Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΜΜΟΡΙΑ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΡΗΜΑΖΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης τραπεζών (ΑΤΜ) από διάφορες περιοχές της Αττικής. Τους… πρόδωσε ένα ΑΤΜ που είχαν «σηκώσει» προχθές τα ξημερώματα από σούπερ-μάρκετ στη Γλυφάδα και βρέθηκε κατά την αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό των «ευπαθών» στο Ζεφύρι.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη για τη συμμετοχή του στην ομάδα αυτή, με αρχηγικό ρόλο, ένας 29χρονος «ευπαθής», ενώ αναζητούνται άλλοι εννέα (9), «ευπαθείς επίσης, και σχηματίστηκε εις βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ληστειών, εμπρησμού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι από τα τέλη του περασμένου Μαΐου, τα μέλη της συμμορίας των «ευπαθών» διέπραξαν τέσσερις παρόμοιες κλοπές και τρεις απόπειρες κλοπής μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης μετρητών. Ο δε 29χρονος «αρχηγός» ήταν σκέτο «μπουμπούκι»! Είχε αποφυλακιστεί το Μάιο από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε ποινή για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της νομοθεσίας για τα όπλα.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

πηγή

Exit mobile version