Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Κόλλησε η βελόνα» – Ο Τατσόπουλος ξαναζητά συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

Στην ιστορία της πολιτικής ως παπαγαλάκια των μελλούμενων πάντα χρησιμοποιούνταν οι γραφικοί και οι αστεία γραφικοί, προκειμένου να πουν στον Λαό τα μελλοντικά σχέδια του καθεστώτος. Έτσι είχε γίνει και με τον τηλεπρόεδρα Καρατζαφέρη και την συγκυβέρνηση Παπαδήμου, έτσι γίνεται και τώρα με Τατσόπουλο. Ο λόγος που το καθεστώς χρησιμοποιεί τέτοιου είδους ανθρώπους για να κάνει τις εξαγγελίες του, είναι έτσι ώστε να μπορεί να τις αρνηθεί έως όταν πραγματοποιηθούν, επικαλούμενο την χαμηλή υποστάθμη του «παπαγάλου».

Έτσι ο Τατσόπουλος έχει πραγματοποιήσει ένα «μπαράζ» δηλώσεων σχετικά με την επικείμενη συγκυβέρνηση και λέει πολλά. Τελευταία δήλωση του είναι στην εφημερίδα «Το Βήμα», όπου προβαίνει σε πολλές εξομολογήσεις και ρίχνει τις μάσκες του καθεστώτος. Το πρώτο που θίγει είναι αυτό που πολλάκις έχουμε αναφέρει, δηλαδή την «ρευστότητα» των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ανάλογα με την περίσταση. Λέει σχετικά ο Τατσόπουλος :

«Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι βεβαίως σεβαστές – γνωρίζετε, άλλωστε ότι δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι συνεργαζόμενος – δεν είναι κάποιο Κοράνι, ούτε το Ταλμούδ, ούτε η Βίβλος, ούτε είναι κάποιες θέσεις ακλόνητες ανεξαρτήτως των συνθηκών.»

Βέβαια γίνεται ευκόλως αντιληπτό γιατί πρώτα αναφέρεται το Κοράνι, μετά το Ταλμούδ και τελευταία η Βίβλος, όμως καλύτερα να μην επεκταθούμε περί του ζητήματος. Οι θέσεις, λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου και πρόκειται να αλλάξουν όταν έρθει η συγκυβέρνηση του μνημονίου ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Μία συγκυβέρνηση, η οποία θα γίνει πραγματικότητα μετά τις εκλογές, υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Έως τότε οι «σύντροφοι» του Τατσόπουλου θα τον «αδειάζουν», αλλά δεν θα διαψεύδουν τις δηλώσεις του, όπως γίνεται έως τώρα.

«Αυτό σημαίνει ότι μπορεί αύριο να έχουμε μία κυβέρνηση που δεν θα είναι ανοιχτά φασιστική, αλλά συγκεκαλυμμένα φασιστική. Αν δεν θέλουμε αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να καταπιούμε την αμοιβαία αηδία που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον, η ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΔ, και να τα βρούμε με κάποιον τρόπο.»

Και ο τρόπος έχει ήδη βρεθεί, αφού μετά τις εκλογές το καθεστώς θα ευλογήσει την νέα συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη τα πρώτα βήματα έχουν γίνει με τις διμερείς συναντήσεις στο Αμέρικα. Ο μεν Σαμαράς συναντήθηκε με τον Ομπάμα και ο Τσίπρας συνάντησε τον Νο2 του ΔΝΤ και συζήτησαν για την Χρυσή Αυγή και στις δύο περιπτώσεις.Παρομοίως πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Σόιμπλε, όπου και πάλι το ζήτημα που συζητήθηκε ήταν η Χρυσή Αυγή.

Ας κάνουμε τους φόβους του καθεστώτος πραγματικότητα: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kollhse-h-belona-o-tatsopoulos-janazhta-sugkubernhsh-nd-suriza#.Ugff4pJM_-Q#ixzz2bgm20BaJ

Exit mobile version