Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Είστε η μόνη ελπίδα για τα παιδιά των Ελλήνων τα οποία, κάτω από τις γνωστές συνθήκες οδηγήθηκαν στου σκότους των αιώνα. Εάν δεν καταφέρεται να αφυπνίσετε την έκτη και την έβδομη αίσθηση τους είναι καταδικασμένα στην αφάνεια. Μόνον αθάνατοι θεοί μπορούν να επιβιώσουν σε αυτό τον χώρο και τέτοιους πρέπει να τα κάνετε. Δεν έχω την πολυτέλεια να ζω μόνιμα στην Ελλάδα, στην χώρα των θεών, διότι ταξιδεύω είχα όμως την μεγάλη τύχη να μάθω ποιος είμαι, από που έρχομαι και που πηγαίνω. Πρέπει λοιπόν να υπάρξουν δάσκαλοι που θα αφυπνίσουν τα παιδιά, που θα τα διδάξουν των προπατόρων το μεγαλείο. Τότε και μόνον θα ριζώσει μέσα τους ένας Λεωνίδας, ένας Περικλής για να εκτοπίσουν κάποια ερπετά που περιφέρονται με την ιδιότητα του συμβουλάτορα και του σωτήρα.

A.M.

Ο Σύριζα με τον Δένδια, οι μάχιμοι πυροσβέστες με την Χρυσή Αυγή!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει προαναγγείλει πολλάκις ότι το μαρτύριο των Ελλήνων δεν θα έχει τέλος και η οικονομική ασφυξία από νέους φόρους θα διαλύσει εντελώς την ελληνική οικογένεια! Τα επικείμενα μέτρα δυστυχώς δικαιώνουν τις αλήθειες που όλα τα κόμματα έκρυβαν και τα αποκαλύπτουν σιγά-σιγά τώρα, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα έχει καταγγείλει λέγοντας μόνο αλήθειες!! Αν δεν αλλάξει η πολιτική σκηνή στη χώρα, τίποτα δεν θα αλλάξει για κανέναν! Μην περιμένετε αντιδράσεις από κανέναν αν από μόνοι μας δεν συνταχθούμε στο λαϊκό εθνικιστικό κίνημα με σκοπό την ανατροπή των μνημονιακών κυβερνήσεων που έρχονται ! Έχουν ήδη ετοιμάσει την επόμενη οικουμενική και βέβαια θα συνεχίσουν την εξόντωση των Ελλήνων!

A.Γ.

Επιμένει ο Τατσόπουλος για συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Αξιότιμοι κύριοι, σέβομαι και εκτιμώ το Πυροσβεστικό Σώμα. Πληροφορήθηκα μία ανακοίνωση του Γρ. Τύπου της Πυροσβεστικής σχετική με το συμβάν της απαγορεύσεως προσελεύσεως εθελοντών της Χρυσής Αυγής  προς βοήθειάν της σε κατάσβεση πυρκαιάς. Επιτρέψτε μου να σχολιάσω ΕΝΑ μόνο σημείο αυτής της ανακοινώσεώς σας. Λέτε ότι στις “πυροσβεστικές επιχειρήσεις συμμετέχουν επαγγελματίες πυροσβέστες ή εκπαιδευμένοι εθελοντές πυροσβέστες.” Αυτό είναι ψευδές. Συμμετέχει ο Στρατός, συμμετέχουν οι κάτοικοι, συμμετέχουν εθελοντές διάφοροι. Βοά για αυτό ο κόσμος, τα ΜΜΕ, η προσωπική μου πείρα. Όλοι αυτοί δεν είναι ούτε “επαγγελματίες”, ούτε “εκπαιδευμένοι εθελοντές πυροσβέστες”. Είναι απλά εθελοντές. Πιστεύω ότι η ανακοίνωσή της Πυροσβεστικής ήταν βεβιασμένη, προφανώς, ίσως για να καλύψετε στέλεχός της ή, κατόπιν άνωθεν πολιτικών διαταγών, για να υπάρξη αντιπαράθεση με την Χρυσή Αυγή. Δεν τιμά την Πυροσβετική να βγαίνουν τέτοιες ανακοινώσεις ψευδείς ή παραπληροφόρησης. Προσωπικά έχω συμμετάσχει πολλές φορές, τόσο σε οργάνωση και συντονισμό πυρασφάλειας, όσο και σε κατασβέσεις, τόσο στον Νομό Αττικής, όσο και αλλού. Δηλαδή τώρα μου λένε να μη το ξανακάνω γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού μου ή θανάτου; Δεν θα υπακούσω. Οσάκις χρειαστεί θα θέσω τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις μου, τον εαυτό μου, πάντα υπό την καθοδήγησή της Πυροσβεστικής, στην προστασία της χώρας μας.

Σ.Σ.

Ταλάτ: “Ανοιχτό το ενδεχόμενο τουρκικής στρατιωτικής επέμβασης στην Κύπρο”

Με αφορμή συνομιλία του υπουργού εσωτερικών κ. Μιχελάκη με τον δήμαρχο Συκεών  Σίμο Δανιηλίδη σε γνωστή εκπομπή (παρα) – κρατικού καναλιού.

Το πρώτο σημείο που κρίνεται σκόπιμο να θιγεί είναι αυτό το διατιθέμενων θέσεων των παιδικών σταθμών, αφού κατά παραδοχή και του υπουργού υπάρχουν περί τις 96 χιλ. διαθέσιμες, νόμιμες και γνωστές θέσεις παιδικών σταθμών  (για την ακρίβεια 96125 όπως αναφέρθηκε) ενώ οι επιδοτούμενες  θέσεις εξ αυτών φτάνουν περί τις 60 χιλ. Παράλληλα οι αιτήσεις για μια θέση σε παιδικό σταθμό θα φτάσουν στις 110 χιλ. Αυτό οδηγεί σε ασφαλές συμπέρασμα ότι περίπου 50 χιλ. παιδιά θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών. Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ 50 χιλ. οικογένειες, αφού πλέον είναι και η πλειονότητα των οικογενειών είναι με ένα παιδί,   θα βρεθούν μπροστά στο τρομερό αδιέξοδο να μην υπάρχει η δυνατότητα να αφήσουν κάπου το παιδί τους το πρωί, δωρεάν, ή να αναγκαστούν ακόμα και κάποιοι εξ αυτών να πληρώσουν για μια «θέση στον ήλιο». Και τι συμβαίνει αν η οικογένεια είναι μονογονεϊκή; Ή αν η οικογένεια έχει μόνο εργαζόμενα μέλη; …. Λίγο σπάνιο βέβαια στις μέρες μας έτσι όπως τα έχουν καταφέρει οι φωτεινοί αυτοί εγκέφαλοι!

Ακούστηκε όμως και κάτι ακόμα από τα χείλη του υπουργού κ. Μιχελάκη. Ό,τι δηλαδή το ποσό το οποίο διατέθηκε πέρυσι για την επιδότηση των βρεφονηπιακών σταθμών είναι περίπου το ίδιο με εφέτος, κατά κάτι προσαυξημένο. Από 147 στα 150 εκατ. ευρώ. Και παράλληλα ότι ο αριθμός των υπό εξυπηρέτηση παιδιών – οικογενειών είναι ελαφρώς αυξημένος.Γεννάται λοιπόν το εύλογο ερώτημα πως γίνεται όταν μιλούμε για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, οι αιτήσεις για μία θέση στους βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοένα να αυξάνονται; Η ανεργία των γονέων όπως επικαλούνται δεν οδηγεί την οικογένεια να πάει το παιδί της στο σταθμό, αλλά το ανάποδο, αφού οι γονείς αν εργάζονται απουσιάζουν από την οικία τους τις πρωινές και εργάσιμες ώρες!!!!

Δημιουργείται ο φόβος λοιπόν της εθνολογικής αλλοίωσης αφενός, αφετέρου είμαστε αντιμέτωποι και στον τομέα των παιδικών σταθμών με το φαινόμενο που παρουσιάζεται στα νοσοκομεία της Ελλάδος. Εκεί οι Έλληνες πληρώνουν με φόρους και απολαμβάνουν τις ίδιες υπηρεσίες με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν συνεισφέρουν πουθενά απολύτως στην οικονομία. Εμμέσως το άρθρο αυτό σκοπεύει να θίξει το κατά πόσο τα χρήματα του ΕΣΠΑ αλλά και άλλων κοινοτικών πόρων έχουν αποδέκτες του Έλληνες και όχι κάποιους άλλους.

Η Χρυσή Αυγή ως το μεγαλύτερο και μαζικότερο κίνημα που εκπροσωπεί τα πραγματικά συμφέροντα των Ελλήνων, καλεί τους Έλληνες σε επαγρύπνηση. Ούτε ένα ευρώ σε ξένους οι οποίοι «επισκέφθηκαν» την πατρίδα δίχως να ερωτηθεί κανένας Έλληνας, ειδικά όταν μένουν ελληνόπουλα εκτός παιδικών σταθμών. Υπενθυμίζοντας τα λόγια του αρχηγού του κινήματος κ. Ν. Μιχαλολιάκου λέμε «Τι είναι η Ελλάδα; Τα ελληνόπουλα δεν είναι;»

Μετά Τιμής

Bch., Dipl., MSc. X.K.

Y.Γ. Για να μην λένε ότι τα ελληνόπουλα είναι είτε τεμπέλικα, είτε αμόρφωτα είτε παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-8-augoustou-2013#.UgLO8ZJM_-Q#ixzz2bKIuadMo

Exit mobile version