Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνας, Ηρακλείου, Χίου, Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Α.Γρέγου και Α.Ματθαιόπουλου, την Τετάρτη 07.08.2013 σε μια μεγάλη συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο.ΧΙΟΥ.Ο Α.Γρέγος και Α.Ματθαιόπουλος είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με δεκάδες συναγωνιστές,που τους τίμησαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.Ο κόσμος που παρευρέθηκε,όπως και κάθε τετάρτη,ήταν όλων των ηλικιών. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ακούστηκε ο ΕΘΝΙΚΟΣ μας ΥΜΝΟΣ κλείνοντας με τον Ύμνο του κινήματος.Ακολούθησε πορεία βουλευτών και συναγωνιστών στα κεντρικά σημεία του νησιού,στο κάστρο της Χίου και στο Δημοτικό κήπο.

Τ.Ο.Χίου
Αγελάστου 16 – 1ος Όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ. 2271080981

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Σαλαμίνας

Η Εθνικιστική ιδέα εν αντιθέσει με την καλοκαιρινή ραστώνη που διέπει τον θεωρητικά τελευταίο μήνα του καλοκαιριού ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ την τοπική μας σε δράσεις και διοργανώνοντας ιδεολογικές και ιστορικές ομιλίες. Η ομιλία ξεκίνησε από το εθνικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον ηγέτη εκείνης της εποχής, τον Ιωάννη Μεταξά. Ακολούθως αναπτύξαμε το έργο και τη ζωή του μεγάλου Έλληνα Εθνικιστή και στοχαστή Ιων. Δραγούμη και τέλος με μια συγκινητικά φορτισμένη ομιλία υπό τον τίτλο”Ματώνοντας εις την Κύπρο, Ιούλιος-Αύγουστος 1974” ακούσαμε για την πρόσφατη ματωμένη και συνάμα προδομένη σελίδα του Έθνους μας.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Σαλαμίνας

Την ώρα των “μπάνιων του λαού” όπως συνηθίζουν να λένε για αυτήν την εποχή του χρόνου οι προύχοντες αυτής της χώρας, η Τοπική μας διάλεξε να ενημερώσει ντόπιους και επισκέπτες του νησιού μας.Οι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες παρά την αφόρητη ζέστη διένειμαν ενημερωτικό υλικό του κινήματος μας σε διερχόμενα οχήματα  και πεζούς καθώς και σε μαγαζιά του εμπορικού κέντρου της Λ.Φανερωμένης. “Μπράβο παιδιά” η πιο  την συνηθισμένη φράση που ακούγαμε ενώ για τις υπόλοιπες που χαρακτηρίζουν την εθνοπροδοτική πολιτική Σαμαρά και των λοιπών αποκομμάτων δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε…

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Ομιλία στην Τ.Ο Ηρακλείου για την καταστροφή των Καλαβρύτων

Συγκινητικές ήσαν οι ιστορικές αναφορές του συναγωνιστή Γιώργη Σπυρόπουλου στα γεγονότα της καταστροφής των Καλαβρύτων από τα στρατεύματα κατοχής, κατά την ομιλία του χθες στα κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου. Καλαβρυτινός ο ίδιος, με καταγωγή από την Κρήτη, με τον παππού του θύμα του αποτρόπαιου εγκλήματος, μετέφερε τις πληροφορίες των οποίων υπήρξε δέκτης από τους ίδιους τους επιζώντες του ολοκαυτώματος. Μέσα από τον παραστατικότατο λόγο του, έριξε άπλετο φως στα πραγματικά γεγονότα και στον ύποπτο ρόλο των κομμουνιστοσυμμοριτών, που, καίτοι προκάλεσαν το ολοκαύτωμα, δεν έσπευσαν σε βοήθεια των κατοίκων, παρά την αριθμητική τους υπεροχή έναντι του γερμανικού τμήματος που πραγματοποίησε το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ το ’46, οι ίδιοι εισήλθαν στα Καλάβρυτα εγκληματώντας απέναντι στους Έλληνες πατριώτες της μαρτυρικής κωμόπολης. Έντιμος και ικανός αστυνομικός με δυο επ’ ανδραγαθεία προαγωγές και σοβαρούς τραυματισμούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και έχοντας συχνά υποστεί τις συστημικές διώξεις εξαιτίας της ιδεολογικής του προσήλωσης στις αρχές του Λαϊκού και Κοινωνικού Εθνικισμού, ο συναγωνιστής Γιώργης Σπυρόπουλος χαμήλωσε σεμνά το βλέμμα, όταν ο γραμματέας της τοπικής Πατεράκης Οδυσσέας, του έπλεξε το εγκώμιο για το αγωνιστικό ήθος και το ελληνικό φιλότιμο που τον χαρακτηρίζει, ενώ ένα συγκινητικά αυθόρμητο, θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των συγκεντρωμένων έκλεισε την εκδήλωση.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού

Ομιλία τιμής και μνήμης για την μάχη των Θερμοπυλών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8-8-2013 στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού όπου έγινε αναφορά στα ιστορικά γεγονότα της μάχης, στην ανδρεία και των ηρωισμό του Λεωνίδα, των 300 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων ενώ έγινε και ένας παραλληλισμός με το σήμερα λέγοντας πως αυτός ο τόπος έχει βγάλει μεγάλους ήρωες αλλά και μεγάλους προδότες όπως αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα και έχουν ξεπουλήσει τα πάντα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε  ότι τότε πέθαναν οι Έλληνες γιατί τους ζήτησαν υποταγή . Σήμερα οι σύγχρονοι εφιάλτες έχουν υποταχθεί στα αμερικανοεβραϊκά αρπακτικά και έχουν ξεπουλήσει την χώρα , όμως έχουν ξεχάσει τους ήρωες αυτού του τόπου που στις ημέρες είναι οι χρυσαυγίτες και οι χρυσαυγίτισσες που μάχονται για τα ιδανικά του Έθνους, για τα ιδανικά της Φυλής μας, για τους αγώνες των προγόνων μας, μάχονται για να ξεβρομίσει ο τόπος και να είστε σίγουροι ότι οι κόποι και οι θυσίες δεν θα πάνε χαμένοι όπως δεν πήγε χαμένη και η θυσία των Σπαρτιατών. Γιατί μπορεί να έχασαν μια μάχη αλλά κέρδισαν τον πόλεμο.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ:
Πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 21:00
Τηλ. 6971 591201

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salaminas-hrakleiou-chiou#.UgcsDJJM_-Q#ixzz2bdgIVKOL

Exit mobile version