Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Προ ολίγων ημερών (31 Ιουλίου) τιμήσαμε την ιερή μνήμη ενός μεγάλου Έλληνα, του Ίωνος Δραγούμη. Στο πατρικό σπίτι του Ίωνα Δραγούμη (Βογατσικό Καστοριάς) αντικρίζει κανείς ερείπια και χαλάσματα τονίζοντας το μέγεθος της αγνωμοσύνης της ελλαδικής πολιτείας απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους εθνικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς οραματιστές της σύγχρονης ιστορίας μας. Από την άλλη πλευρά ενημερωνόμαστε ότι στις 16 Αυγούστου θα γίνουν τα εγκαίνια της “Οικίας Ατατούρκ” στην Θεσσαλονίκη. Ναι, καλά διαβάσατε. Ανακαίνιση της οικίας του μεγαλύτερου σφαγέα του Ελληνισμού του Κεμάλ Ατατούρκ και την επίσημη τελετή εγκαινίων που θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας!! Δεν μπορώ να πω ότι ντρέπομαι για τους πολιτικούς γιατί αυτοί είναι ο καθρέφτης μας! Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει! Ποιος Έλληνας σήμερα γνωρίζει την Ιστορία του; Ποιος ζει και πράττει ως Έλληνας;; Για το κατάντημα μας ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ. Διότι είναι κατάντημα να έχεις σαν πρώτο άνδρα της πόλης των Μπουτάρη ή τον Καμίνη που δεν διαθέτουν ούτε ιστορική μνήμη ούτε ηθική.. το κοινό τους όραμα είναι να μετατρέψουν τις δύο πόλεις σε Ισλαμαμπάντ, σε έναν απέραντο τεκέ, σε έναν ατελείωτο οίκο ανοχής… και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία με τη άσκηση εθνοκτόνων εξουσιών. Και ΌΛΟΙ μας ακόμα και τώρα που οι μάσκες πέσαν και τυπικά συνεχίζουμε να τους βοηθάμε να κάνουν τα αρρωστημένα και ανθελληνικά όνειρά τους πραγματικότητα.. ΠΩΣ;;; με την ΑΝΕΥΘΥΝΌΤΗΤΑ μας και την ΑΠΡΑΞΊΑ μας.. δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια για να καταλάβετε τι εννοώ. Το εξηγεί πολύ καλύτερα ο νεώτερος εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς: «Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν, θα έρθουν, θα περάσουν Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί»

Σ.Τ.

Επιδεινώθηκαν οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας μετά το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ

Που είναι η περιβόητη “προστασία του πολίτη” κ.Δένδια που έχετε γίνει πλέον γραφικός με το κιπά στο κεφάλι – ούτε οι εβραίοι στο ισραήλ δεν το προβάλουν τόσο πολύ. Προκαλείτε το λαϊκό αίσθημα με τις  αντεθνικές σας δηλώσεις και την λατρεία σας προς τους λαθρομετανάστες! Χθες πάλι, αλλοδαπή οικιακή βοηθός δολοφόνησε ηλικιωμένο στη Λάρισα! Αλλά εσείς δεν κινδυνεύετε! Φυλάσσεστε μια χαρά με τα χρήματα του ελληνικού λαού!  Επιτέλους ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Α.Γ.

Πρώτοι στις… business οι ΚΚΕδες! Tα βρήκαν με το μεγάλο κεφάλαιο και οικονόμησαν πουλώντας τον 902

Τα ψέμματα έχουν τελειώσει και δεν πείθουν πλέον τον ελληνικό λαό που βιώνει τη χειρότερη γενοκτονία των νεωτέρων χρόνων! Τα προγράμματα τους είναι καταστροφικά για τους Ελληνες και η πολιτική τους οδηγεί στην απόλυτη υποδούλωση της πατρίδος μας στους τοκογλύφους! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστή στις διακηρύξεις της και τις πολιτικές της θέσεις συνεχίζει παρά τον πόλεμο από τους προστάτες των δανειστών μας, να είναι η μόνη εφικτή και δυναμική λύση για την Ελλάδα!

Α.Γ.Α.

Ποιοι κρύβονται πίσω από το μεγάλο ξεπούλημα του ΟΠΑΠ – Όλα τα ονόματα

Τριτοκοσμικές σκηνές διαδραματίστηκαν την Τρίτη το μεσημέρι σε δρόμο παρακείμενο της Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στο Μέγαρο του ΟΣΕ. Ήταν γύρω στις 13.40 μμ όταν λαθραφγανοί – 3 άτομα – ξυλοκοπούσαν ανελέητα 3 γυναίκες με μαντίλες στη μέση του δρόμου! Οι Έλληνες που περνούσαν εκείνη τη στιγμή, έκπληκτοι κοιτούσαν αλλά δεν μπορούσαν να παρέμβουν γιατί εκείνοι έφεραν μαχαίρια και άλλα φονικά όπλα! Που είναι ο λαθρο – Καμίνης να μας πει ότι ξυλοκοπήθηκαν “από άντρες με μαύρα”. Που είναι η αστυνομία; Ο κ. Δένδιας πως προφυλάσσει τους Έλληνες πολίτες που ζουν ή εργάζονται αναγκαστικά σε αυτή την κατεχόμενη από αλλόφυλους εγκληματίες περιοχή; Καμία περιπολία της αστυνομίας, άφαντοι οι ειδικοί φρουροί!!! κ.Δήμαρχε, κ.Υπουργέ της Δημόσιας Τάξης τι μέτρα έχετε πάρει για τις περιοχές γύρω από την Ομόνοια; Αν κατά λάθος υπήρχε θύμα θα λέγατε ότι είναι θύμα “ρατσιστικής βίας”;;; ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ!

Π.Α.

Ποιοι φοβούνται την Χρυσή Αυγή; – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Ο προσκυνημένος πρωθυπουργός της Ελλάδος που προσπαθεί με ψεύδη και πλασματικές ιστορίες ανάπτυξης να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία, έχοντας δώσει υπόσχεση στα σιωνιστικά κέντρα ότι τα σχέδιά τους θα επικρατήσουν πάση θυσία, όπως ήταν φυσικό επισκέφθηκε και τον εκτελεστικό διευθυντή της αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής Ντ. Χάρις κατά το ταξίδι του στην Αμερική. Αναμενόμενο ήταν βέβαια να θέλει να κρατηθεί εκτός δημοσιότητας η επίσκεψη, υπό τον φόβο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Γιατί άραγε; Μήπως αγνοούν οι πάντες πλέον ότι παίρνει εντολές από τους ιουδαίους; Ανθέλληνας και εθνοπροδότης μια φορά πάντα ανθέλληνας και εθνοπροδότης! Θα παραμείνει στην ιστορία ως ο σύγχρονος Εφιάλτης που ακολούθησε ενός άλλου Εφιάλτη του Γ.Α.Π. που ήταν και συγκάτοικοι και άρα θα έχουν κοινό τέλος!…

Γ.Δ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-14-augoustou-2013#.UgrAR5JM_-Q#ixzz2btWw0Riv

Exit mobile version