Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ… ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ (ΦΟΝ) ΑΝΤΩΝΑΚΗ

Το πληροφορηθήκαμε από καλή πηγή και σας το μεταφέρουμε: την Δευτέρα το βράδυ στο χωριό Ρωμανού Πυλίας Μεσσηνίας γινόταν πανηγύρι. Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, άγνωστοι –εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι όλοι οι κάτοικοι ήταν στο πανηγύρι- διέρρηξαν 4 σπίτια και τα λεηλάτησαν. Μεταξύ αυτών και του νεοδημοκράτη δημάρχου Πύλου. Ο οποίος πήρε μέσα στη μαύρη νύχτα τον στρατηγό της Αστυνομίας και επικαλούμενος τη φιλία του με τον (φον) Αντωνάκη και τη γνωριμία του με τον κόντε-Δένδια τον… φασιστοφάγο, απαίτησε να στείλει στην περιοχή του την ΟΠΚΕ για να επιληφθεί των ερευνών.

Η απαίτηση ικανοποιήθηκε και η ΟΠΚΕ –το ωράριο των ανδρών της οποίας έληγε στις 2 και η ώρα ήταν 01:30- μετέβη στην περιοχή της Πύλου (απόσταση μίας ώρας από την Καλαμάτα) και κατ’ αρχάς μάζεψε όλους τους λαθρομετανάστες από το πανηγύρι.

Όμως, το μάζεμα των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών δεν άρεσε σε άτομα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του νεοδημοκράτη δημάρχου, που τους γνώριζαν και απαίτησαν (φωνάζοντας!) την απελευθέρωσή τους! Τη συνέχεια μπορείτε να τη φανταστείτε. Βλέπετε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους… λάθος λαθρομετανάστες, που ήταν φίλοι συγγενών του φίλου του (φον) Αντωνάκη. Επιτρέπεται; Δεν επιτρέπεται!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version