Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τα θύματα της αριστερής τρομοκρατίας!

Ένας χρόνος πέρασε από την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, από τους ακροαριστερούς οπαδούς του Σύριζα σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Πάρου. Ο Δημήτρης Μίχας το «γελαστό παιδί» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του στο νησί ήταν άνθρωπος του μεροκάματου και της δουλειάς, γλυκομίλητος με όλους ότι κι αν τον απασχολούσε στην προσωπική του ζωή.

Την ώρα της ληστείας, ο 54χρονος ταξιτζής καθόταν σε καφετέρια, κοντά στην πιάτσα των ταξί, λίγα μέτρα πιο πέρα από το υποκατάστημα της τράπεζας. Ξαφνικά άκουσε τις φωνές που καλούσαν σε βοήθεια και αυθόρμητα, χωρίς να το σκεφτεί , έτρεξε να βοηθήσει. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε προλάβει τον ένα ληστή και τον είχε ρίξει στο έδαφος,όμως οι αδίστακτοι κακοποιοί τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με τα 9άρια όπλα τους. Οι σφαίρες τους αποδείχθηκαν πιο δυνατές.

Με μία σεμνή τελετή, οι κάτοικοι της Πάρου τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Μίχα που δολοφονήθηκε στις 10 Αυγούστου 2012 από τα πυρά των ληστοτρομοκρατών κοντά στην πιάτσα των ταξί. Στο σημείο αυτό τελέσθηκε η επιμνημόσυνη δέηση, παρουσία δεκάδων συμπολιτών του.

Η δολοφονία του Έλληνα βιοπαλαιστή είναι ένα στυγερό έγκλημα του ακροαριστερού σεσημασμένου Τάσου Θεοφίλου και της υπόλοιπης παρέας των “ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ”, των αγαπημένων παιδιών του Σύριζα που ήδη έχουν συλληφθεί και στις αρχές του Ιουνίου μάλιστα ξεκίνησε και η δίκη τους. Το έγκλημα που συγκλόνισε την Πάρο, ήταν μια τραγωδία που ακολούθησε μιας άλλης τραγωδίας, της φρικιαστικής επίθεσης από τον πακιστανό στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τα θύματα της τρομοκρατίας. Είναι κάθετη και ζητά το απόστημα της κόκκινης τρομοκρατίας, παρά την προστασία που απολαμβάνει από το καθεστώς επιτέλους να σπάσει, για να μπορέσουν οι Έλληνες πολίτες να ζήσουν με ασφάλεια. Όμως από ότι φαίνεται το υπουργείο δημοσίας τάξεως και γενικότερα το καθεστώς των μνημονιολάγνων ενδιαφέρεται περισσότερο για την κατασκευή κλίματος περί “ρατσιστικής βίας” παρά για οτιδήποτε άλλο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια! 

Ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Tassios Thita. Το πιο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης αφορά δύο από τους διαδικτυακούς του φίλους, τα προβεβλημένα στελέχη και βουλευτές του Σύριζα Στρατούλη και Δούρου.

Μάλιστα ο θρασύδειλος αναρχικός δολοφόνος παρά κοινωνική κατακραυγή συνεχίζει να προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Αναδημοσιεύει κείμενα από την γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα indymedia που εξυμνούν τον αλβανό αρχιδολοφόνο Μαριάν Κόλα στην προσωπική του σελίδα σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο. Ο αναρχικός ενώ είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Δομοκού συνεχίζει να χρησιμοποιεί ασταμάτητα τα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα που διαθέτει μέσω φίλων ή ακόμα και συνεργών(;). Σημειώνουμε ότι για το φονικό και την ληστεία στην Πάρο έχει συλληφθεί μόνο ο Θεοφίλου και οι άλλοι τρεις αδίστακτοι συνεργοί του κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-den-jechna-ta-thumata-ths-aristerhs-tromokratias#.UgkVKZJM_-Q#ixzz2bm8A70Sf

Exit mobile version