Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η τουριστική ανάπτυξη Σαμαρά ακολουθεί την πράσινη ανάπτυξη του Τζέφρυ

Ο τουρισμός φέτος ήρθε για περίπατο στην Ελλάδα και όχι να κάνει διακοπές.

Απολαύσαμε σήμερα το πρωί την Όλγα στο μεγάλο κανάλι να μιλάει για τον τουρισμό και τα επιτεύγματα της συγκυβέρνησης του Σαμαρά στον κλάδο. 

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για μια πρώτη εκτίμηση της φετινής σεζόν, η υπουργός κομπιάζοντας ανέφερε “Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι ότι διανύουμε μια πολύ καλή χρονιά στον τουρισμό, μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα”. Ο δημοσιογράφος επέμεινε και της ανέφερε ότι το 2014 θα είναι ακόμα καλύτερη χρονιά και η Όλγα κομπιάζοντας ξανά είπε: “Σας λέω όμως ένα πράγμα, ότι οι τουρίστες δεν έρχονται με ένα μαγικό τρόπο. Χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά και επίσης οι τουρίστες δεν ξανάρχονται με ένα μαγικό τρόποέχει πολύ μεγάλη σημασία πως τους υποδεχόμαστε και τι προσφέρουμε.”

Οι δημοσιογράφοι στην συνέχεια ρώτησαν για τον “μαγικό” αριθμό που ξεστόμισε ο φον Αντωνάκης, “17 εκατομμύρια τουρίστες, θα πιάσουμε φέτος τον στόχο;” και η απάντηση της υπουργού αποστομoτική εκθέτοντας την συγκυβέρνηση: “Η δουλειά μας δεν είναι να κάνουμε προβλέψεις, ούτε να μένουμε απλώς στους αριθμούς.

Η συνέντευξη κράτησε είκοσι και πλέον λεπτά, εμείς αναφέραμε μόνο τι ειπώθηκε στα πρώτα τρία. Η αλήθεια για την Χρυσή Αυγή είναι χωρίς εισαγωγικά και λέει ότι, την πραγματική εικόνα του τουρισμού την βιώνει ο λαός στην καθημερινότητά του, είτε σαν υποψήφιος “τουρίστας”, είτε σαν επιχειρηματίας.

Αυτή η αλήθεια λοιπόν που κάνει την όμορφη Όλγα να κομπιάζει λέει τα εξής:

Ο τουρισμός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας και της οικονομίας κάθε κράτουςΣτην Ελληνική πραγματικότητα του μνημονίου και των χρεοκοπημένων πολιτικάντηδων, η Εθνική οικονομία και η κοινωνία είναι διαλυμένες εκ των θεμελίων τους και το κράτος απλά ανύπαρκτο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-tourismos-fetos-hrthe-gia-peripato-sthn-ellada-kai-ochi-na-kanei-diakopes#.UgO6q5JM_-Q#ixzz2bOOAJF9z

Exit mobile version