Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η κυβέρνηση απολαμβάνει τα μπάνια της και οι τούρκοι ετοιμάζονται για εισβολή!! Εξάλλου δεν ήταν τυχαία η αποδόμηση των ενόπλων δυνάμεων, το κλείσιμο στρατοπέδων και η συρρίκνωση στρατιωτικών μονάδων! Όλα ήταν σχεδιασμένα και με πρόφαση το μνημόνιο στέρεψαν τα χρήματα για αμυντικές δαπάνες. Τυχαία επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών; Οι τούρκοι είναι προ των πυλών, η άμυνα της χώρας ελλιπέστατη και ο αιφνιδιασμός θα μας βρει απροετοίμαστους επειδή οι προδότες πολιτικοί έχουν συναινέσει στην εθνική εκχώρηση! Με το κλίμα καλής γειτονίας και καλής συνεργασίας μας θολώνουν τα νερά και σύντομα, αν δεν ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ θα δούμε τους τούρκους μέσα στην Ελλάδα να προελαύνουν!

Α.Γ.Α

Wikileaks για το 1974 – Η μεταπολίτευση, η μεγάλη προδοσία και η 24η Ιουλίου του 2013

Όλα αυτά τα χρόνια όταν τολμούσαμε να μιλήσουμε για σφαγές των συμμοριτών κατά αμάχων κινδυνεύαμε από τους εθνοπροδότες να χαρακτηριστούμε ακραίοι και φυσικά ήμασταν παντού στο περιθώριο αφού είχαν τα ηνία οι κομμουνιστές και οι αριστεροπασόκοι! Η ΝΔ έδωσε χέρι βοηθείας στους αριστερούς και προσπάθησε να φέρει τη λήθη! Όμως ποτέ δεν ξεχνάμε τους ήρωες νεκρούς μας που έπεσαν από χέρι αδελφικό-ελληνικό! Θα τους τιμάμε, θα τους μνημονεύουμε και θα ευχόμαστε εμείς και τα παιδιά μας να μην ζήσουμε ξανά τέτοια χρόνια.

Χ.Α.

Σαμαράς: Δεν θα πάθω αυτά που έπαθε από εμένα ο Μητσοτάκης

Σας στέλνω αυτό το μήνυμα, είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζετε το πρόβλημα, απλά για να το επισημάνω για ακόμα μια φορά και εκ μέρους ενός μεγάλου αριθμού κατοίκων και γειτόνων της Κυψέλης και του Γαλατσίου. Το θέμα έχει να κάνει με τους έγχρωμους λαθρομετανάστες. Τις προάλλες, καθόμουν στο μπαλκόνι σε γειτονιά πάνω από την πλατεία της Κυψέλης και άκουγα από κάτω διαλόγους. Καθώς σηκώθηκα να κοιτάξω, είδα μία εύσωμη του είδους με έναν άλλο άνδρα να μιλάνε και μετά από λίγο την μαύρη γυναίκα να τα κατεβάζει κανονικά στην άκρη του δρόμου και να κάνει την ανάγκη της. Το θράσος και η βρώμα γενικώς έχουν ξεφύγει. Πιστεύω ότι οι λαθρομετανάστες αποτελούν ένα επιπλέον πρόβλημα, καθώς πολλές φορές, πιθανόν επειδή προέρχονται από  μέρη, με άλλη νοοτροπία και κουλτούρα και συνήθειες, που δεν συνάδει καθόλου με την δική μας, δεν διστάζουν να προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους. Τους βλέπεις να τριγυρνάνε, σαν να μην τρέχει τίποτα, με κανένα δισταγμό, έχοντας οικειοποιηθεί μέρη που κάποτε έβλεπες μόνο Έλληνες. Είμαστε μαζί σας και περιμένουμε να βάλετε αυτά τα πράγματα στην θέση τους, κάνοντας ότι πρέπει, όπου χρειάζεται. Θέλουμε την Κυψέλη και όλη την Αθήνα, όπως ήταν γιατί είναι άλλο να είσαι φιλόξενος στους τουρίστες που έρχονται και φεύγουν και ζουν συντεταγμένοι σε νόμους και παραδόσεις της χώρας και στο κάτω κάτω αφήνουν και τα χρήματά τους εδώ και άλλο σε αυτό που ζούμε με τους ασύδοτους. Πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις της Αμερικής, με γκέτο και τέτοιες καταστάσεις. Να πάνε σπίτι τους! Τι πιο φυσιολογικό; Ούτε τους καλέσαμε, ούτε ζήτησαν άδεια για να έρθουν! Προχωρήστε στο έργο σας με οποιοδήποτε τρόπο για την ανεξαρτησία της Ελλάδας. Φιλικά

Τ.Σ.

Κάτω τα χέρια από την πρώτη κατοικία των Ελλήνων

Όλα μπορεί να νομίζουν ότι τα ελέγχουν, αλλά υποτιμούν την αθάνατη ελληνική ψυχή και την ΤΟΛΜΗ των Ελλήνων που νίκησαν στρατιές βαρβάρων αλλόφυλων και δεν υποτάχθηκαν στη μοίρα τους. Γι αυτό, αν λίγοι γενναίοι παραδειγματικά αντισταθούν, το σαθρό πολιτικό σύστημα στηριγμένο πάνω σε προδοσίες, διαφθορά, ασυδοσία, έλλειψη ιδανικών και αξιών, σαν χάρτινος πύργος θα καταρρεύσει, συμπαρασύροντας όλους τους εθνοπροδότες μαζί! Η ώρα της κατάρρευσης του μύθου της Ενωμένης Ευρώπης πλησιάζει και πολύ γρήγορα όλα τα πολιτικά ανδρείκελα που συμμετείχαν στην εθνοπροδοσία θα έχουν την τύχη των προδοτών! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που με απύθμενο μίσος πολεμούν οι ανθέλληνες, ήδη βρίσκεται στις καρδιές των περισσοτέρων Ελλήνων και σύντομα θα είναι το κίνημα που θα μας οδηγήσει στην ελευθερία από τους δυνάστες τοκογλύφους ξένους και εγχώριους!

Γ.Ρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-13-augoustou-2013#.UglmepJM_-Q#ixzz2bnXbfbVq

Exit mobile version