Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ: ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…) Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Συνέντευξη στα καθεστωτικά «Νέα» έδωσε ο διευθυντής του διαβόητου «Κέντρου Σιμόν Βίζενταλ» στο Ισραήλ, Ευφραίμ Ζούροφ, «ο μεγαλύτερος κυνηγός Ναζί στην ιστορία» (όπως τον χαρακτηρίζουν τα «Νέα»). Ο μανιώδης αυτός σιωνιστής, ο οποίος δηλώνει πως «θα κυνηγήσει μέχρις εσχάτων και τον τελευταίο υπαλληλίσκο που απλά εξέτιε τη θητεία του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης», δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην Χρυσή Αυγή. Μόνο που δε φαίνεται καθόλου αισιόδοξος για την αντιμετώπιση του φαινομένου από το σύστημα:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί μία τρομερή τραγωδία για την Ελλάδα. Και είναι πολύ επικίνδυνη τάση, ιδίως σε καιρό οικονομικής κρίσης. Αν πρόκειται για μόνιμο ή παροδικό φαινόμενο, εξαρτάται από τις εξελίξεις στον τομέα της οικονομίας. Όσο χειρότερη γίνεται η κατάσταση τόσο μεγαλύτερη στήριξη θα απολαμβάνουν οι νεοναζί στην Ελλάδα».

Πως προδικάζει ο σιωνιστής την χειροτέρευση της οικονομικής κατάστασης των Ελλήνων; Προφανώς γνωρίζει από πρώτο χέρι, ότι οι ομόφυλοί του διεθνείς τοκογλύφοι είναι ανελέητοι με τα θύματά τους!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version