Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 53ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡCIA!

Ένας χρόνος έκλεισε από την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νάουσας. Ένα έγκλημα του ακροαριστερού σεσημασμένου Τάσου Θεοφίλου και της υπόλοιπης παρέας των “ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ”, των αγαπημένων παιδιών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡCIA που ήδη έχουν συλληφθεί και στις αρχές του Ιουνίου μάλιστα ξεκίνησε και η δίκη τους.  Το έγκλημα που συγκλόνισε την Πάρο, ήταν μια τραγωδία που ακολούθησε μιας άλλης τραγωδίας, της φρικιαστικής επίθεσης από τον 19χρονο ανθυποπίθηκο Πακιστανό στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τα θύματα της τρομοκρατίας. Είναι κάθετη και ζητά το απόστημα της κόκκινης τρομοκρατίας, παρά την προστασία που απολαμβάνει από το καθεστώς επιτέλους να σπάσει, για να μπορέσουν οι Έλληνες πολίτες να ζήσουν με ασφάλεια. Όμως από ότι φαίνεται το υπουργείο δημοσίας τάξεως και γενικότερα το καθεστώς των μνημονιολάγνων ενδιαφέρεται περισσότερο για την κατασκευή κλίματος περί “ρατσιστικής βίας” παρά για οτιδήποτε άλλο.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια!

xryshayghparou.blogspot.com

Ο Τάσος Θεοφίλου όπως ήταν μεταμφιεσμένος στη ληστεία της Πάρου:
Exit mobile version