Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεχίζονται στην Σάμο οι διακοπές του Τζέφρυ με αστακούς και μπαρμπουνάκια!

H περίπτωση Παπανδρέου θα απασχολήσει τους ιστορικούς του μέλλοντος. Ουδέποτε έχει υπάρξει περίπτωση πρώην πρωθυπουργού, που να έχει καταστρέψει τον λαό του και αυτός προκλητικά να είναι τουρίστας σε όλον τον κόσμο μετά λεφτά του Ελληνικού λαού!

Επειδή όμως σαν το ελληνικό καλοκαίρι πουθενά δεν βρίσκεται, επέστρεψε στον τόπο του “εγκλήματος”, για να απολαύσει τις διακοπές του, φυσικά πάλι με δικά μας χρήματα. Φέτος ο Τζέφρυ ξεκίνησε τις διακοπές από τα μέσα Ιουνίου στη Σέριφο, με ένα μικρό διάλειμμα για να πάρει εκ νέου άδεια από την βουλή και να επιστρέψει πάλι στο νησί. Εν συνεχεία ο πρώην πρωθυπουργός άλλαξε προορισμό αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές του σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κυλλήνη για να καταλήξει τον Αύγουστο στην Σάμο!

Ο άνθρωπος, μπορεί να φτιάξει δικιά του σχολή “Πως να κάνετε διακοπές με τα λεφτά των άλλων”. Μην ξεχνάμε, ότι ο ΓΑΠ πληρώνεται από το ελληνικό Κοινοβούλιο (δηλαδή εμάς) για να είναι μονίμως σε άδεια!

Χαλαρός, άνετος, με ένα απλό μπλε μπλουζάκι ο Γιώργος Παπανδρέου απόλαυσε ένα δείπνο με θαλασσινά και εκλεκτό κρασί στην ταβέρνα Φάρος στο Πυθαγόρειο της Σάμου, σύμφωνα με την Εspresso.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο πρωθυπουργός βρίσκεται από την 1η Αυγούστου στη Σάμο ενώ πρόσφατα εθεάθη με άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας να απολαμβάνει ένα εκλεκτό δείπνο. Το δείπνο ξεκίνησε με γόνο καλαμαράκι, χταποδάκι και δυο μικρούς αστακούς ενώ ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε για κυρίως πιάτο μπαρμπούνια. Το δείπνο συνοδεύτηκε από δύο μπουκάλια κρασί, ενώ ο λογαριασμός (που πλήρωσε ο ίδιος) άγγιξε τα 190 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο εστιατόριο χθες το βράδυ είχε κάνει κράτηση και πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου, αυτή τη φορά για 23 άτομα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizontai-sthn-samo-oi-diakopes-tou-tzefru-me-astakous-kai-mparmpounaki#.UgT2rJJM_-Q#ixzz2bTrWqOKl

Exit mobile version