Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αφήστε τα ψέμματα κ. Στουρνάρα – “Χαράτσι” θα πληρώνουν και τα εγγόνια μας!

Ένας από τους βασικούς κυβερνητικούς παράγοντες, ο οποίος τηρεί πιστά και απαρέγκλιτα τις οδηγίες των διεθνών τοκογλύφων για την οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, συνεχίζει κατά τρόπο αλαζονικό και συνάμα προκλητικό, να εμπαίζει τους Έλληνες: μετά τις αθλιότητες περί ανάπτυξης στο τέλος του 2013, τούτη τη φορά, ο υπουργός των Οικονομικών και κατ’ εξοχήν άνθρωπος των τοκογλύφων, δήλωσε με αυταρέσκεια πως το 2013 είναι το τελευταίο έτος κατά το οποίο οι Έλληνες θα κληθούν να πληρώσουν το χαράτσι στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Εκείνο βεβαίως το οποίο απέφυγε να δηλώσει ο εντολοδόχος των ξένων στον Ελληνικό Λαό, είναι το γεγονός πως η Τρόικα έχει ήδη απαιτήσει την αντικατάσταση του χαρατσιού της ΔΕΗ με τον ενιαίο φόρο ακινήτων, ο οποίος μάλιστα, θα είναι μεγαλύτερος από το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ και από τον φόρο ακίνητης περιουσίας μαζί. Με απλά λόγια, κατ’ εντολή των τοκογλύφων, η κυβέρνηση προτίθεται να εξαθλιώσει ακόμη περισσότερο τους Έλληνες, απειλώντας ευθέως πλέον την ακίνητη περιουσία τους.

Συνειδητά και με θράσος χιλίων πιθήκων, ο υπουργός των Οικονομικών παραπληροφορεί ή επί το ορθότερον, λέει μισές αλήθειες, επιχειρώντας να περάσει στη κοινή γνώμη την εικόνα των σκληρών διαπραγματεύσεων μεταξύ κυβέρνησης και Τρόικα. Κανείς όμως δεν είναι τόσο αφελής, ώστε να τρέφει την ψευδαίσθηση πως η κυβέρνηση των υποτακτικών, έχει το σθένος να αντιταχθεί στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών. Ο κύριος Στουρνάρας λοιπόν, εξακολουθεί να ψεύδεται συστηματικά, όπως και το σύνολο της κυβέρνησης των υποτακτικών, επιδιώκοντας να περάσει στο Λαό μας την ψευδαίσθηση πως τα άδικα μέτρα φτάνουν στο τέλος τους.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική και την βιώνει καθημερινά ο Λαός μας, ο οποίος βλέπει όχι μόνο να πετσοκόβονται μισθοί και συντάξεις, όχι μόνο να καλπάζει η ανεργία και η φτώχεια, αλλά πλέον να απειλείται και η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων. Απέναντι στα συστηματικά και συντονισμένα ψεύδη της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου, η απάντηση του Ελληνικού Λαού δε μπορεί παρά να είναι μία: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/empaizei-tous-ellhnes-o-stournaras-telos-to-charatsi-apo-to-2014#.UgVP4pJM_-Q#ixzz2bVPJRMRh

Exit mobile version