Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλβανοί κατσαπλιάδες έντυσαν σκυλιά με Ελληνικές σημαίες σε διαδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζουν αμείωτα τις προκλήσεις οι αλβανοί. Την ημέρα του μνημόσυνου του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα για τα τρία χρόνια από την άνανδρη και θρασύδειλη δολοφονία του, ομάδες αλβανών προκαλούσαν με ανθελληνικά συνθήματα σε διάφορες πόλεις της αλβανίας.

Η κυβέρνηση των Τιράνων αφού κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο στην αλβανία τον Συναγωνιστή μας Χρήστο Παππά, νόμιζε ότι θα έκαμπτε το ηθικό των Ελλήνων Εθνικιστών. Μάλιστα για να εμποδίσει την μαζική παρουσία συγγενών, φίλων και Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο του Αριστοτέλη δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει για εκφοβισμό ακόμα παρακρατικές ομάδες. Παρά τις απαγορεύσεις όμως και τις αστείες απειλές των αλβανών, κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Ήπειρο, φέροντας στο στήθος το μαίανδρο, μετέβη στη Χιμάρα, στον τόπο όπου γεννήθηκε και θυσιάστηκε ο Αριστοτέλης.

Με αφορμή λοιπόν την παρουσία αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στην τρίτη επέτειο από την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα όλη η αλβανία και τα ΜΜΕ χορεύουν τα τελευταία 24ωρα σε ανθελληνικό παραλήρημα. Στα ίδια πλαίσια, μια δεκαριά κατσαπλιάδες έντυσαν δυο σκυλιά με ελληνικές σημαίες και βγήκαν στην πόλη Φίερι όπου εντελώς τυχαία εμφανίστηκαν και οι κάμερες μην θέλοντας να χάσουν τον περιφερόμενο θίασο.

Αν και τα αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για συγκέντρωση νεαρών, εμείς στις φωτογραφίες διακρίνουμε 10 κουρασμένα παλικάρια  που σίγουρα τα αρπάζουν από κάποιο αλβανικό κόμμα είτε αυτό λέγεται PDIU [κόμμα τσάμηδων] είτε λέγεται Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, αν όχι από τις ίδιες τις αλβανικές αρχές. Αυτοί είναι οι δυστυχισμένοι και κακόμοιροι αλβανοί, οι οποίοι μπορεί αύριο μεθαύριο να διαδηλώνουν με τον Σύριζα στην Ομόνοια για τα δικαιώματα των «αδικημένων μεταναστών».

Δεν προκαλεί έκπληξη ότι οι πολιτικάντηδες του μνημονίου αδιαφορούν για την μνήμη του Αριστοτέλη Γκούμα. Το Βορειοηπειρωτικό είναι ζήτημα Εθνικό και οι ήρωες και οι μάρτυρες της Βορείου Ηπείρου θα βρουν τη δικαίωσή τους μόνο όταν η σκλαβωμένη αυτή Πατρίδα ελευθερωθεί και ενωθεί με τη Μητέρα Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/albanoi-katsapliades-entusan-skulia-me-ellhnikes-shmaies-se-diadhlwsh-kata#.Ugq-pJJM_-Q#ixzz2btVFmgl5

Exit mobile version