Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρόστιμο – κοροϊδία στη Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για τη διαρροή φορολογικών στοιχείων (βίντεο)

Σε «μέγα σκάνδαλο» το οποίο από κάποιους επιχειρείται να περάσει στα ψιλά και να μην αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για το αγαπημένο παιδί της τρόικα, ούτε σε διοικητικό, ούτε σε πολιτικό επίπεδο, παραπέμπει η υπόθεση της διαρροής των στοιχείων 6.000.000 Ελλήνων φορολογουμένων μέσα από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων!

Το θέμα αυτό, αντί να τύχει της ανάλογης προσοχής με δεδομένους τους κινδύνους τους οποίους αντιμετωπίζουν οι πολίτες -ειδικά εάν αυτά τα δεδομένα έχουν φτάσει σε χέρια αετονύχηδων και «κυκλωμάτων» που αναζητούν να πάρουν για «μισό κομμάτι ψωμί» κινητή και ακίνητη περιουσία- δείχνει να «κλείνει» με την επιβολή ενός προστίμου 150.000 ευρώ. Τι φαίνεται να σημαίνει αυτό; Ότι το δημόσιο… «τιμωρεί» το δημόσιο με χρηματικό πρόστιμο και κανένας δεν διερευνά ποιος ευθύνεται για τη διαρροή των στοιχείων 6.000.000 φορολογουμένων προς εταιρίες και «funds» – «κοράκια». Όταν δηλαδή η κυβέρνηση κυνηγά… να απολύσει δημόσιους υπαλλήλους επειδή κάνουν «κοπάνα», ουδείς αρμόδιος δεν αναζητά τους ενόχους για ένα γεγονός άκρως σημαντικό, αφού αφορά σε προσωπικά δεδομένα!

Δηλαδή κάποιες εταιρείες γνωρίζουν τα πάντα για τα οικονομικά μας στοιχεία. Είχαν στα χέρια τους τα Ε1 όλων των πολιτών από το 2003 μέχρι και το 2009 αλλά και από το 2012. Επίσης, είχαν στοιχεία για το Ε9, για το ΕΤΑΚ, για την έκτακτη εισφορά, τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και ποιοι έκαναν περαίωση το 2010. Γι’ αυτό και μόνο θα έπρεπε κάποιοι να έχουν πάει φυλακή, και από τη ΓΓΠΣ αλλά και από τις εταιρείες που ξέρουν τα πάντα για εμάς χωρίς εμείς να τους δώσαμε το δικαίωμα γι’ αυτό.

Πρόκειται για μεγάλο έγκλημα αλλά και ντροπή για ένα κράτος που θέλει να λέγεται ευνομούμενο.

Λαϊκή Εθνικιστική Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prostimo-150.000-eurw-sth-genikh-grammateia-plhroforiakwn-susthmatwn#.UgtCZJJM_-Q#ixzz2bvmkMEqG

Υ.Γ.: Η Χρυσή Αυγή το είχε επισημάνει σε σχετικές επιτροπές δημοσίας διοίκησης, τάξης και δικαιοσύνης σχετικά με κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου ότι θα γίνει φακέλωμα των πολιτών και θα γίνει διακίνηση των προσωπικών δεδομένων καθόσον αυτά θα μπορεί να τα διαχειρίζεται ο οποιοσδήποτε για οποιοδήποτε σκοπό.

Είχαμε επίσης επισημάνει ότι με την κύρωση της συμφωνίας συνεργασίας για Δορυφορική Πλοήγηση μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Κρατών – Μελών της τα πανάκριβα συστήματα δημοσίας ασφάλειας θα περάσουν σε χέρια ιδιωτών και θα μπορούν να διοχετευτούν οπουδήποτε:

Με πρόσχημα την καταπολέμηση της διαφθοράς επίσης επιχειρούν να βάλουν στο χέρι στα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών και την διαχείρισή τους κατά το δοκούν…

 

Exit mobile version