Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Κι όμως συνέβη! 100 έτη από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τους τούρκους και ύστερα από δύο γενοκτονίες από τον αιμοσταγή μογγολότουρκο κεμάλ, το 1919 με τη γενοκτονία των Ποντίων και το 1922 με την Μικρασιατική Καταστροφή από τους νεότουρκους και τσέτες του Kεμάλ, ύστερα από τον θάνατο και την αιχμαλωσία χιλιάδων Ελλήνων πολεμιστών που έμειναν για πάντα στην αλμυρά έρημο, στο Aφιόν Kαραχισάρ και ξεψύχησαν στα τάγματα εργασίας, η Ελληνική Εθνοπροδοτική Κυβέρνηση τόλμησε να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου! ΤΟΛΜΗΣΕ να εγκαινιάσει στην ελληνική Θεσσαλονίκη το σπίτι-μουσείο που γεννήθηκε ο αρχισφαγέας των Ελλήνων! Χωρίς ίχνος σεβασμού στους χιλιάδες Έλληνες που οι απόγονοί τους ζουν ακόμη και θυμούνται, οι προδότες του Ελληνικού έθνους με περισσό ζήλο εγκαινίασαν μία ημέρα μετά την εορτή της Παναγίας μας, το σπίτι του μογγολοκεμάλ! Δυστυχώς στη φωτογραφία διακρίνω και έναν ιερέα και παρακαλώ να δημοσιευθεί αυτούσιο: ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΠΑ, Ο Μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος και ο Μητροπολίτης Κυδωνιών σφαγιάστηκαν για να μην εγκαταλείψουν το ποίμνιό τους, απαίτηση είναι η καθαίρεσή σου διότι προσβάλλεις την ελληνορθόδοξη θρησκεία μας και την Πίστη μας! Είσαι Ανάξιος να φέρεις το ιερατικό σχήμα! Όσο για τον κ.υφυπουργό Γεροντόπουλο ,ας πάει να κρυφτεί γιατί σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Έλληνες που δεν προσκυνούν αγαρηνούς και σίγουρα καλά θα κάνει να μεταβεί δια παντός στα βάθη της τουρκιάς! Για τους συριζαίους παρευρισκόμενους, γνωστός ο ρόλος τους και κατάπτυστος, απλά ας ξυπνήσουν οι ψηφοφόρου του! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Κ.ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ Α-Σ-Ι-Α-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ!! ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

A.Γ.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον εθνομάρτυρα της ΕΛΔΥΚ, Λοχαγό Σωτήρη Σταυριανάκο – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η ΝΔ οδεύει προς σύμπραξη με το Σύριζα για να αντιμετωπίσουν από κοινού την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αυτός ο λόγος τους ενώνει , φυσικά μαζί με τα χρηματικά οφέλη που τους έταξαν οι αμερικανοσιωνιστές και τα τσιράκια τους στην Ευρώπη!! Σκέφτεσθε μια συγκυβέρνηση νδ-συριζα-πασοκ-δημαρ; Οι χθεσινοί σφαγείς των Ελλήνων κατά τον συμμοριτοπόλεμο που ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα, βουλγαρία, αυτοί που σκότωσαν, βίασαν, κρέμασαν γυναικόπαιδα και γέροντες, να αποφασίζουν με τους αρχιπροδότες υπερασπιστές των μνημονίων, Σαμαρά και Βενιζέλο, που με τον ΓΑΠ οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή, ΠΑΝΤΑ για την Ελλάδα και τη ζωή μας!!!

Καμία ανοχή στους εθνοπροδότες της συγκυβέρνησης και τους συριζαίους που έχουν προσυμφωνήσει το ξεπούλημά μας!

Γ.Β.

Αποκαλύψεις Χρυσής Αυγής: Δωράκια κυβερνώντων σε εργολάβους – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι πράγματι αδύνατον να εργάζεσαι στο κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε ναό της βαβέλ και κέντρο αφρικανο-ασιατικών εγκληματιών κάθε είδους και να μην έρθεις μέσα στο μετρό ή σε κάποιο λεωφορείο και τρόλεϊ σε επαφή με λαθροεισβολείς, ειδικά το καλοκαίρι που τα δρομολόγια είναι πιο αραιά ο κόσμος πολύς και ο χώρος δεν αερίζεται καθόλου. Οι συνθήκες υγιεινής είναι άγνωστες για αυτούς, ενώ η χρήση ναρκωτικών γίνεται δημοσίως. Οι αφρικανοί έφεραν το aids και την ηπατίτιδα c, τη φυματίωση, την ψώρα και την ελονοσία και εφέτος τον ιό του δυτικού νείλου! Ο υπουργός υγείας ζητά το κλείσιμο νοσοκομείων και το κυνήγι των Ελλήνων ασφαλισμένων και υπαλλήλων των νοσοκομείων καλά κρατεί! Πληρώνουμε είσοδο στα δημόσια νοσοκομεία και οι λαθροεισβολείς τα χρησιμοποιούν δωρεάν!! Αυτή είναι η πολιτική της εθνοπροδοτικής συγκυβέρνησης για την υγεία! Βέβαια όλοι αυτοί οι κύριοι κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα, έχουν υπέρογκες βουλευτικές αποζημιώσεις και στη διάθεσή τους ιδιωτικά θεραπευτήρια! Μόνο που τους πληρώνουμε εμείς και όχι οι λαθροεισβολείς!! Αν δεν αλλάξει ο συσχετισμός των πολιτικών δυνάμεων η Ελλάδα θα γίνει τριτοκοσμική χώρα, οι πολίτες θα πεθαίνουμε από έλλειψη φαρμάκων και ιατρικής περίθαλψης, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!

Α.Α.

Απίστευτη πρόκληση: Αλβανοί κατσαπλιάδες άδειασαν ναό και χτύπησαν κληρικούς – Φωτογραφίες, Βίντεο

Αν νομίζουν οι ξενοκίνητοι προσκυνημένοι γόνοι πολιτικών τζακιών, απόγονοι σφαγέων Ελλήνων και απόγονοι εβραίων ότι θα αφήσουμε την πατρίδα μας στο έλεος των μογγόλων ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ! Ως νέοι λακεδαιμόνιοι και απόγονοι τρανών προγόνων που αψήφησαν την αριθμητική υπεροχή αλλόφυλων εισβολέων βαρβάρων που χτύπησαν και διεκδίκησαν τα πατρώα εδάφη αλλά έφυγαν- όσοι γλύτωσαν- άπρακτοι, ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ! ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Χ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-18-augoustou-2013#.UhB_JJJM_-Q#ixzz2cJ0zSKkj

Exit mobile version