Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιορτάζουν το τέλος του Ραμαζανιού ή το τέλος της Ελλάδας;

Την τελευταία ημέρα του Ραμαζανιού, της μεγαλύτερης γιορτής των μουσουλμάνων, γιόρτασαν σήμερα οι μουσουλμάνοι εισβολείς που ζουν στην Ελλάδα. Έτσι από το πρωί της έσπευσαν να κάνουν την τελευταία τους προσευχή στα μικρά τζαμιά που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο…
Μετά το πέρας της προσευχής για το τέλος του Ραμαζανιού, ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ με δηλώσεις του τόνισε ότι οι μουσουλμάνοι της Ελλάδος ακόμα μια φορά πραγματοποίησαν ένα Ραμαζάνι χωρίς να έχουν ένα κεντρικό τζαμί με Τέμενος όπως αρμόζει στην θρησκεία τους, ενώ κλείνοντας είπε πως στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με πηγές του State Department ζουν περίπου 700.000 χιλιάδες μουσουλμάνοι!

Νέος Κόσμος: Περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν για το τέλος του Ραμαζανιού. Στις 8 το πρωί άρχισε η προσευχή. Στο χώρο συγκεντρώθηκαν περίπου 200 μουσουλμάνοι ενώ υπολογίζεται ότι θα συγκεντρωθούν και άλλοι σε πολλούς χώρους τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην επικράτεια.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το ΣΕΦ

Φιλιατρά: Γιόρτασαν την λήξη του Ραμαζανιού στο Νέο Γήπεδο! 100 Μουσουλμάνοι που ζουν στα Φιλιατρά και τη γύρω περιοχή συγκεντρώθηκαν στο νέο γήπεδο των Φιλιατρών που τους παρεχώρησε ο Δήμος Τριφυλίας για να εκτελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Θεσσαλονίκη: Μικρή συμμετοχή στο Γενί Τζαμί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπουτάρη οφείλεται στην ελλιπή ενημέρωση από την πλευρά των μουσουλμανικών κοινοτήτων.

Χανιά: Από νωρίς το πρωί  μουσουλμάνοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αρκετοί φορώντας και τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου των Χανίων, προκειμένου να γιορτάσουν το τέλος της νηστείας αλλά και να δοξάσουν τον Αλλάχ για τη βοήθεια και δύναμη που θεωρούν ότι τους έδωσε μέσω του προηγούμενου μήνα.

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση, πλήρης υποτέλειας και δουλικότητας, συνειδητά ανοίγει την κερκόπορτα σε ακραία μουσουλμανικά στοιχεία αφήνοντας να λειτουργούν ανεξέλεγκτα δεκάδες παράνομα τζαμιά με προφανείς συνέπειες στην ασφάλεια, την ευταξία και τη δημόσια υγεία, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που σημειώνονται επεισόδια μεταξύ των συρρεόντων αλλοδαπών. Μάλιστα τα υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας, Πολιτισμού, Προ-πό καλούσαν τις μουσουλμανικές οργανώσεις να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους για να τους παραχωρηθούν ακόμα και δημόσιοι χώροι προκειμένου να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giortazoun-to-telos-tou-ramazaniou-h-to-telos-ths-elladas#.UgQVB5JM_-Q#ixzz2bPxs6SdZ

Exit mobile version