Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα αποτρόπαια εγκλήματα αλβανών και ρομά: Νεκρό νεογέννητο, μαστροπεία ανηλίκων

Ηλεία: αλβανίδα «μητέρα» και «γιαγιά» πέταξαν βρέφος στα σκουπίδια 

Μια 20χρονη από την αλβανία ήταν η μητέρα του νεογέννητου βρέφους που βρέθηκε νεκρό πεταμένο στα σκουπίδια στη χωματερή των Λεχαινών.

Ακόμα και οι αστυνομικοί ανατρίχιασαν όταν είδαν το νεκρό βρέφος, πεταμένο, ανάμεσα στα σκουπίδια, σκεπασμένο με ένα σεντόνι... Αμέσως μετά το αρχικό σοκ, ξεκίνησαν τις έρευνες με όλα τα μέσα που διαθέτουν, για να βρουν ποια είναι η… “μάνα” που το πέταξε, το οποίο μάλιστα γεννήθηκε ζωντανό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Η 20χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Γρήγορα όμως περιέγραψε τα πάντα. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ξύπνησε νοιώθοντας πόνους στην κοιλιά της. Φώναξε τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της είχε φύγει για τη δουλειά. Η 44χρονη μόλις γέννησε η κόρη της, τύλιξε σε ένα σεντόνι το νεογέννητο – χωρίς καν να κοιτάξουν αν ήταν αγόρι ή κορίτσι – και το πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαμένει η οικογένεια.

Η μάνα κατάλαβε πως η κόρη της ήταν έγκυος την ώρα που “έσπασαν τα νερά”. Μάνα και κόρη αποφάσισαν μαζί να κρύψουν το ένοχο μυστικό, πετώντας το νεογέννητο σε ένα κάδο σκουπιδιών. Η 44χρονη μάνα, ρωτώντας την κόρη της τι είχε συμβεί, έμαθε τότε για την σχέση που είχε η 20χρονη στην Κρήτη με έναν ομοεθνή της, το διάστημα που έμεναν εκεί. Επέμεινε όμως όπως λέει, πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη. Φοβούμενες και οι δύο την αντίδραση του πατέρα της 20χρονης και συζύγου της 44χρονης, αλλά και την κατακραυγή των ομοεθνών τους στην τοπική κοινωνία, οδηγήθηκαν όπως υποστήριξαν σε αυτή την πράξη.

Αχαΐα: 37 χρόνος “πατέρας” ρομά εξέδιδε τις ανήλικες κόρες του

Η φρικτή αυτή υπόθεση, αποκαλύφθηκε όταν ο 37χρονος ρομά χτύπησε την 14χρονη κόρη του και συνελήφθη χθες στις 8.30, στην Κάτω Αχαΐα. Ο άνδρας βιαιοπράγησε στην 14χρονη επειδή είχε φύγει από το σπίτι μην αντέχοντας άλλο την κακομεταχείριση. Ο πατέρας υποχρέωνε τις δύο κόρες του, 12 και 14 ετών, να δέχονται τα χάδια ηλικιωμένων στην Κάτω Αχαΐα. Όταν τα παιδιά αρνούνταν τα χτυπούσε και τα έβριζε. Μάλιστα ο άνδρας έβαζε να επαιτούν και τα άλλα τρία μικρότερα παιδιά του, δύο αγόρια 6 και 8 ετών και ένα κοριτσάκι 7 ετών.

Συνεχίζονται αδιάκοπα τα εγκλήματα των λαθροεισβολέων. Να τους χαίρονται οι πάσης φύσεως «αντιρατσιστές» και «αλληλέγγυοι» 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-apotropaia-egklhmata-albanwn-kai-roma#.UgvgNpJM_-Q#ixzz2byWI88pH

Exit mobile version