Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Είχα να πάω στο sea park, δίπλα από το θέατρο αρκετά χρόνια, αλλά αυτό που συνάντησα όντως με τρόμαξε! Αισθάνθηκα ξένος μέσα στην ίδια μου την χώρα! Μεγάλες και (πρώην) ωραίες παιδικές χαρές,  γεμάτες αλλοδαπούς μετανάστες: Ασιάτες, πακιστανοί, άραβες, όλες οι φυλές του κόσμου εκτός από Έλληνες! Αλλοδαποί έκαναν κούνιες, άλλοι μουτζούρωναν τα παγκάκια! Ποιος θα τους αντιμιλήσει; Δεν βρήκαμε ούτε ένα παιδάκι που να μιλάει Ελληνικά, για να παίξει το παιδί μας και να συνενοούνται κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τους! Το αποτέλεσμα ήταν να είναι εχθρικά τα υπόλοιπα παιδιά με το παιδί μας αφού του φώναζαν και κανείς μας δεν καταλάβαινε τι λέγανε!

Και ρωτάω! Όλοι αυτοί, πληρώνουν δημοτικά τέλη και φόρους κύριε δήμαρχε;;; Ή τα συντηρούμε εμείς με τα δημοτικά τέλη και τους φόρους για να μην μπορούμε να τα χαρούμε και να τα καταστρέφουν άλλοι; Αίσχος και απαράδεκτο! Άλλοι λαοί, άλλα έθιμα! Η γυναίκα μου φορούσε μια φούστα ενώ όλες οι άλλες φορούσαν κελεμπίες! Όλοι αυτοί με τα σαρίκια μας κοιτούσαν και ανοιχτά μας συζητούσαν και μας κοιτούσαν έντονα! Φύγαμε άρον-άρον και δεν ξαναπατάμε!!! Όποιος θέλει ας πάει ως εκεί να επιβεβαιώσει όσα λέω και θα καλοπεράσει! ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Β.Γ

Σκοτάδι στο «success story» Σαμαρά – 4 μέρες χωρίς ρεύμα η Σαντορίνη

ΚΥΠΡΟΣ

Όταν ξανά θα ονειρευτώ θα νιώθω πως υπάρχω

για όσα ακόμα μου χρωστούν και για όσα πρέπει να χω

χαμένες πόλεις, έρημες, θα είναι ο καημός μου,

για μια πατρίδα ορφανή, θα βγαίνει ο στεναγμός μου

 

Για μια πατρίδα που άφησαν, μόνη μα εγώ θυμάμαι

μια ζωή να πολεμά για μας που την ξεχνάμε

μια ζωή σε 2 στιγμές, με κρότο που παγώνουν

ένα παιδί εκεί ψηλά, που ανέβηκε λαβώνουν

 

Μια καρδιά ελεύθερη σε σύρματα κλεισμένη,

ήρωας μόνος να πετά, διαλέγει και πεθαίνει

και εγώ σκυφτός στο έδαφος, να τρέμω τι θα κάνω,

μα 2 ψυχές με οδηγούν σε μάχη που δεν κάνω

 

Για εκείνα μόνο τα παιδιά που δείξαν τι αξίζει

μία ζωή και ήρωες, η μοίρα τους, τα χρήζει

μα εγώ ξανά ονειρεύομαι, για εκείνους δεν σωπαίνω!

 

Και θέλω ακόμα να ρωτώ ακόμα να μαθαίνω

Κύπρος μου πόσο ακόμα θα λυγάς, πόσο θα επιμένεις,

να αποφεύγεις, να ξεχνάς, και πίσω να γιαγιέρνεις;

 

Κύπρος μου, μόνη και έρημη, χρυσή και ματωμένη,

φεγγάρι κείτεται μισό, στους βάρβαρους δοσμένη

Πότε ξανά θα ονειρευτείς;

Πότε θα προσπαθήσεις;

Πότε θα ζήσεις ελεύθερη και θα μεγαλουργήσεις;

Πότε ψηλά θα βρίσκεσαι, πότε θα ενωθούμε

και ένα έθνος λευτεριάς, μαζί σου να γεννούμε;

Σ.Δ. – ΕΛΛΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

«Χαράτσι μίσους» μόνο για Έλληνες: Από 5 στα 25 ευρώ η είσοδος στα νοσοκομεία – ΒΙΝΤΕΟ

Από ότι διαφαίνεται η εύφλεκτη κατάσταση στην Αίγυπτο θα συνεχιστεί μέχρι να περάσουν τα σχέδια των ισλαμιστών και να γίνει αυτό που επιδιώκουν όσοι έχουν συμφέροντα στην περιοχή. Φυσικά όλοι ξέρουμε ότι πίσω από όλη αυτή την τραγική κατάσταση ευθύνονται οι παντοτινοί “προστάτες – φονιάδες των λαών” αμερικάνοι! Το μίσος που καλλιεργήθηκε και οδήγησε στα εγκλήματα κατά χριστιανών ορθοδόξων στη Συρία, συνεχίζεται στην Αίγυπτο όπου ο εμφύλιος που προκάλεσαν εξωτερικοί παράγοντες μαίνεται! Φυσικά για την απόλυτη επιβολή του ισλαμικού νόμου ήταν απαραίτητη η επίδειξη ισχύος που άρχισε με λεηλασίες και κάψιμο κοπτικών Χριστιανικών εκκλησιών. Όλα είναι μέρος του σατανικού σχεδίου που οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις τον λαό με σκοπό την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της περιοχής! Είναι βέβαιο ότι σύντομα, την ίδια κατάσταση θα βιώσουμε και στην Ελλάδα που ανήκει στον ίδιο κύκλο εκμετάλλευσης λόγω γεωπολιτικής θέσης και ορυκτού πλούτου! Είναι πλέον θέμα χρόνου οι αναταραχές στην πατρίδα μας αν δεν υπάρξει ΆΜΕΣΑ αλλαγή πολιτικού σκηνικού! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχουμε πλέον βεβαιωθεί πως μάχεται για τη σωτηρία της πατρίδος μας και ΠΡΕΠΕΙ όλοι να δώσουμε το παρόν στο προσκλητήριο για την ενωμένη Εθνική Αντίσταση!

Α.Γ.Α.

Οι ΑΝΕΛ περνάν στην αντεπίθεση με την Ραχήλ Μακρή να χορεύει… τσιφτετέλια!

Ο υπερβάλλον ζήλος και η μανία καταδίωξης του ελεγκτή των εισιτηρίων του τρόλεϊ, προκειμένου να δείξει ότι “πιάνει παραβάτες” στην υπηρεσία του και είναι “καλός υπάλληλος”, οδήγησε σε διαπληκτισμό ελεγκτή και του 19χρονου νεαρού και στο δυσάρεστο αποτέλεσμα που ξέρουμε! Γιατί όμως, όταν μαύροι και μαύρες αρνούνται να πληρώσουν και μάλιστα αυθαδιάζουν στον ελεγκτή, έχω προσωπική άποψη γιατί το έζησα προ ημερών σε ένα τρόλεϊ όπου μια μαύρη, όχι μόνο αρνήθηκε να πληρώσει αλλά ειρωνευόταν με σπαστά ελληνικά τον ανδρισμό του ελεγκτή και ύψωνε την φωνή της που την ενόχλησε και ότι δεν είναι υποχρεωμένη να του δώσει τα στοιχεία της και φυσικά δεν θα του πληρώσει πρόστιμο!!! Φυσικά ο ελεγκτής έκανε την “κότα” και απλά της ζήτησε με ευγενικό τρόπο να κατέβει!! Ήταν βλέπεις “αντιρατσιστής”! Αυτή είναι η συμπεριφορά των ελεγκτών! Φοβούνται τους αλλοδαπούς και ξεσπούν στα παιδιά μας!

Απαγορεύεται βάσει κανονισμού να πεταχθεί επιβάτης έξω από μέσο μεταφοράς μέχρι την επόμενη στάση. Αν ο άτυχος νεαρός είχε χάσει το πορτοφόλι του, από κλοπή όπως συχνά συμβαίνει στα μέσα μεταφοράς, θα τον πέταγαν έξω; Όταν γίνονται κλοπές και φωνάζουμε στον οδηγό να κλείσει τις πόρτες και απλά δεν κάνει τίποτα γιατί φοβάται ή αδιαφορεί, τότε δεν υπάρχει ευθιξία;  Οι νόμοι πρέπει άμεσα να αλλάξουν γιατί είναι προσβολή να πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες και οι λαθροεισβολείς να ταξιδεύουν τζάμπα!!! Σε προσωπική διαμαρτυρία θα προβώ σε άρνηση-αν και κατέχω κάρτα απεριορίστων διαδρομών-να το επιδείξω αν δω αλλοδαπό και δεν έχει εισιτήριο. Πρώτα θα βρουν λύση για την λαθρεπιβίβαση των λαθρομεταναστών και μετά θα αρχίσουν ελέγχους! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ! ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!

Γ.Α.

Πρώτο βήμα συγκυβέρνησης ΝΔ – Σύριζα: Μαζί στις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής

Βαθύτατη αγανάκτηση με συνεπήρε διαβάζοντας το άρθρο “Τζαμί θέλουν να κάνουν οι τούρκοι την Αγιά Σοφιά”

… Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας που ζυγίζονται μέσα μας οι αρχές και οι αξίες μας σαν Λαός και σαν Έθνος. Αδυνατώ να πιστέψω ότι μένει κανείς ασυγκίνητος μπροστά σε αυτό το θέμα. Βεβαίως τα προβλήματα της κοινωνίας είναι ίσως αυτή την στιγμή σημαντικότερα και βαθύτερα, αλλά μήπως ακριβώς αυτό επιδιώκουν κάποιοι; Να πατήσουν στο γεγονός ότι τέτοια θέματα θα περάσουν στα «ψιλά» όπως γινότανε έως τώρα και χωρίς να συναντήσουν καμία αντίσταση; Απορώ γιατί πλην της Χρυσής Αυγής, κανένα μέσο δεν έχει αναδείξει το θέμα! Ως πότε θα μένουμε με το κεφάλι σκυμμένο; Ως πότε θα καταπατείται κάθε δικαίωμα των Ελλήνων υπέρ των δικαιωμάτων όλων των άλλων; Μα δεν έχει ξεχειλίσει το ποτήρι ακόμα; Καλά θα κάνουν οι κύριοι του «Ιδρύματος Νέων Ανατολίας» να συνειδητοποιήσουν σε πια χώρα βρίσκονται και να προσέξουν καλά τι λένε. Είναι γνωστό πως οι Μουσουλμάνοι «βουλευτές» των «μειονοτήτων» της Θράκης κάνουν άριστα την δουλειά τους σε συνεργασία με τους εκεί «Ιμάμηδες» και παράλληλα δίνουν χώρο σε φαινόμενα τύπου Τζεναϊ και «νέο-ψευτο-μακεδόνων» να διεκδικούν όποιο κομμάτι Ελληνικής γης θέλουν. Η σημερινή κατάσταση της πολύπαθης Ελλάδας μας, δεν είναι μόνο προϊόν ανίκανων πολιτικών και λησταρχικών κομμάτων. Είναι προϊόν συστηματικής ηθικής, πνευματικής και κοινωνικής αποχαύνωσης σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό την εκρίζωση κάθε Εθνικής συνείδησης και Ιστορικής μνήμης. Το δικαίωμα της ελεύθερης θρησκείας, ισχύει μόνο για τα τζαμιά και όχι για τους Ελληνορθόδοξους Ναούς; Ανοίγουμε τζαμιά στην Ελλάδα για να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα… Τολμάμε να ανοίξουμε τις εκκλησιές μας στην Τουρκία; ΟΧΙ γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν ισχύουν για τους Έλληνες… Ο ομορφότερος και Ιερότερος Ναός της Ορθόδοξης Πίστης, της Του Θεού Σοφίας δεν αποτελεί πανισλαμικό ζήτημα, αποτελεί ΠανΧριστιανικό ζήτημα! Θερμά σας παρακαλώ να κάνετε ένα άρθρο για τον Παπα-Λευτέρη Νουφράκη και την λειτουργία στην Αγια-Σοφιά. Για να καταλάβουν οι νέο-Έλληνες τι αντιπροσωπεύει το Ιερό αυτό Σύμβολο! Όταν η Μητέρα του Χριστού έκλαψε για την Πόλη, ο Αρχάγγελος της είπε : «Μην κλαίς Κυρά μου Παναγιά, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ναι…» Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος…

Ν.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-17-augoustou-2013#.Ug6yLJJM_-Q#ixzz2cB1tRnEl

Exit mobile version