Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βαρβιτσιώτης: Πολυτελείς καταυλισμοί στα νησιά για τους λαθρομετανάστες!

Την πολιτική του Δένδια ζήλεψε και ο Βαρβιτσιώτης καθώς καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες όχι για να βοηθήσει τους εξαθλιωμένους Έλληνες, αλλά για να παρέχει πολυτελείς υπηρεσίες στους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες!

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε ότι πρόκειται να δώσει εντολή στα λιμεναρχεία νησιών του Αιγαίου για την εξεύρεση υπαίθριων χώρων, οι οποίοι θα μετατραπούν σε χώρους προσωρινής διαμονής των λαθρομεταναστών. Σε αυτούς τους χώρους, σύμφωνα με τον υπουργό, θα στηθούν αντίσκηνα, ενώ θα τοποθετηθούν και χημικές τουαλέτες. Παράλληλα, έως την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση για την αποδέσμευση χρημάτων που διαθέτει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, προκειμένου να δοθούν για τη σίτιση των μεταναστών, καθώς μέχρι σήμερα πολλοί λιμενικοί αγοράζουν με δικά τους χρήματα φαγητό για εκείνους. Επίσης, ο Βαρβιτσιώτης ζήτησε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των κατά τόπους υπηρεσιών του Λιμενικού τόσο με ιατρικούς συλλόγους -ώστε, εάν κάποιος εκ των αλλοδαπών έχει πρόβλημα υγείας, να μπορεί να εξεταστεί άμεσα και εάν κριθεί απαραίτητο, να μεταφερθεί είτε σε νοσοκομείο είτε σε Κέντρο Υγείας- όσο και με κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους, προκειμένου να παρέχουν νομική συνδρομή στους λαθρομετανάστες.

Όλοι γνωρίζουμε ότι καθημερινά εισβάλουν στη χώρα μας εκατοντάδες – για να μην πούμε χιλιάδες – λαθρομετανάστες που λυμαίνονται ότι υγιές έχει απομείνει στην Ελλάδα. Πρόκειται για την βασική αιτία της ανόδου της εγκληματικότητας και των «ξεχασμένων» ασθενειών που επανεμφανίστηκαν στην χώρα μας. Οι πουλημένοι πολιτικάντηδες της συγκυβέρνησης εξαρτώμενοι ολοκληρωτικά από την αριστερά προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρέχουν πολυτελείς υπηρεσίες στα κέντρα φιλοξενίας με ψύξη, θέρμανση και catering, την ίδια ώρα που ο Έλληνας μαστίζεται από την χειρότερη οικονομική κρίση. Οι πολιτικάντηδες, λοιπόν, αποφασίζουν να βάλουν στην πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου ακόμα και τα έξοδα διαβίωσης κάθε λαθροεισβολέα, υπό πρόσχημα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” και του “αντιρατσισμού”. Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι δεν είναι απλώς ανίκανοι αλλά και επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια και την Εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος.

Παραθέτουμε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης:

– Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.
– Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
– Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
– Πάταξη του παρανόμου εμπορίου των αλλοδαπών και αυστηρός φορολογικός έλεγχος στα εμβάσματα που αποστέλλουν στις χώρες τους οι λαθρομετανάστες. Να πάψει η τεράστια απώλεια εσόδων για το ελληνικό κράτος. Μηδενική ανοχή στα διεθνή κυκλώματα λαθρεμπορίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/barbitsiwths-poluteleis-kataulismoi-sta-nhsia-gia-tous-lathrometanastes#.UgVUQ5JM_-Q#ixzz2bVU0gPvU

Exit mobile version