Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ας καταλάβουν επιτέλους οι προσκυνημένοι πολιτικοί που κυβερνούν τη χώρα μας ότι το ΛΑΪΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ στην Ελλάδα είναι το μόνο ελληνικό κίνημα που προέρχεται από τα βάθη των αιώνων, απαρχής του ελληνισμού, εκφράζει τον ελληνικό λαό, τα ιδανικά και εθνικά ιδεώδη της ελληνικής φυλής, δεν έχει προστάτιδες ξένες δυνάμεις, δεν ασπάζεται τον αμερικανο-σιωνισμό και τους εκφραστές του και δεν ανακόπτεται, ούτε με φοβέρες, ούτε με τοποτηρητές – δυνάμεις του αμερικανικού στρατού!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Π.Δ.

Τρέμουν στην ΝΔ από την άνοδο της Χρυσής Αυγής – Γελάνε με τον Σύριζα

Ο Σαμαράς αφού άφησε εκατομμύρια λαθρομετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα δημιουργώντας κοινωνικά και εθνικά προβλήματα, αύξηση ανεργίας και εγκληματικότητας, δεν έκανε τίποτα για την πάταξη της. Αλλά τώρα, βλέποντας την ραγδαία αύξηση των υποστηρικτών μας σε όλη την επικράτεια και στον απόδημο ελληνισμό, ζήτησε την βοήθεια των αμερικανών, πράγμα που δείχνει την πλήρη ανικανότητά του ως πρωθυπουργός των Ελλήνων και τον τρόμο του από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που όσο θα γιγαντώνεται θα πλησιάζει και η λήξη της θητεία του.

Γ.Γ.

Νέα απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων – Ξέφραγο αμπέλι τα κέντρα κράτησης – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν στις Σχολές εκπαιδεύονταν οι δόκιμοι της ΕΛ.ΑΣ δεν υπήρχε κάποια εξέγερση απ΄ αυτούς !!!! Πως καταντήσατε τις Σχολές μας Στρατηγέ ΠΑΠΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΕ και Υπουργέ ΔΕΝΔΙΑ;;; Αφού δεν ντρέπονται οι άνθρωποι τι να πούμε;;; Θα τα κατεδαφίσουν όλα οι λαθρομετανάστες εκεί πάνω, αυτά που με αγάπη και αίμα είχαμε φτιάξει….

Π.Κ.

Ισαάκ, Σολωμέ, δεν θα σας ξεχνώ ποτέ

Για όλους εμάς τους Έλληνες που έχουμε ακόμη στη ψυχή μας την πατρίδα πάνω απ όλα, τα δύο παλικάρια (ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ – ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ) ΖΟΥΝ μας ΟΔΗΓΟΥΝ. Οι θυσίες τους, σαν φάροι αναμμένοι, θα είναι στα χρόνια στους αιώνες που θα έρθουν φωτεινά μονοπάτια που θα καθοδηγούν τα βήματά μας! ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ – ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΟΡΚΟΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! Το αίμα τους που χύθηκε για την πατρίδα και την ελευθερία θα θυμίζει στις γενιές μας και σε αυτές που έρχονται ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΨΗΦΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Γ.Α.

Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και η απόλυτη ανυπαρξία της αριστεράς

Δεν είναι μόνον άσχετος ο Υπουργός της μνημιώδους πλέον ατάκας “ο καθένας έχει δικαίωμα να καίει την ελληνική σημαία”, αλλά συνάμα ανεπαρκέστατος και επικίνδυνος. Αφού πέρασε τα σκαλοπάτια της Βουλής ελέω πατρός Βαρβιτσιώτη που του είχε εξασφαλίσει πλούσιο πελατολόγιο με την γνωστή μέθοδο του ρουσφετιού ώστε άνετα να εκλεγεί “ο υιός” όταν ακόμα κανένας δεν τον γνώριζε, ακόμα κι αν ουδέποτε είχε εργασθεί, ανέλαβε κοινοβουλευτικά αξιώματα που ούτε στον ύπνο του δεν είχε δει. Πρόσφατα ανέλαβε αντιπρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ. Εκεί μας δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουμε την περί του Δικαίου άγνοια, όσο και την μειωμένη αντίληψη την οποία διαθέτει ο εν λόγω γόνος της “πολιτικής ελίτ” του τόπου μας. Η πρόσφατη δήλωσή του περί δημιουργίας χώρων υποδοχής των λαθρομεταναστών στα νησιά σε επίπεδο ξενοδοχείου 5 αστέρων είναι άλλη μια επιτυχημένη ανοησία, αφού αν και αναρμόδιος εντούτοις επιχειρεί να δώσει κυβερνητική γραμμή, απόντος του πρωθυπουργού, περί της σύγχρονης μάστιγας που ταλανίζει τον ελληνικό λαό. Ακόμα έδωσε εντολή περί νομικής συνδρομής των λαθροεισβολέων από τους κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους χωρίς καν να έχει συννενοηθεί με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης στον οποίο βέβαια υπάγονται οι δικηγορικοί σύλλογοι. Ελπίζω ο πρωθυπουργός να αντιληφθεί το μέγεθος της ανοησίας του εν λόγω Υπουργού του όσο και της ασχετοσύνης του και να του τραβήξει το αυτί και το ταχύτερο να τον αντικαταστήσει γιατί ποτέ μα ποτέ η Ελλάδα δεν πρόκειται να δει προκοπή όσο άσχετοι, ανίκανοι και μειωμένης αντίληψης άνθρωποι καταλαμβάνουν υπεύθυνα αξιώματα. Πότε δούλεψε ο γιος του μπαρμπα Γιάννη Βαρβιτσιώτη σαν δικηγόρος κ. πρωθυπουργέ, ώστε εσείς έτσι εύκολα να του χαρίζετε Υπουργικά και άλλα αξιώματα; Δεν σας αρκούν οι κατά καιρούς ανοησίες που έχει ξεστομίσει; Πρόσφατα προέτρεψε τους νέους αν δεν ψηφίσουν ΝΔ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι ΧΑ. Να τον χαίρεται η παράταξή σας κ. πρωθυπουργέ! Με τέτοιους θα κερδίσετε τις εκλογές; Δυστυχώς επειδή μας κυβερνούσαν και νομοθετούσαν στην Βουλή άχρηστοι και ανίκανοι πολιτικοί που το μόνο προσόν τους ήταν ο βαθμός της “διαπλοκής” τους, γι’ αυτό οδηγηθήκαμε στην καταστροφή. Οι συντάξεις των απομάχων, οι μισθοί των εργαζομένων, οι άνεργοι και οι κλειστές επιχειρήσεις, πληρώνουν τώρα τα λάθη και τις κλεψιές των χαραμοφάηδων πολιτικών. Τέρμα! Ως εδώ! Όχι άλλα εγκλήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού και της Ελλάδας. Η Χρυσή Αυγή έρχεται υποσχόμενη την δίκαιη τιμωρία των ενόχων του σημερινού ελληνικού δράματος που βιώνουμε. Αυτή η τιμωρία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει έστω και ένα βήμα προόδου. Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται μέσα στ’ άλλα την αποκατάσταση της αξιοκρατίας σε όλα τα επίπεδα για μια Ελλάδα αντάξια της λαμπρής Ιστορίας της.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Α.Ζ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-12-augoustou-2013#.UgiEKZJM_-Q#ixzz2bjcQGosH

Exit mobile version