει να κατηγορήσει το Ισραήλ για τις άθλιες πρακτικές του εις βάρος των Παλαιστινίων, θα ενταχθεί αυτομάτως στην κατηγορία του «αντισημίτη».

Θα πρέπει, επίσης, να τονίσουμε τον συμβολικό χαρακτήρα του εν λόγω γεγονότος, που αποτελεί την κυριολεκτική ενσάρκωση μίας παγκόσμιας πρακτικής, κατά την οποία η ταλμουδικής εμπνεύσεως νεοφιλελεύθερη λιτότητα, αφήνει χωρίς “νερό”, δηλαδή χωρίς ελπίδα τους Λαούς, προκειμένου να “γεμίζουν τις πισίνες τους” οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι “περιούσιοι” επικυρίαρχοι, όπως η Μέρκελ, ο Σόρος και οι υπόλοιποι. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anthrwpismos-made-in-israel#.UgK_bZJM_-Q#ixzz2bK2HZjBi

Exit mobile version