Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής κηρύσσει η ΝΔ

Εμπνευστής της στρατηγικής του κόμματος Σαμαρά ο πρώην μπολσεβίκος Λαζαρίδης

Στην εφημερίδα το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής 11 Αυγούστου 2013, υπήρχε εκτενές ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο Άρη Ραβανό για την νέα τακτική της αστικής καπιταλιστικής κεντροδεξιάς κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Από το σχετικό άρθρο σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

«ΒΗΜΑ 11/08/2013, Ραβανός Άρης, Το Μαξίμου ξεκινά «πόλεμο» στη Χρυσή Αυγή, Γνωρίζει ότι η νίκη στις εκλογές θα κριθεί από τη μάχη με τη φασιστική Ακροδεξιά: Πιο επιθετική στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή θα ακολουθήσει στο εξής ο κ. Σαμαράς με στόχο την επιστροφή στη ΝΔ ψηφοφόρων από τα ασθενή στρώματα αλλά και τη μεσαία τάξη:

Στην παρούσα φάση φαίνεται ότι προκρίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου μια πιο επιθετική πολιτική έναντι της Χρυσής Αυγής που θα φανεί ξεκάθαρα από τις αρχές Σεπτεμβρίου… Στο πρωθυπουργικό γραφείο έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης και δεν τρέφουν αυταπάτες. Για το σύστημα του Μαξίμου, η αναχαίτιση της Χρυσής Αυγής θα είναι μια επίπονη και μακράς διάρκειας προσπάθεια, κατά την οποία η ΝΔ θα ματώσει…

Η σκέψη για πιο επιθετική στάση έναντι της Χρυσής Αυγής έχει αρκετούς υποστηρικτές στο επιτελείο του κ. Σαμαρά, όπως είναι π.χ. ο σύμβουλός του και βουλευτής Επικρατείας κ. Χρ. Λαζαρίδης, ο οποίος είναι της λογικής όχι μόνο να μην υπάρξει συνεργασία με την Ακροδεξιά, αλλά ούτε καν περιθώριο συνεννόησης και επικοινωνίας…»

Από τον Σεπτέμβριο λοιπόν, η πολιτική ζωή θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να δούμε ποιος θα βγει κερδισμένος από αυτόν τον πόλεμο που αποφάσισε το κόμμα του μνημονίου και των «yes men» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/polemo-kata-ths-chrushs-aughs-khrussei-h-nd#.Ugq6R5JM_-Q#ixzz2btQlFeCC

Exit mobile version