Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΚΑΝΕΛΛΑ, Η ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ – Ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙ… ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΥΡΟ;

Γράφαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση («Κανέλλα η… πασιονάρια της Εκάλης: δεν τους απολύουμε τους 48 του 902, τους πετάμε στο δρόμο για το… καλό τους»), για όσα είπε στην «Ελευθεροτυπία» για τη σκανδαλώδη αγοραπωλησία του 902 η… βιρτουόζα μεγαλοαστή βουλευτίνα του… τιμημένου κουκουέ.

Είπε κι άλλα, όμως. Για την Χρυσή Αυγή φυσικά, σε ύφος πολύ… ντε λα μαγκέν:

Δημοσιογράφος: Τι έχει αλλάξει από τότε που δηλώσατε ότι η Χρυσή Αυγή έχει εισχωρήσει σε αστυνομία και στρατό;

Πασιονάρια της Εκάλης«Αλλάξει; Πολλά στο ναζιστικό φαίνεσθαι και τίποτα στο ναζιστικό είναι της χώρας. Δημοσκοπικά ανέβηκαν τα ποσοστά της κι έτσι τώρα η κυβέρνηση, που της έτρεχαν τα σάλια να φάει απ’ τη μαύρη τρούφα, απέκτησε το άλλοθι να μαγειρεύει και μάλιστα δημόσια το ακριβό της ακροδεξιό μενού. Πολύ παλιό το εστιατόριο-χούντα στην Ελλάδα. Τώρα έβγαλε και την ταμπέλα στη μόστρα. Το λογαριασμό, όμως, θα τον πληρώσουν οι θαμώνες του. Στο εγγυώμαι».

Τι εννοεί η… πασιονάρια «θα πληρώσουν το λογαριασμό»; Μας απειλεί ή νομίζουμε;

(ΥΓ): Τις απειλές για Τρίτο Γύρο και τις… εγγυήσεις της αλλού, εκεί που περνάνε. Στην ψοφοδεξιά! Όχι στους εθνικιστές! Γιατί «στο Βίτσι και στο Γράμμο τους χώσαμε στην άμμο» κι αν χρειαστεί θα το επαναλάβουμε! Ας πάει, λοιπόν, να φάει καμιά… πίτα με γύρο και ας αφήσει τις επαναστάσεις, γιατί δεν της πάνε!

πηγή

Exit mobile version