Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

«Ανησυχώ βαθύτατα με την προοπτική ενός αντιευρωπαϊκού μετώπου στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά ανησυχώ ακόμα περισσότερο για τον κίνδυνο εισόδου αντιδημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων … Θα αποτελέσει όνειδος για την ιδέα της Ευρώπης να εκλεγούν εκπρόσωποι, προερχόμενοι μάλιστα από τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, που προπαγανδίζουν χωρίς αιδώ ναζιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις», τάδε έφη ο πολύς υφυπουργός Εξωτερικών κύριος Δημήτρης Κούρκουλας.

Και εμείς απαντούμε. Δικαίως ανησυχείτε κύριε Κούρκουλα, γιατί ανατρέχοντας στο βιογραφικό σας και στις διάφορες θέσεις που κατά καιρούς χρηματίσατε, μπορεί εύκολα να συμπεράνει ο καθένας ότι είστε ένα από τα σημαντικά έμμισθα στελέχη των κύκλων που εφάρμοσαν το σχέδιο κυριαρχίας της ισχυρής Ευρώπης του βορρά, επί της φτωχής του νότου. Υπέρμαχος του Γερμανικού οικονομικού και πολιτικού επεκτατισμού και κατοχής επί των οικονομικά ασθενέστερων χωρών της γηραιάς ηπείρου. Τι άλλο θα μπορούσε φυσικά να είναι ένας άνθρωπος που ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα πανεπιστήμια της Βόννης και της Κολωνίας. Από το 1981 που τοποθετηθήκατε ως στέλεχος της Ευρωπαϊκής επιτροπής στις Βρυξέλλες κύρια καθήκοντα σας ήταν οι διαπραγματεύσεις διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως “Γερμανοθρεμμένος” λοιπόν είστε υπέρμαχος της Ευρωπαϊκής ιδέας, αλλά όχι της Ευρώπης των Λαών, αλλά της Ευρώπης των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Και είναι απόλυτα φυσικό να ανησυχείτε για το μέλλον της “ιδέας” που από το 1981 έως σήμερα υπηρετείτε.

Ποιά είναι αυτή η προοπτική δημιουργίας ενός αντιευρωπαϊκού μετώπου μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Μα φυσικά η είσοδος και η διατράνωση ενός μετώπου που θα απαρτίζεται από βουλευτές που διέπονται από συγκεκριμένες αρχές και ιδανικά, όπως η πίστη προς την Πατρίδα, η λατρεία προς την Φυλή, η συνεχής μέριμνα και ο αγώνας για την ευημερία του λαού που εκπροσωπούν. Βουλευτές με χαρακτηρίζονται από εντιμότητα, σθένος και υπερηφάνεια, άνθρωποι με βαθιά συνείδηση της Ιστορικής τους κληρονομιάς, άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, αλλά η οδύνη και η απελπισία ενός Λαού που τους απέστειλε ως εκπροσώπους του στα Ευρωπαϊκά έδρανα αντισταθμίζει αυτά τα άψυχα χαρτιά. Και αυτό το αντιευρωπαϊκό μέτωπο θα δημιουργηθεί και θα ενδυναμώσει κατόπιν της εισόδου εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο. Η καταιγιστική καθημερινή άνοδος του Κινήματος μας εξασφαλίζει τον ισχυρισμό μας.

Καλά κάνετε λοιπόν και ανησυχείτε γιατί από εκεί και έπειτα τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, όπως άλλωστε και στο Ελληνικό κοινοβούλιο, η αλήθεια θα ακούγεται και θα βροντοφωνάζεται, ενώ ο Εθνικιστικός Λόγος θα πίπτει ως Δαμόκλειος σπάθη επί των κεφαλών των τοκογλύφων και των εκπροσώπων τους.

Η ιδεολογική αντίθεση και η αντιπαράθεση είναι σαφής. Εμείς εκπροσωπούμε τα αρχέγονα διαχρονικά ιδανικά και αξίες και διεκδικούμε Ζωή για τον Ελληνικό Λαό, εσείς προασπίζεστε τον παλαιό κόσμο, αυτόν των προνομίων, της οικονομικής ολιγαρχίας και των πλουτοκρατών. Όλους αυτούς που μέσω των διεφθαρμένων πολιτικών θεραπόντων τους κατέστρεψαν την Πατρίδα μας και καταδίκασαν σε οικονομική, κοινωνική, ηθική και πολιτισμική υποδούλωση τον Λαό της.

Τώρα όσον αφορά την προσπάθεια σας να καλύψετε την ανησυχία σας για την μελλοντική είσοδο μας στο Ευρωκοινοβούλιο, μέσω μίας υποκριτικής συναισθηματικής έξαρσης, ότι και καλά, είναι ντροπή να μπουν στο Ευρωκοινοβούλιο άνθρωποι που προπαγανδίζουν ναζιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις, εδώ πλέον θα επισημάνουμε ότι ο λόγος σας λαμβάνει ένα κωμικό ύφος.

Γιατί αγαπητέ μου κύριε, είναι άτοπο να προβάλετε ιδεολογικές αιτίες, γιατί είναι πασίγνωστο ότι, αν κάποιοι αδιαφορούν παντελώς για ιδεολογίες και πιστεύω, αυτοί είναι άνθρωποι με το ποιόν σας και το ποιόν των Ευρωπαίων προϊστάμενων σας, γιατί η κάστα σας διέπεται από μια και μόνο ιδεολογία, οικονομική κυριαρχία και πλουτισμός με κάθε τίμημα. Η μόνη ελευθερία που αναγνωρίζετε, το μόνο ιδανικό που προσφέρετε ως κριτήριο καταξίωσης του ατόμου, είναι η ελευθερία στην κατανάλωση. Φθάνει φυσικά να έχει τα μέσα, που ερμηνεύεται σε χρήμα.

Αφήστε λοιπόν τους συναισθηματικούς εκβιασμούς και τους ανόητους χαρακτηρισμούς, γιατί ο Ελληνικός Λαός πλέον δεν πείθεται.

Επί σειρά δεκαετιών σας εμπιστεύθηκε εσάς και τους ομοίους σας, σας στήριξε και εσείς  όχι μόνο τον προ δώσατε, αλλά τον καταδικάσατε να επιβιώνει σ’ ένα καθεστώς γενικευμένης οικονομικής αθλιότητας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα αυτός ο Λαός που δοκιμάστηκε τόσο σκληρά να σας τιμωρήσει, στέλνοντας στην καρδιά του άντρου των τοκογλύφων και ανθελλήνων τραπεζιτών, τους εκπροσώπους του.

Αυτούς που θα προβάλλουν δια μέσου της αδιαπραγμάτευτης διαλεκτικής τους, την αγανάκτηση, την αντίδραση, το μένος και την απόφασή του να αγωνισθεί. Αυτούς που τα τελευταία έτη στέκονται παρά το πλευρό του και τον στηρίζουν, βοηθώντας τον να διατηρήσει την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια του. Αυτών που αποτελούν πλέον το κόκκινο πανί για την ανθελληνική αστική δημοκρατία και την δωσίλογη αριστερά.

Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Έλληνες Εθνικιστές.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι οι δικοί μας υποψήφιοι Ευρωβουλευτές μπορεί να μην έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους από Γερμανικά πανεπιστήμια, μπορεί να μην είναι γαλαζοαίματοι, αλλά είναι παιδιά του Λαού και το ήθος, η σεμνότητα, η εντιμότης και προπάντων η απόλυτη συνείδηση του έργου που θα επιτελέσουν προς όφελος της Πατρίδας και του Λαού, αποτελούν τους τίτλους σπουδών τους.

Με τέτοιους αντίπαλους δικαίως φοβάστε. Γιατί αγαπητέ κύριε είναι βέβαιον ότι φοβάστε. Και η οσμή του φόβου τόσο υμών, όσο και των ομοίων σας διαφαίνεται πλέον στην ατμόσφαιρα.

 Το Εθνικιστικό Κύμα, πλέον δεν σταματά!

πηγή

Exit mobile version