Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πουλάει τρέλα ο Άδωνις: Ίδιες ανακοινώσεις Σύριζα και Χρυσής Αυγής για τα κέντρα κράτησης – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα των κυβερνητικών παραγόντων που προσπαθούν με γελοία επιχειρήματα να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Τελευταίο παράδειγμα αυτό του “μπουμπούκου”, ο οποίος σε ένα ακόμη παραλήρημα στην εκπομπή “Πρωινό Mega” δήλωσε πως οι ανακοινώσεις του Σύριζα και της Χρυσής Αυγής για τα κέντρα φιλοξενίας των λαθρομεταναστών είναι ίδιες!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Εγώ παρακολουθώ τις ταυτόσημες δηλώσεις Σύριζα και Χρυσής Αυγής περί καταργήσεως των κέντρων μεταναστών. Και τα δύο αυτά κόμματα – φυσικά με άλλο σκεπτικό θα πει κάποιος- ο Σύριζα για να ενταχθούν, η Χρυσή Αυγή για να απελαθούν. Αλλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση τα δύο αυτά κόμματα πρωτοστατούν στην μάχη για να διαλυθούν τα κέντρα κρατήσεως των μεταναστών… Μα πάρτε τις δυο ανακοινώσεις των δύο κομμάτων, βγάλτε τα λογότυπα των κομμάτων και διαβάστε. Αν ξεχωρίσετε ποιο είναι ποιο, γράψτε μου. Πάρτε τες. Θέλετε να κάνετε τώρα το πείραμα; Το έκανα εγώ χθες το βράδυ. Βγάλτε το λογότυπο, δηλαδή Χρυσή Αυγή από πάνω και Σύριζα από την άλλη και διαβάστε τις δυο ανακοινώσεις. Είναι ίδιες!”.

Είναι πασιφανές πως οι άνθρωποι είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας, καθώς θέλουν να πείσουν πως οι προστάτες των λαθρομεταναστών του Σύριζα που μιλούν για νομιμοποίηση όλων των λαθροεισβολέων και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που κάνει λόγο για ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ όλων των λαθρομεταναστών ταυτίζονται! Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε τις δύο -ίδιες για τον μπουμπούκο- ανακοινώσεις με αφορμή τα τελευταία γεγονότα της Αμυγδαλέζας που απέδειξαν για ακόμη μια φόρα πως η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προ – Πο έχει καταντήσει την χώρα ξέφραγο αμπέλι!

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής:  Να κλείσουν τώρα τα κέντρα κράτησης και να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες. Να πάψει να πληρώνει ο Ελληνικός λαός για την πολυτελή διαμονή χιλιάδων ξένων εγκληματιών. Η αποτυχημένη και επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης οδήγησε σε τραυματισμούς αστυνομικών και συνεχή αναταραχή. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εφαρμογή του νομού και την άμεση επαναπροώθηση όλων των παράνομων αλλοδαπών στις χώρες προέλευσής τους.

Ανακοίνωση Σύριζα:  Ζητάμε να ερευνηθούν άμεσα οι καταγγελίες για χρήση βίας από αστυνομικούς πριν, και για εκατέρωθεν τραυματισμούς μετά την επέμβαση των ειδικών μονάδων της ΕΛΑΣ, καθώς και για απειλές ότι οι κρατούμενοι δεν θα έχουν πρόσβαση στη διαδικασία αίτησης ασύλου σε δεύτερο βαθμό. Κυρίως, όμως, ζητάμε να κλείσουν άμεσα τα στρατόπεδα και τα κρατητήρια-κολαστήρια, και αντί γι’ αυτά, να λειτουργήσουν επιτέλους ανοιχτά κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας, που να διασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και εξατομικευμένη κρίση για μετανάστες και πρόσφυγες που δικαιούνται διεθνή προστασία.

Τα σχόλια περιττεύουν…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/poulaei-trela-o-adwnis-idies-anakoinwseis-suriza-kai-chrush-augh-gia-ta-ken#.UglSgZJM_-Q#ixzz2bnCBeSnN

Exit mobile version