Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα βρήκαν ΚΚΕ, Σαμαράς και τρόικα για την σκανδαλώδη πώληση του 902

Μεγάλο μπέρδεμα έχει προκύψει με την πώληση του κουκουέδικου 902. Στην αρχή οι φήμες έδιναν κι έπαιρναν ότι αγοραστής είναι ο νυν ιδιοκτήτης του καναλιού ΕΧΤΡΑ Φίλιππος Βρυώνης. Όμως, ο ίδιος διέψευσε την αγορά. Τώρα, οι φήμες λένε πως ο αγοραστής είναι ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πάντως, έχει σημασία ότι την Κυριακή ο «Βηματοδότης» πρώτος απ’ όλους έγραψε τη σχετική είδηση ως εξής: «Οι φήμες οργιάζουν ότι οι υπογραφές έπεσαν και πίσω απ’ αυτές βρίσκεται το όνομα γνωστού εφοπλιστή».

Σε κάθε περίπτωση, κι όποιος κι αν είναι ο… τυχερός, το θέμα είναι ότι οι σπάγκοι του Περισσού πούλησαν μια δημόσια συχνότητα, την οποία είχαν πάρει χαριστικά ως κόμμα και τώρα που φαλίρισαν όφειλαν να την επιστρέψουν στον ιδιοκτήτη της, στο κράτος. Εδώ, όμως, δεν έχει ευθύνες μόνο το ΚΚΕ. Διότι είναι αδύνατον το ΚΚΕ να πούλησε χωρίς να έχει εξασφαλίσει την ανοχή της κατοχικής κυβέρνησης και βέβαια του ίδιου του (φον) Αντωνάκη. Ούτε υπάρχει στον κόσμο επιχειρηματίας που να αγοράζει κάτι γνωρίζοντας ότι αύριο, μεθαύριο μπορεί να του το πάρει το κράτος και να κλαίει τα λεφτουδάκια του. Άρα, και προς αυτόν εδόθη εγγύηση, από τον πρωθυπουργό προφανώς, να προχωρήσει άφοβα στην αγοραπωλησία. Εδώ, λοιπόν, πρόκειται για συμφωνία (φον) Αντωνάκη-ΚΚΕ, για το ελεύθερο ξεπούλημα της δημόσιας συχνότητας!

(ΥΓ) 1: Η τρόικα, το ΔΝΤ, και οι λοιπές… τοκογλυφικές δυνάμεις, που βγάζουν κι από τη μύγα ξίγκι κι έχουν αφαιμάξει τον ελληνικό λαό, τι λένε άραγε για το ξεπούλημα μιας δημόσιας συχνότητας, δίχως το κράτος να πάρει μία; Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μη γνωρίζουν; Αποκλείεται! Άρα, είναι κι αυτοί μέσα στο κόλπο!

(ΥΓ) 2: Πρόκειται για τη δεύτερη σκανδαλάρα προς όφελος του ΚΚΕ. Η πρώτη ήταν η εξαγορά της εταιρείας «Γερμανός» από το κράτος, για την οποία λένε οι… κακές γλώσσες ότι το τίμημα που κατεβλήθη στο ΚΚΕ ήταν δεκαπλάσιο της πραγματικής αξίας της εταιρείας!

(ΥΓ) 3: Αλήθεια, εκείνη τη ρημάδα τη… σοσιαλιστική επανάσταση, πότε θα την κάνετε σύντροφοι;

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-brhkan-kke-samaras-kai-troika-gia-thn-skandalwdh-pwlhsh-tou-902#.UgO9q5JM_-Q#ixzz2bOV4uIdS

Exit mobile version