Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Φίλοι μου αγαπημένοι, επικοινωνώ μαζί σας με όλη μου την αγάπη και υποστήριξη που μπορώ να σας δώσω… Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πάντα δίδασκα στους μικρούς μαθητές μου την αγάπη για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΙΔΕΩΔΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΈΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και άλλα πολλά. Δεν μπορώ λοιπόν τώρα να φαίνομαι ότι στηρίζω κόμματα-πρωταθλητές στη ΣΗΨΗ, ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ! Στην αρχή αποφάσισα να ρίξω λευκή ψήφο… Μετά έμαθα για τη Xρυσή Aυγή και άρχισα να παρακολουθώ ΠΡΑΞΕΙΣ… ΣΚΕΨΕΙΣ…ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ .. Ε, λοιπόν με εκφράσατε απόλυτα…!!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Μαζί σας λοιπόν. Με το καλό και με την ευχή μου για την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Σ.K. Χανιά – Κρήτης

Έκθεση Moody’s:  Οι μισές χρεοκοπίες κρατών προέρχονται από το ΔΝΤ

Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας γιατί πραγματικά θεωρώ ότι αποτελείται την μοναδική ελπίδα του τόπου για την ανόρθωση του έθνους. Βλέπω παντού να μην αφήνουν την αστυνομία και τους δικαστές να κάνουν την δουλειά τους. Σε λαϊκές κουμάντο κάνουν οι ρομά και η παραβατικότητα πάει σε όλο της το μεγαλείο. Φοροδιαφυγή- παράνομοι μετανάστες δουλεύουν για τους ρομά. Που θα πάει αυτό το κακό. Στους καταυλισμούς τους δεν μπορεί να μπει η αστυνομία. Κλέβουν τα πάντα και το κράτος δεν τους μαζεύει. Τα οχήματα που οδηγούν είναι εντελώς παράνομα και η οδήγησή τους επικίνδυνη για όλους μας. Εύχομαι μετά της εκλογές να είστε ισχυρότεροι και πολλά πράγματα να τα διορθώσετε. Με εκτίμηση Ένας Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του.

Σ.Β.

Νεκρός 18χρονος Έλληνας για 1 ευρώ! Πόσο κοστίζει η ζωή μας στον καιρό του μνημονίου;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Δεν ζήτησε η τρόικα το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών! ΤΟ ΖHΤΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η τρόικα φταίει για όλα, κλαψούριζαν και κλαψουρίζουν οι πάντες όσοι έχουν βουλευτικά έδρανα και είναι υποστηρικτές της κυβέρνησης αυτής. Η κακή, η μαύρη και απάνθρωπη τρόικα. Να όμως που μαθαίνουμε από τις…δημοσιογραφικές πηγές πως …ούτε η τρόικα, ούτε κανένας άλλος “κακός καιρός” μας φταίει. Αλλά η προδοσία, από το ίδιο μας το “αίμα”. Προδοσία …αδερφική. Προδοσία ελληνική. Ο Χατζηδάκης λοιπόν επήρε την …πρωτοβουλία, όπως μας λέει το ρεπορτάζ. Και φυσικά, δεν πήρε καμιά πρωτοβουλία που δεν…έχει εγκριθεί από το…μεγάλο αφεντικό, σωστά; Αρα, έχουμε να κάνουμε με μια συνολική ευθύνη του πράγματος. Ο Χατζηδάκης πήρε μεν μια πρωτοβουλία, αλλά άλλοι την…ενέκριναν και την πρόκριναν. Οπότε, μιλάμε για μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Μια κυβέρνηση όπου τα μέλη της συναγωνίζονται καθημερινά ο ένας τον άλλον, σε ποιο βαθμό θα δηλώσουν πίστη και αφοσίωση στους κατακτητές του τόπου μας. Για το ποιος θα είναι αρεστότερος σε αυτούς απ τον άλλον. Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε…

Α.Α.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: Καταγγέλλουμε τους νταβατζήδες των δημόσιων έργων

Σε αυτούς που αψήφησαν τον θάνατο, ενάντια στην σκλαβιά , σε αυτούς που με τα στήθη τους γυμνά στάθηκαν υπερήφανα απέναντι στον προαιώνιο εχθρό μας και διεκδίκησαν τη Γή των προγόνων μας, που καταπάτησαν οι τουρκομογγόλοι πριν 39 έτη και ακόμη παρανόμως έχουν υπό την κατοχή τους, κλείνω το γόνυ ευλαβικά και με τιμή και δεν βουρκώνω …..αλλά από υπερηφάνεια στέκομαι αλύγιστη, φρουρός της πατρίδος και ορκισμένη εκδικητής! ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΟΡΙΣΕ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

ΕΙΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΩΝ ΕΔΑΦΩΝ! ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ! ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α.Γ.Α.

Αττίλας 2: Ο χρόνος σταμάτησε στις 14 Αυγούστου

Η σκηνή με τα σκυλιά ντυμένα με την γαλανόλευκη, ανήμερα της μνήμης του άνανδρου θανάτου του Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, από αλβανικά σκυλιά που παραμένουν ασύλληπτα, είναι απόρροια του πολιτισμού τους και του ανθελληνικού μίσους τους! Εκφόβισαν δε κάποιους, μέχρι και ιερείς για να μην τιμηθεί η μνήμη του Αρ.Γκούμα! Φυσικά δεν τους πέρασε και έκαναν αυτή την αηδιαστική και χυδαία πρόκληση!

Ας πάρουν ένα μάθημα! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι παντού και θα παρακολουθεί τις επιθέσεις εναντίον Βορειοηπειρωτών. Όταν γίνει κυρίαρχη δύναμη θα τους κοπεί η λαλιά και η διεκδίκηση ελληνικών εδαφών! Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Δ.Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-15-augoustou-2013#.UgwF0JJM_-Q#ixzz2bzAkwqMt

Exit mobile version