Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήλεψε τον Σαμαρά ο Όλι Ρεν και πάει για ευρωπαϊκό “success story”

Γέμισε η ώρα των δελτίων ειδήσεων και οι σελίδες των εφημερίδων με τα νέα για το Ευρωπαϊκό “success story” που ανήγγειλε υπερήφανος ο Όλι Ρεν. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα νέα στατιστικά στοιχεία που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουμε πλέον ανάπτυξη!

Φυσικά και το όλο ζήτημα μόνο ως ένα μακάβριο αστείο μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά δεν είναι αστείο, αφού η στατιστική υπηρεσία της Ε.Ε., η Eurostat έβγαλε στοιχεία που μιλούν για ανάπτυξη της τάξεως του 0,3% στην ευρωζώνη. Πλασματικά, βέβαια, τα στοιχεία της Eurostat και θα αναφέρουμε επακριβώς που αναφέρονται, όμως, ας δούμε την συνέχεια των γεγονότων.

Βγήκε, λοιπόν, αμέσως ως νέος Σαμαράς, ο Όλι Ρεν, και ανήγγειλε ότι έχουμε ανάπτυξη, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαύεται κανείς ότι τελείωσε η κρίση. Δηλαδή βγήκε να πανηγυρίσει και αμέσως μετά είπε να μην χαλαρώνει κανείς, αφού τα μέτρα λιτότητας θα συνεχιστούν κανονικά, επιβεβαιώνοντας το ρητό που λέει ότι «όπου ευημερούν οι δείκτες, δυστυχούν οι ανθρώποι».

Δεν μπορεί να πει κανείς κάτι διαφορετικό από αυτό, την στιγμή που η πανηγυρισμού συνδυάζονται με τους 6 από τους 10 νέους ανθρώπους να είναι άνεργοι και άνευ ελπίδας. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι διαφορετικό όταν χιλιάδες συνανθρώπων μας τερματίζουν την ζωή τους, υπό το βάρος των απάνθρωπων μέτρων της τρόικας. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι διαφορετικό όταν πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Το “success story” του Σαμαρά όσο και του Ρεν αναφέρονται στα υπερκέρδη των διεθνών τοκογλύφων και των απάτριδων κερδοσκόπων – καπιταλιστών και δεν αφορούν σε κανένα σημείο τον Ελληνικό Λαό, πέραν του ότι τα υπερκέρδη αυτών περνάνε μέσα από νέες μειώσεις μισθών και νέες θυσίες εκ μέρους του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/zhlepse-ton-samara-o-oli-ren-kai-paei-gia-eurwpaiko-success-story#.UgzwZpJM_-Q#ixzz2c3EqMl00

Exit mobile version