Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιχείρηση φιάσκο στο Ζεφύρι: ήξεραν οι εγκληματίες και είχαν γίνει καπνός!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, Η΄ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ αφού ούτε στα γκέτο μπαίνουν για έλεγχο αλλά και και οι “ευπαθείς” είναι ενημερωμένοι από πριν, για να εξαφανίσουν πειστήρια και όσους καταζητούνται! Όσοι ζουν στην περιοχή μιλούν για πανάκριβα αυτοκίνητα, χωρίς οι ιδιοκτήτες τους να δηλώνουν εισόδημα, για κατοχή βαρέου τύπου οπλισμού που κάθε βράδυ ρίχνουν ριπές “μερακλωμένοι” από τα τραγούδια τους, για ναρκωτικά! Μέχρι ένα αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (Α.Τ.Μ.) εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης επιχείρησης που πραγματοποίησαν σήμερα στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τα ξημερώματα το μηχάνημα τα ξημερώματα από σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα, αφού ακινητοποίησαν τους δύο φύλακες και έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος με το βαν στο οποίο επέβαιναν. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί ένας 29χρονος ημεδαπός και εξετάζεται η εμπλοκή του. Παράλληλα, έχουν κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, τρία βαν, δύο μοτοσικλέτες και διάφορα εργαλεία.Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προσήχθησαν 110 άτομα και συνελήφθησαν δύο, το ένα για ναρκωτικά και το άλλο γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση.Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, (γιατί οι μεγάλες ποσότητες είχαν φυγαδευτεί)…

Δείτε και τα φοβερά βίντεο που έχει τραβήξει η Ελληνική Αστυνομία!

Ο δρόμος που βλέπουμε, είναι ο δρόμος που χωρίζει τον φυσιολογικό δήμο Ζεφυρίου από το γκέτο που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους αστυνομικούς που ελέγχουν διερχόμενα αυτοκίνητα! Η διάταξή τους είναι τέτοια ώστε να μην βλέπουν καν τους φυγάδες και τα φορτώματα των όπλων που γίνονται από πίσω τους! Πώς λέμε, αλλού τα κακαρίσματα, αλλού γεννούν οι κότες; Ε, αυτό!

Και μην νομίζετε πως τα φανταζόμαστε. Γιατί αν επισκεφθείτε την περιοχή θα τα δείτε με τα μάτια σας! Αύριο ειδικά στην περιοχή, τα βαρέου τύπου όπλα που ΔΕΝ βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. “στους ελέγχους”, θα κροταλίζουν από το πρωϊ…Ελπίζουμε μόνο μην έχουμε κανένα φονικό από αδέσποτη σφαίρα όπως παλαιότερα!

Α ρε Δένδια, τι τις θες τις επιχειρήσεις-φιάσκο και εκτίθεσαι; Αφού ο κόσμος δεν τσιμπάει. Ξέρει ότι το πρόβλημα της εγκληματικότητας της «ευπαθούς» ομάδας μπορεί να λυθεί –το πολύ μέσα σε μια βδομάδα- μόνο από την Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epicheirhsh-fiasko-sto-zefuri-hjeran-oi-egklhmaties-kai-eichan-ginei-kapnos#.UgvKFJJM_-Q#ixzz2by8eTYnD

Exit mobile version