Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτιλίζεται και πάλι ο Δένδιας – Ανήμπορη η αστυνομία να προστατεύσει τους πολίτες

Συμβουλές δίνει η αστυνομία στους Έλληνες παραθεριστές για να προφυλάξουν μόνοι τους τις περιουσίες τους!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές ο Αύγουστος είναι ο… πρωταθλητής των διαρρήξεων και οι αστυνομικοί προτείνουν τρόπους προστασίας από τους κακοποιούς για να μη βρεθούν οι παραθεριστές προ εκπλήξεων επιστρέφοντας από τις διακοπές. Συγκεκριμένα, η πιο απλή συμβουλή που δίνουν είναι όσοι φεύγουν από το σπίτι για διακοπές να κρύβουν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα και να μην υπάρχουν σε κοινή θέα.

Απαγορευτικό είναι να μην κρατάμε χρήματα στο μπαούλο ή κάτω από το μαξιλάρι. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα καλό θα ήταν να εγκαταστήσουν σύστημα και πόρτα ασφαλείας που δεν θα κάνει μεν το σπίτι απόρθητο φρούριο, αλλά θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους επίδοξους διαρρήκτες. Σε αντίθετη περίπτωση, το σπίτι δεν θα πρέπει να δείχνει έρημο γιατί προδίδει την απουσία κάνοντας το εύκολο στόχο.

Οι Έλληνες πολίτες, με λίγα λόγια, αφήνονται μόνοι στη μοίρα τους να υπερασπίσουν την ίδια τους την περιουσία, καθώς η αστυνομία έχει καταστεί ανήμπορη να επιβάλει την έννομη τάξη στη χώρα μαςΠαράλληλα, ο Δένδιας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να δημιουργήσει «φιλόξενο» περιβάλλον για τους «κακόμοιρους» λαθρομετανάστες σε κέντρα κράτησης με ψύξη – θέρμανση και catering.

Παραθέτουμε μια από τις τελευταίες δράσεις των λαθροεισβολέων, οι οποίοι είναι και οι κύριοι υπεύθυνοι για την αθρόα αύξηση της εγκληματικότητας στη χώρα μας:

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλβανών ληστών στη Ζάκυνθο

Τρεις αλβανούς συνέλαβαν οι άνδρες της ασφαλείας Ζακύνθου, οι οποίοι κατηγορούνται για δεκατέσσερις ληστείες, ενώ αναζητούνται ακόμα δύο άτομα. Οι πέντε τους, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε πως είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων κατ΄ εξακολούθηση. Οι συλλήψεις τους έγινα λίγο μετά τη ληστεία που διέπραξαν στο σπίτι ηλικιωμένων στο Γαϊτάνι της Ζακύνθου. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, με δύο ακόμη άτομα τα οποία αναζητούνται, είχαν διαπράξει κατά το τελευταίο τρίμηνο στη Ζάκυνθο συνολικά δεκατέσσερις ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, ορισμένοι εκ των οποίων αναγνώρισαν τους συλληφθέντες. Τα μέλη της ομάδας δρούσαν τις πρωινές ώρες, εντόπιζαν σπίτια στα οποία διέμεναν ηλικιωμένοι και αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, έχοντας καλυμμένα τα χέρια τους με κάλτσες, εισέρχονταν εντός, τους ακινητοποιούσαν υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων και με τη χρήση βίας τους αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Φεύγοντας από τις οικίες έκοβαν το καλώδιο του τηλεφώνου.

Απαιτείται άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την χώρα μας. Να καταστεί ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός στην Ελλάδα. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeftilizetai-kai-pali-o-dendias-anhmporh-h-astunomia-na-prostateusei-tous-p#.UgaebpJM_-Q#ixzz2bbCqN7Ka

Exit mobile version